Stryke Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Aion Free-To-Play incepand cu 28 februarie 2012. http://www.aionfreetoplay.com/website/news/releasedate Link to comment
Rolexxx Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Ce bine ca o sa fie free to play,o sa joace mai multa lume si o sa ajunga renumit,este un joc destul de lung avand in vedere ca are 3.600 de questuri sunt destul de multe... Link to comment
Stephenspike1 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Ce bine ca o sa fie free to play,o sa joace mai multa lume si o sa ajunga renumit,este un joc destul de lung avand in vedere ca are 3.600 de questuri sunt destul de multe... Sunt destul de multe si in sfarsit lumea o sa vada adevarata valoare a jocului,unde merge orice...nu ca pe toate privatele. Si banuiesc,cand se va face f2p,se va mai implementa un server nou? Link to comment
boggbill Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 Ce bine ca o sa fie free to play,o sa joace mai multa lume si o sa ajunga renumit,este un joc destul de lung avand in vedere ca are 3.600 de questuri sunt destul de multe... Sunt destul de multe si in sfarsit lumea o sa vada adevarata valoare a jocului,unde merge orice...nu ca pe toate privatele. Si banuiesc,cand se va face f2p,se va mai implementa un server nou? jocul e deja renumit. Cred ca o sa il "reinvie" dupa 3.0 si da vor fi vreo 2 servere noi unu in franta si unu in germania. Se vor pastra si cele vechi Link to comment
BaalPeor Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 o sa fie 3 servere in plus : Franta Germania si UK....toate sunt hostate in Germania .....toti cei din europa o sa intre pe UK precum si Romanii,serveru se cheama NEXUS.... mai multe detali pe http://www.aionfreetoplay.com/website/ ELYOS :D Link to comment
.TripDeTrip Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 cine e binevoitor sa ma ajute si pe mine cu ceva un pm va rog, multumesc anticipat! Link to comment
BaalPeor Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 caut 1 roman care va juca pe http://www.aionfreetoplay.com/website/ ca asmodian....sa facem q de ap in fie care zi.....eu elyos el asmo......lasa un mesaj aici,,,,,,,, Link to comment
boggbill Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Ok si acum vin intrebarile... Unde facem cont? La ce ora se deschid azi serverele? Link to comment
Topy16 Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 unde iti faci cont sa il joci ? nu am cont pe aion si nu pot sa intru cu ala . Link to comment
boggbill Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 unde iti faci cont sa il joci ? nu am cont pe aion si nu pot sa intru cu ala . pe gameforge cred ca iti faci cont. Din moment ce pe site-ul dat mai sus apare doar gameforge cred ca acolo. Inca nu a aflat nimeni la ce ora ii da drumul? Nimic de acest gen pe site Link to comment
Stryke Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 E online site-ul ala barem 5 minute pe zi? Link to comment
Cristi075 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Se pare ca acum se pot face conturi. Pe ce server vreti sa intrati ? ( Observ ca sunt destul de multe ) Link to comment
Animosity Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 mam uitat pe site ala ... si am vzt niste chestii semi nasoale ... poate ma lamureste careva ... in ce sens o sa fie limitate urmatoarele ... la conturile free ? Trade limited Personal shop limited Mailbox limited Trade broker limited Legion limited Gathering limited Item extraction limited Link to comment
Aenon Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 mam uitat pe site ala ... si am vzt niste chestii semi nasoale ... poate ma lamureste careva ... in ce sens o sa fie limitate urmatoarele ... la conturile free ? Trade limited Personal shop limited Mailbox limited Trade broker limited Legion limited Gathering limited Item extraction limited Adica sunt limitate : D Sunt explicate pe larg pe site, nu stau sa caut link fiindca asta poti face si tu. Eg: Legiune - Limited - Conturile free nu pot sa faca o Legiune, pot doar sa joineze in una. Extraction Limited - Maxim 10 puncte pe zi de extraction (nu stiu daca 10 p general sau 10 p pe aether (air gathering) / 10 p ground gathering) dar e OK fiindca la levele mari de gathering abia creste oricum... Mailbox limited- Nu poti pune atasamente pe mailuri (parca) - din nou, explicatie pe larg e pe site Trade Broker - Limitare la cat poti sa pui ? etc Link to comment
Animosity Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 i`m only askin` pt ca mam uitat cu jumate de ochi azi noapte ... dar nam vzt explicatii ... oh well ... As incerca si eu sa joc ... pe ce server v-ati adunat ? uhm ... Nexus ? cum spunea cineva mai sus sau ? Link to comment
tighy.mihai Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 inca nu sa bagat nimic. nu se stie cind va da drumul la Aion3.0 . ce se va baga daca vor fi servare noi... la ce ai acces la ce nu ... totul este inca un mister .... MAI AVEM DE ASTEPTAT... Link to comment
inkredibil Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Eu sunt pe Telemachus cu numele de Nessaj Link to comment
Cristi075 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Mi-am facut cont dar inca nu m-am decis pe ce server sa intru :(. ( Am veteran account :D hehe) Link to comment
tighy.mihai Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pe ce servar va bagati cind se vor baga ... Link to comment
Animosity Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Eu sunt pe Telemachus cu numele de Nessaj am inceput si eu tot pe Tele .. nick Teida Link to comment
tighy.mihai Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Telemah asta este pe oficiale Link to comment
Animosity Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 adica ? o_O exista si servere neoficiale ? :)) sau ce vrei sa spui cu asta ? Link to comment
tighy.mihai Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Daca acum Aion este free de ce nu va bagati pe oficiale... Sv. private oricind se pot opri... Din cate am auzit Aion3.0 in aprilie se baga ... Voi ce stiti ... Link to comment
Aenon Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Cred ca mi-au murit vreo doi neuroni cand am citit posturile de mai sus. Pur si simplu nu pot intelege posturile fara semne de punctuatie. Eu o sa fiu tot pe tele, probabil ca o sa-mi fac caracter nou, trebuie sa ma hotarasc ce...ma gandeam la un priest sau un chanter. Am un SM dar nu prea mai ma incanta atat de mult mai ales ca am jucat cu el acum mult timp si practic nu mai stiu ce se intampla pe la levele mai mici... Link to comment
Animosity Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Daca acum Aion este free de ce nu va bagati pe oficiale... Sv. private oricind se pot opri... Din cate am auzit Aion3.0 in aprilie se baga ... Voi ce stiti ... Link to comment