Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Bayetzas

Rank: 4

Motivul demisiei: Sunteti una dintre cele mai bune factiuni dar vreau sa incerc si alceva va multumesc pentru sansa acordata si daca o sa ma intorc sper sa ma acceptati va multumesc muuult baftaaa

Posted

Nick:Maryca

Rank:2

Motivul demisiei: Nu am cu cine+ca bugul e prea urat...cel cu wanted 10 dintr-un kill

Posted

Nick: Derrek

Rank: 1

Motivul demisiei: Vice sper sa ma crezi,nu mai pot sa rezist,azi am stat ore in sir din cauza bugului cu w10 in jail 6000sec,de doua ori!Cine sa ma asculte in factiunea asta?Adica,cine sa ma asculte de pe server,Vice,stii ca ramai preferatul meu :-*

Posted

Done la amandoi

#Nu ai cu cine nu?e vina mea ca e bug la wanted nu? eu cand te chem la war/kill tu te faci ca esti afk?asta nu zici,nu mai conteaza bafta

Posted

Nick: KenVelo

Rank: 1

Motivul demisiei: Imi pare rau dar am cateva motive bune sa-mi dau demisia... Bugul acela cu w10 la first kill, stau prea mult jail si nu-mi place sa ma invart 2 ore pe 1 metru patrat. Alianta este 0. Vrei sa faci un war, blocaj ceva si vin maxim 3-4 ballasi si 1 sfr.. Sorry.. Bafta Vic cu factiunea!

Posted

Done

#la fel ca mai sus,daca voi va plangeti ca luati w10 la un kill,eu cum de nu ma plang ca iau mereu?anyway ce vina am eu ca nu prea avem alianta?ma rog bafta pe viitor

Posted

Nick: Don_Antonio

Rank:5

Motivul demisiei: Am petrecut o perioada foarte lunga alturi de TheMafia, Mi-a facut cea mai mare placere sa ii am lideri pe Vicentzo si Deejayk8. Toti membri sunt de nota 10 nu am ce sa zic la voi m-am simtit cel mai bine. Dar m-am hotarat sa incerc si altcv, nu o sa ma vedeti niciodata verde sau maro. Respect Vicentzo si deejayk8 si toti membri TheMafia. Salut si succes in continuare.

• Upvote 6
  • Downvote 6
Posted

Nick: Red.

Rank:1

Motivul demisiei: Prea mult jail , prea multi $$ pierduti , si nu mi place cu activitate , ne auzim pe viitor , bafta !

Posted

Nick: Orange

Rank: 3

Motivul demisiei: Nu imi place activitatea. Membrii imaturi care comenteaza la orice chestie. Gluma e gluma dar e prea mult. Bafta

Posted

Nick: Cinciu

Rank: 3

Motivul demisiei: Sunteti ce-a mai tare mafie! Dar vreau sa incerc altceva! Nu am de gand sa intru in gang rival.Daca o sa am ocazia, sa ma intorc inapoi o fac cu mare placere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...