The Dash Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 cred k am intzeles ce vrei sa spui.....cred k u nu stii k in ksro e lvl max(park) 100 si sunt skiluri noi la lvl mai mare.....cred k asta este cea ce nu intzelegi...dak asta e sper k tea ajutat.
alexxx70 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ...tks man,dar stiu ca lvl cap pe kSRO e mai mare ca la noi dar vreau sa il intreb pe BlackCurse daca skilurile pana la lvl 70 la mastery sunt aceleasi si in kSRO si in iSRO?ca parca eu stiu ca nu sunt la fel...Skill-uri europene
DracusoruSro Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 KSRO=ISRO doar ca pe cel Korean se fac teste... ca sunt putini useri si sunt in fata noastra cu mult ei de mult timp au CC Europene de la inceputul anului si de vreo luna a bagat si skillele noi deci acuma le incearca sa nu fie probleme cand le baga pe ISROEDIT:alexxx70 Skillele pana la 70 sunt exact ca la noi doar ca ei au bagat skille 70+ grasswallk nou etc si foarte multe skille la arcashi noi
alexxx70 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 KSRO=ISRO doar ca pe cel Korean se fac teste... ca sunt putini useri si sunt in fata noastra cu mult ei de mult timp au CC Europene de la inceputul anului si de vreo luna a bagat si skillele noi deci acuma le incearca sa nu fie probleme cand le baga pe ISROEDIT:alexxx70 Skillele pana la 70 sunt exact ca la noi doar ca ei au bagat skille 70+ grasswallk nou etc si foarte multe skille la arcashi noi...ia sa visez si eu la "malai" oleak ca vrabia din zicala cu pricina :D.......ar fi fain sau chiar durere de fain sa se bage si la noi (iSRO) skill-uri noi ca pe kSRO si dupa ce se baga,cand intri prima data sa nu ai nici un buff ci doar toate sp-urile jos in bara si sa incepi sa iti bagi tu din nou la skill-uri in functie de cate sp-uri ai,ceea ce vrei....:P:P:P....misto vis nu?
DracusoruSro Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Nuuu! o sa fie skille noi de lv 70+ atata tot ! De aceea uni la lv80 is strang sp-uri
Sephiroth Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 in KSRO mastery lvl limit iti creste pe level , la lvl 1 ai 0/1 mastery lvl limit :surprised:
EvilToileT Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Cine joaca pe serverul Poseidon si vrea guild sa dati in joc PM la numele : KomsA sau _DRACULA_ guildul se numeste DragonClub
BogdaNzZ Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 in KSRO mastery lvl limit iti creste pe level , la lvl 1 ai 0/1 mastery lvl limit :surprised:Creste cu cate 3 pe level din ce-mi aduc aminte.Daca am chef zilele astea downloadez jocul si verific
THEGREENSCORPIO Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Aceasta este o alta misto ! Mi-a placut cum au facut modificari si ii controlau pe lord yarkan ...
Sephiroth Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 defapt au modificat cum arata pet-ul si un monstru cu care s-a luptat ala :) dar a fost funny faza , parca isi dezlantuie puterile ascunse ^_^
Guest mayhem1990 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ma care are un char pe alexander? nuker de level 44 maxim? am un glavier de 42 full str sh is super plictisit de el...care vrea sa facem schimb...nuker pe str glavier sa ma contacteze la hell666_demon@yahoo.com...sau sa mi dea add la messenger please plz
Guest Pitchiu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Vreau si eu un party cu un om cu lvl maricel cu care pot sa fac party!
DracusoruSro Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Ii frumos KSRO dar acolo nu exista concurentza asta este problema... pe ISRO sunt de 10x mai multzi playeri cea ce face sa fie si mai frumos ca si KSRO ;) :right:
BillyTalent Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ma baieti voua va merge silk mie imi zice ' FAILD TOO CONECT TOO SERVER ( C9)' :angry1: :sef: nu stiti ce inseamna?
Guest Pitchiu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 BlackCurse tu pe ce server esti?Daca e sa ne intalnim!
DyLyMaKe Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 destul de cul game..dar m-am plicti dupa lvl 15 O_O , urmeaza ceva skill's mai calumea ?:P
FINE Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 destul de cul game..dar m-am plicti dupa lvl 15 O_O , urmeaza ceva skill's mai calumea ?:P La lvl 15???? esti primu de la care aud ca sa plictisit la levelu ala :blink: da fi sigur ca urmeaza skiluri mai misto /arme/seturi/+ ca de la 20 poti fi HUNTER/TIEF/TRADER ... :cool2: anyway pana la level 30 e simplu rau..
EvilToileT Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 FINE vad ca joci pe poseidon si nai guild avem noi unu da PM la KomsA sau _DRACULA_ sau BillyTalent si te bagam in guild :) guildul se numeste DragonClub e lv 1 si 80 si ceva la % sunt 6 in guild si suntem in crestere :D
AngeIIo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 stie careva ce semnifica alea 4digits pe care ti le cere cand vrei sa cumperi silk cu visa elctron card?
Guest mayhem1990 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ce tare ar fi sa le dam la turci peste nas :D sh io s de acord :D
adyzaha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 E un vis frumos sa fim toti pe acelas server .Dar as face o mare greseala sa renunt acum cand incepe distractia si la mine.Oricum nu ma mai tin nervi sa o iau acum dela'nceput.
FINE Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Sa vedem cati se baga... :dontknow: anyway eu ma bag :right:
adyzaha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 stie careva ce semnifica alea 4digits pe care ti le cere cand vrei sa cumperi silk cu visa elctron card?Fa niste poze ca nu stiu la ce te referi.In prealabil ar trebui sa ai intrgistrat cardul la ROMCARD iar apoi sa mergi pe pagina la BCR sa il inregistrezi la Verified By Visa asta daca ai card de la BCR