Jump to content

SenSei.

LinkManiac
  • Posts

    1,130
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Posts posted by SenSei.

  1. Salut, am vazut ca mi-ati sters topicul, probabil ca sa nu goniti si ultimii jucatori care inca ar mai sta alaturi de voi. Ati avut o gramada incercari de a deschide ceva, atat pe partea voastra favorita MU(@Kitte), care a avut doar o perioada de gratie. Dar sa nu uitati ca doar SA:MP-ul a tinut in viata aceasta comunitate. Nu conteaza cum am aflat, dar nu se poate tu, care nu ai nici cea mai mica legatura cu GTA SA. Sa vii sa faci presiuni, sa se renunte la staff. Stiu ca urmeaza sa primesc suspend, restrictie sau orice va coace voua mintea. Dar eu nu ma las, pana nu pleaca aceasta persoana din staff. Nu o sa mai zic ca este la menopauza, o sa vorbesc civilizat in acest topic. Probabil tu crezi ca esti un fel de zeitate pe aceasta comunitate, dar inca nu-mi dau seama de ce. Probabil ti-au dat altii de inteles lucrul asta. Acelasi lucru l-ai facut si cand a fost @Sevraj, stie foarte bine toata lumea ce ai incercat sa faci si atunci. De ce nu te opresti, stimata doamna, din toata treaba asta. Cand va vedeti cu rosu pe forum, aveti orgasm sau ceva? Alta treaba pe care vreau sa o arat comunitatii este urmatoarea: Cum se poate unul ca @freezeR, sa decida ce se intampla pe cea mai buna latura a forumul, care aduce o gramada de utilizatori din toate sectiunile de pe tot forumul(la  SA:MP ma refer). Stim cu toti, ca a adus pe postul de administrator SA:MP, un jucator exmatriculat. Care acel jucator exmatriculat, a creat un rank special pentru sotia lui (TEAM LEADERITA SA:MP), sa fim seriosi. Ori erati comunitate serioase, ori una de cartier. Nu inteleg si nici nu o sa inteleg. De ce va bagati unde nu aveti cunostiinte. Va bagati numai sa creati scandal.Singura data cand m-am simtit putin ajutat, a fost atunci cand am avut serverul de CS:GO cu @Potco. Ne-ati ajutat cu DNS :D. Rog frumos toate persoanele implicate, sa nu mai stearga acest post. Eventual sa ne raspundeti noua, utilizatorilor LinkMania, ce se intampla. Bineinteles ca multi dintre noi stim, dar altii nu.

    Pe langa toate spuse, va rog sa amintiti si de perioada cand era @Sevraj si cu @smokeR (din pacate nu-i pot da tag, i-a fost sters contul din aceiasi cauza). Rog persoanele, care mai au dovezile de la intern sa posteze aici. Din pacate mi s-a sters whatsappul si liveurile de pe youtube nu le mai gasesc.. Aceleasi vorbe grosolane din cauza persoanele care n-au nici o treaba cu aceasta sectiune numita San Andreas Multiplayer. 

    @FullSpeed @Tails@Frank@Deea95@nemo@Liviubaws@qwertz0r@Ethernul@PlasticTube@Zergyu@nemo@Potco@meetique@Ioana@PePe@Jigale@Fonz@heineken@Mario@SomerhaldeR.@JoySkeet@crysTyan0@FuK@TheOne@Alkatraz@s1mple@Turok@IceMan

     

    #Imi este imposibil sa dau tag la multe persoane aici. Rog toti care vad topicul, sa isi dea cu parerea aici. Va multumim ! Va pup si va respect pe toti! Va pupa SAMP-isti. La MU nu am cum sa zic ca suna urat :D.

     

    • Like 22
    • Sad 1
  2. La 24.10.2021 la 13:47, axelutz3 a spus:

    voia ca la 100-200 sa ramana el cu serverul... ce sa faci 😄 intentiile au fost bune din partea noastra! 


    daca Linkmania nu ar fi avut manageri cred ca ar fi fost peste celelalte comunitati din tara ( doar daca era condusa de utilizatori ) dar managerii in stare vegetativa si cu pretentii omoara proiecte dar si sperante


    sanatate! eu am incercat 

    PS: ms @SenSei. si @kamikazee pentru implicare la solutionarea problemei... ati fost cei mai buni, ati inteles totul =)), poate va baga frizar admin pe noul gm

    Bai animalule, se pare ca am avut din nou dreptate. Ti-ai cautat un motiv sa pleci cu serverul din comunitate si l-ai gasit, acelasi lucru l-am spus si la intern.  DOAR ca sa nu spui public ca ti-ai luat mare FAIL cu aceasta deschidere, dar asa sunteti voi, niste animale care iesiti la freechat cu minciuni. Spune-ti ca v-a dat lumea afara din comunitate din alte motive, nu ca si cum ati fii niste incapabili de orice(la fel ca si aia laudati mai sus). Oricum succes in orice vrei sa faci, dar nu aici.

    • Like 1
    • Upvote 1
    • Love 2
  3. Salut, iti garantez ca nu merita sa faci server de CS:GO. Te bati cap in cap cu modul competitiv. Am incercat noi sa deschidem, am facut cateva promovari la youtuberi mari, dar lumea statea pe server cat statea si youtuberul. Iar pe CS:GO nu exista boosturi pentru playeri ca pe 1.6.

    • Like 2
  4. Acum 1 oră, Vicentzo a spus:

    Din cate vad @Drops nu răspunde iar @41nd si-a dat ok ul..Deci bănuiesc că ii putem da drumul @41nd ?

    Mersi pentru reply. Cum primesc okul eu sunt disponibil sa iau hostul. De aceea nu l-am luat pana acum. Serverul este gata. @Potco de asemenea e de acord. Noi vrem sa facem in comunitate aici pentru ca aici am crescut si nu am vrut sa plecam in alta parte. De aceea am fost asa insistent cu comentariile in acest topic. Ca mi se pare chiar aiurea sa nu se accepte din moment ce noi venim cu tot, iar comunitatea linkmania nu o costa nimic. Noi vrem doar sa ajutam.

     

     

    Edit: te asteptam @petarda ❤️

    • Like 2
    • Thanks 2
    • Upvote 1
  5. Salut, as dori deschiderea unui server de CS:GO impreuna cu @Potco. Venim cu hostul nostru, vrem sa-l deschidem in cadrul comunitatii LinkMania, deoarece aici am crescut. Ce am primi din cadrul comunitatii? Ne-ar trebui 2 ranguri pe forum(Moderator CS/ Admin CS). Am dori deschiderea serverului inca de zilele viitoare. Mai avem putin de lucru la addons. Asteptam parerile dumneavoastra. Oricine vrea sa ajuta este binevenit.

    Cu ce venim noi in afara de host:

    -boosturi zilnice pentru popularea serverului.

    -un ambient bun de joc.

    -un staff competent pentru combatarea codatilor.

     

    @41nd @Kitte@Vicentzo @adrian

    • Like 4
    • Thanks 2
    • Upvote 6
    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...