Tsu_Xing Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 In prima zi cand a bagat frate-miu Mu-link s-a gandit el p la ora 3-4 dim la un nume si asta i-a venit in cap( influente manga) si d atunci am ramas cu el.P al 2 lea db am avut: TsuTzi pt k Tsu-Xing a fost luat d un "binevoitor" <_<
Guest adelutza222 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 bestiutza2 - asta era nickul cu care intram pe mirc si asa mi se spune si in RL aka besti sau bestie,cine m`a strigat prima oara asa o sti el ceva :cool2: ... iar adela ptr ca asa ma cheama nice topic :beer:
blade2y Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 De la fosta mea nebunie pentru filmul "Blade" (tatuajele si sabiuta aia faceau totul)
ovidiu_vl Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ReRe .. , de la ce oare sa vina .. RERE =rr Re= salut RERE = recunoscut GM la Stars !
AntIpatyK Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AntIpatyKu - sunt o persoana mai antipatica de felu meu` :-"
oick Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Nu ca nu ar mai fi fost un topic de genu facut..dar a mai fost facut :DLa mine acum vreo 4-5 ani vroiam sa imi fac un cont sa joc pokemon online..dar culmea toate nikurile erau deja luate, so...am apasat la nimereala pe tastatura si asta a iesit <_<
MrTorture Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Nick`ul meu nu e Halloween scris gresit...cum crede toata lumea Helloween reprezinta altceva,cu anumite tangente cu halloween-ul :) e o trupa de heavy veche si buna... Cat despre user forum....cei carora Helloween nu le e strain stiu despre ce e vorba :tiphat:
Guest Ciresika Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 AntIpatyKu - sunt o persoana mai antipatica de felu meu` :-"Eu nu cred ca esti o persoana antipatica sau cel putin din cate am vorbit eu cu tine nu mi-ai parut asha :P Ciresika vine de la....cireshica vinde mere...cireshel vine si cere....continuarea o stiti voi...cand mi-am facut contul eram in pana de inspiratzie si asta mi-a trecut atunci prin minte :right:
iLoveCalifornia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jucam CS intr-o zi si aveam un nume mai aiurea si am zis sa-mi fac altu nou , stau ma gandesc vreo 2 ore pac uLise nume de zeu si am jucat eu vreo cateva ore si pac in top acolo eu mandru si am jucat zi de zi cu numele asta ca sa fiu in top si tot asa a ramas , acuma toti ma striga uLise
Diabolik_01 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Diabolik :) Good boy ma uitam de mic la desenele cu el si am ramas fan :D
TaZ-ManIaku Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Octavian>>Tavy>>iar cand am inceput pe link sa transformat in Tavytzu ca avem lvl 1 si nu puteam sa pun Tavoy ca zicea lumea ca am prea multe rr
Prometheus1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Primul nickname a fost dista, o anagramare a numelui meu.Următorul a fost Margelatul -> self explanatory, dar pentru ca să fie diferit de cel original, am mai pus un "L".Apollo (caracterul cu care chiar am jucat pe "Link" ) este din mitologia greacăPrometheus este din nou din mitologie şi vine de la Prometeu care a ajutat oamenii în detrimentul zeilor :whistle: .
k1llaresku Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cand mi-am facut contul pe linkmania ascultam Savage Garden :D ....so de akl vine Nick-ul de SavageIar nick-ul de pe forum este nick-ul de cs inventat prin 2000 cand totii aveau numele (k1ll3r , The killer, ......etc) yo am zis sa fie ceva original romanesc sau tzaranesc si aja am ajuns la k1lleresku :D
Dark Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 DarkSeeker-Seeker luat din Gothic 2,iar Dark e doar un prefix gasit de mine ^_^Lothar-Din warcraft 2mai mult adj decat prefix ...OT: nu puteam sa am nick MILF ...
r0b3r70 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ptr k nu esti o MILF :nanana:r0b3r70 - cred k e destul de logic.. doar ma numesc.. Vasile :whistle:
PETRUT998 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 si numele charului si pe forum vin de la numele meu :P
Archangel Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Archangel ... acum cativa ani jucam f mult Heroes 3 ... intr`o seara cand jucam CS am zis sa`mi skimb numele ... si asa s`a facut clanu |Suprem| iar eu Archangel ^^ (imi placeau cum arata mai ales Supreme Archangelii :>)Nick`ul in joc ... Kespik ... f complicat, inca nu mi`am dat seama de la ce vine :rolleyes:
Guest Cerebel Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cerebel -este facut de framiu care iubea trupa simplu si mai ales pe nenea Cerebel :) si drept urmare :D
Ayana Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 povestea mea e putin funny... cand eram mica adoram desenele cu Sailor Moon... iar Sailor Moon (personajul) avea numele din viitor princess Serenity. Treaba asta mi-a ramas ingropata in subconstient muuulta vreme.Acum sa ajungem la cum am pus nickul... la facultate aveam un profesor.. putin ciudat (la o materie undeva la intersectia dintre management si inginerie) care ne-a dat sa cautam doua cuvinte: serendipity -eu intelesesem serenity- si procrastination. Ajunsa acasa, aveam in dreptul biroului o foaie de lucru suspendata pe care scriam sarcinile zilnice (auto-impuse). Plina de verva, am pus in capul listei Serenity - eu deja stiam ce inseamna dar vroiam sa scot ceva definitii din dictionar- cu sursa and all-. In aceeasi per. m-am apucat de Mu... cand sa creez charu, pana de inspiratie... m-am uitat in jur, poc.. Serenity... nick available... yee :De putin ciudat, dar Serenity nu ma caracterizeaza deloc, eu sunt o pers agitata si foarte usor iritabila... l-am lasat totusi asa... imi place rezonanta :)LE: to Cerebel: am toata colectia Sailor Moon on dvd... sac sac :nanana:
Guest Cerebel Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 povestea mea e putin funny... cand eram mica adoram desenele cu Sailor Moon... Ai eu :) eram fan 100% Sailor Moon albume si tot felul de desene :) aveam pana si Fun Club :D pacat ca nu mai sunt :P srz de off topic
FuLg3r3k Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 FuLg3r = Fulger =nume de familie :rofl1: ildabaoth = nu`l am de la inceput ... eu am un mg non rr zis FuLg3r lvl 1
[idLe]-=DennyS=- Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [idLe]-=DennyS=- Astea vin asa .... dennys asa mi se zice in real life . De la dany ... iar idLe sunt Clan lider si la cs/dota/etc eu tin clanul idLe si cam de acolo vine nick`u meu :P (idLe 4 ever)