laptic Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 laptic -> intram pe mIRC cu LaptaruL sau cu laptic .. [pe forum] SconcSuL -> asa imi puneam knd jucam Cs <<<SconcSuL>>> ... imi placeau ouale si mancam .. si faceam pârtz si putea urat rau :D ... si deaia imi ziceau sconscu :P ... si asa am preferat si pe Mu [in game]
mircea_dbv Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 pureweed...aveam o problema...cu...iarba ;))mircea_dbv->mircea de la numele meu,iar dbv de la dumbravita(localitate la 3 km de timisoara,unde stau eu)
Robyn3t Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Robyn3t - Mi s-a parut funny si prima oara l-am avut la cs .. si de atunci l-am pastrat pt k m-am obisnuit cu el ;)
Racheta_cu_pene Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Racheta_cu_pene- a fost ultima porecla din liceu racheta_cu_pene=cioara(tiganu, suedezu,soso,romanes,termopan -alte porecle din liceu) datorita coloritului de la mama naturaT2bus-inspirat de la numarul unei masini CT-02-BUSAntIpatyKu - sunt o persoana mai antipatica de felu meu` :-"la prima vedere...porma te faci de treaba :bananadance2:
Worf Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Worfalak sau Worf adevaratul nume e scris Worphalak si provine de la formatia de black metal Samael naveti voie de unde sa stiti de Samael :P la inceputul formatiei i se spunea Worphalak dupa caare a devenit Worf
Macen*Krace Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Macen*Krace => Macen preluare si modificare de la Mace Windu, Krace de la stilul de joc foarte defensiv al unui Jedi (nu va zic care aflati singuri) * simbolizeaza imprevizibilul
Guest Bodom Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Bodom toata lumea zice ca e luat de la trupa Children Of Bodom...dar e luat..dupa povestea Bodom...a fost cv masacru in Finlanda...in apropierea unui lac..cand 1 ii jupoaie pe toti de vii .... ...de acolo Boddom
M a n i a k Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Bodom toata lumea zice ca e luat de la trupa Children Of Bodom...dar e luat..dupa povestea Bodom...a fost cv masacru in Finlanda...in apropierea unui lac..cand 1 ii jupoaie pe toti de vii .... ...de acolo Boddom pai si numele trupei tot de acolo vine, numai ca ei au fost mai "la obiect" :) nishte copii au fost masacratzi acolo si acum nick-ul meu.... in primul rand pt ca ma reprezinta intr-o oarecare masura. inspirat de la vocalistul (ex vocalistul acuma) trupei Mayhem (cine stie cunoashte... cine nu... use google) Edited later... : ma gandeam daca sa spun sau nu... oricum avand in vedere ca shansele sa revin la MU sunt minime... why not : Incubus = "beautiful demons stalk the earth in search of pure souls in order to destroy them" nick "adoptat" mai recent (doar de vreo 2-3 ani) de unde inspiratzia... ?... dintr-un film si dupa anumite chestii din minunata mea viatza :)
Darky Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Numele meu :-" I`m dark my name is Dark and i like darkness :-" fost nick in game D@rk*MG* si pe forum a ramas Darkan care vine de la Arkan :-" the end :)
beetle23 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ankkah... cautam un nick care sa sune a fata si sa nu fie numele meu :P beetle... masina mea preferata (23 e de la o mik gluma cu o prietena buna)bianka... well, prietenii stiu de ce :D
Guest Deena Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 AntIpatyKu - sunt o persoana mai antipatica de felu meu` :-"minteeeeee :D
sanyikaka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 BUNICA....cica bun si Ica mi se spune si in real life iar Puiuc este puiul meu si al tatalui ei C... :P :P :P
SlyBoy Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cand mi`am pus net acu` ceva ani cautam un nick care sa il am mereu si ceva mai ...neintalnit ca sa zic asa.Deci SlyBoy vine de la - Sly - adjectiv, smecher in engleza, iar cum orice adjectiv are nevoie de substantiv am pus Boy de la baiat. :P
Guest freaky13 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 laptic -> intram pe mIRC cu LaptaruL sau cu laptic .. [pe forum] SconcSuL -> asa imi puneam knd jucam Cs <<<SconcSuL>>> ... imi placeau ouale si mancam .. si faceam pârtz si putea urat rau :D ... si deaia imi ziceau sconscu :P ... si asa am preferat si pe Mu [in game] lol laptic.. aaaaaa,.. @on toppic - freaky - e evident
Guest hexer Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 hexer - e un nick simplu si usor de memorat ... cuvantul "Hexer" inseamna pe limba germana vrajitorcand am inceput sa joc pe Link mi`am facut SM si am zis k i se potriveste nick asta :D asta a fost tot , n`am stat sa ma gandesc mai mult de 20 s :P, viitorul MG o sa fie gandit
Iverson Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 in game & forum : Iverson - Allen Iverson- MARE jucator de basket actual la pepinele din denver :) alaturi de Charmelo Anthony :P ,Real Life : ascutzit : cand m`am dus prima data la basket asa mi`a zis profu si asa a ramas ^^ ( creca eram cam agitat de aia :D)
-GUNIT- Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 G-Unit = formatie (Gangsta-Unit ) am pus nicku pe cs demuuult si asa mi se zice si in rl ;)
Guest BilaMG Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 BIla_MG = Bila este porecla mea de cand stiu eu sa numar pana la 5 adica de mic si MG de la magar
MobiuS Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 poi Dorin3l e o varianta de a scrie dorinel care este un diminutiv de la numele meu .... simplu :D
MD_MG Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 forum : MD_MG : e contu lu pretenu meu si mi l-a dat mie ca el mai are 1 game : EsCoBaR : imi place cum suna... in RL Pablo Escobar = most wanted man ( cel mai mare traficant de droguri / din documentarul de pe Discovery => F.B.I. a impuscat vreo 3-4 oameni pana sa il gaseasca pe adevaratul Pablo Escobar )
Guest uLise4me Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 forum : MD_MG numele tau MD= Mettalica Deftones :blink: ?
[bny] Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 numele tau MD= Mettalica Deftones :blink: ? nu, Mountain Dew
Guest uLise4me Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ' date='Apr 23 2007, 22:54' post='1903404']nu, Mountain Dew