Dark Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 nick BaboNatale ... serv Troy ... alaturi de soldatel trex darkus Capo xantax .... shi multi altii ... facem shi noi un guild fratzilor ??? loool, de unde il shti ipe xantax? llooll , e coleg de grupa cu mine.
BaboNatale Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 pai pe jok lam cunoscut ))el ma ajutat iam multumit shi a zis sal mai contactez ca ma ajuta cu plakere pe tine nu te cunosc .... dar mia zis soldatel ca eshti cel mai tare
Dark Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 pai pe jok lam cunoscut ))el ma ajutat iam multumit shi a zis sal mai contactez ca ma ajuta cu plakere pe tine nu te cunosc .... dar mia zis soldatel ca eshti cel mai tare nu pt mult timp ... o iau iar de la 0 ... , a 4-a oara ... de data asta e ultima , voi fi multzumit de char
M3nTaL Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Jocul iti da o variata gama de posibilitati de ati configura caracterul deci mai multe sanse s-o faci lata
Dark Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Jocul iti da o variata gama de posibilitati de ati configura caracterul deci mai multe sanse s-o faci lata un, ca de fiecare data incerc aceeasi combinatzie , dar niciodata nu-s multzumit , acum cred ca am gasit combinatzia dorita: hakusay mastery *ramura cu soul hit lightning mastery *ramura cu enchant weapon *si ultima ramura cold mastery - doar cat sa pun lvl1 la *cold wave arrest. restul pun la force mastery *own heal vroiam max dmg pt physical & magic .
M3nTaL Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 eu sunt obsedat de full str glavie fire dar mai sunt si combinatii bune cum ar fi: - bow full int ice lightning (cam necesita sp farming) - full int spear lightning (da dmg mare rau - hp mic totusi ) Se spune ca cei pe int fac lvl mai rpd (datorita dmg-ului mai mare evident) dar sunt mai slabi in pvp. Eu zic ca fac lvl mai mare si sunt egali in pvp. In mare 1 full str are aceleasi sanse sa faca 1 full int care le are si full int sa-l faca pe el. Caracterele sunt cam egale. Combinatia bow + ice e interesanta ca poti sa pui cubul de gheata si sa tragi din el http://img107.imageshack.us/my.php?image=sro20060101073904941rz.jpg
Tas3 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 eu fac nuker Spear full int +lightning...si inca nu m-am decis ce sa mai pun pt buffuri si pasive , fire sau cold.Astept sugesti
Dark Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 eu sunt obsedat de full str glavie fire dar mai sunt si combinatii bune cum ar fi:- bow full int ice lightning (cam necesita sp farming) - full int spear lightning (da dmg mare rau - hp mic totusi ) Se spune ca cei pe int fac lvl mai rpd (datorita dmg-ului mai mare evident) dar sunt mai slabi in pvp. Eu zic ca fac lvl mai mare si sunt egali in pvp. In mare 1 full str are aceleasi sanse sa faca 1 full int care le are si full int sa-l faca pe el. Caracterele sunt cam egale. Combinatia bow + ice e interesanta ca poti sa pui cubul de gheata si sa tragi din el http://img107.imageshack.us/my.php?image=sro20060101073904941rz.jpg asa am si eu acum full str , glavie+fire, pot sa zic ca is f multzumit de dmg . ce nu-mi place e ca mananca o gramada de mana fire weapon enchant skill si tot trebuie sa merg cu cate 200 MP potions.
M3nTaL Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 eu nu am avut probleme cu banii (cum de altfel nu prea am in nici-un MMO). Am cam avut bulan la weapon elixirs Plus ca nu mi-a placut sa stau cu "taraba" pur si simplu vindeam iteme gasite la NPC. Mi se pare o pierdere de vreme. Cat stau sa le vand gasesc alte iteme si ies in castig mai bine decat daca as pierde vremea sa le vand la playeri. Cat despre quest-uri de departe cel mai urat e cel cu bandits operational maps si la cata caractere am avut a trebui sa fac quest-ul asta de PREA MULTE ORI
BaboNatale Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 yo lupt ca prostu ... nush nika, ce drq v acolo nush ... ce fire ce cold la skill am bagat aproape la toate lvl4 da nush la ce serveshte ... shtiu ca pot sa ma transform cateva secunde in ceva mai bun ... dar se termina repede magia ... altceva nush sa fak am fakut 1 sau 2 questuri ... acuma am unu greu (( shi nu pot sal trec ... ma pus sa omor 50 de monshtri ... la fiecare monstru consum o potiune de viata (((((((( altceva nush sa fak jok de 1 zi
Dark Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 eu nu am avut probleme cu banii (cum de altfel nu prea am in nici-un MMO). Am cam avut bulan la weapon elixirs Plus ca nu mi-a placut sa stau cu "taraba" pur si simplu vindeam iteme gasite la NPC. Mi se pare o pierdere de vreme. Cat stau sa le vand gasesc alte iteme si ies in castig mai bine decat daca as pierde vremea sa le vand la playeri. Cat despre quest-uri de departe cel mai urat e cel cu bandits operational maps si la cata caractere am avut a trebui sa fac quest-ul asta de PREA MULTE ORI toata lumea urashte questul ala , pur si simplu nu vor sa cada hartzile de la ei auch
Tas3 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 eu am sarit peste questu ala dar cred ca o sa ma intorc sa il fac
Lancelot Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 eu acum il termin pe ala cu operational maps mi-a mancat nervii
AlinRoscat Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 am 18 din 20 de harti il termin in cateva minute..daca prin loc pe srv ...
rhin0BZ Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Operational maps pica greu... Dar tot e mai bine decat 200 de flags la care sunt eu sau questul de mai tarziu cu 1000 (sau 2000 nu mai stiu) de flori.@BaboNatale: Ar trebui sa citesti niste ghiduri. Chiar nu-i bine sa bagi in toate skill tree-urile asa. Cel mai bine iti alegi un weapon tree si 1 elemental tree principale, si in inca 1-2 elem tree-uri sa bagi putin.
T-rex Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Eu bag soul spear+light+am bagat si skill de la light pentru marirea dmgului la magii cu 3% si il continui pana in capat
Dark Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 (edited) Darkus, cand se termina beta testul? 20 feb. vezi ca s-a mai discutat cate ceva de end of beta test. cica va fi 1 zi de download si nu zice nik de resetarea bazei de date, adik poate vom putea juca in continuare pe conturile astea, fara sa pierdem characterele. (data trecuta la sf de beta test s-a RR DB) edit: cp Edited February 18, 2006 by Darkus
Aldguth Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Sper sa se pastreze caracterele. Mersi mult
Dark Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Operational maps pica greu... Dar tot e mai bine decat 200 de flags la care sunt eu sau questul de mai tarziu cu 1000 (sau 2000 nu mai stiu) de flori.@BaboNatale: Ar trebui sa citesti niste ghiduri. Chiar nu-i bine sa bagi in toate skill tree-urile asa. Cel mai bine iti alegi un weapon tree si 1 elemental tree principale, si in inca 1-2 elem tree-uri sa bagi putin. te referi la asta ? ... omg .. 3k Level 33 - Ancient Elf (3 times repeatable)NPC Donwhang Dooil Soldierwest gateTime 1: Kill 1000 Blood Devil Flower/Blood Death Flower’sTime 2: Kill 1000 Blood Devil Flower/Blood Death Flower’sTime 3: Kill 1000 Blood Devil Flower/Blood Death Flower’sReward:487,000 exp, 1 repair hammer
BaboNatale Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 cred ca ma las de jokul asta is prea singur acolo ( nu am cu cine vb (( engleza nu shtiu bine (
M3nTaL Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 nu s-a resetat niciodata baza de date stati calmi ... si nici nu o sa se reseteze, o sa mai deschida un server.
Dark Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 cred ca ma las de jokul asta is prea singur acolo ( nu am cu cine vb (( engleza nu shtiu bine ( cati ani ai?