ak2000 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 huh? te pomenesti ca voi sunteti mai...terente asa de felul vostru.un barbat normal din punct de vedere sexual are rezistenta maxima de 11 minute (vezi cartea "11 minute de coelho", creatie fictionala dar ...insipirata din adevar) Cand nu-ti place prea mult, te gandesti la alta/altele, cand ai baut te tine mai mult. Forumul linkmania e frecventat de fuckeri...auzi ma nene la 13 ani, 14 ani.... Hahahahahha!!! Da, nu-mi vine sa cred cat sex este prezent pe acest forum. Dar voi, perioada polutiilor si a masturbarii unde le-ati lasat? Mai bine zis energie potentiala sexuala decat sinceritate sexuala. La o intrebare de genul: (Cate numere din punct de vedere sexual ati facut cu o femeie? (numar ejaculari) ) cred ca s-ar ajunge usor la multiplii de 10. Ce se oftica lumea care e demascata ca fiind virgin. Thade are idei normale. Cum sa fiu eu facut obsedat sexual ? Eu, care faceam onanii de la 15 ani si vroiam sa f si eu ceva dar nu se f cu mine nici una ca eram tanc. Acum cand sunt mai in etate invart cateva coropisnite ba chiar le fac programari. Acum nu mai pot da 5 numere dar as vrea. Mai copii, f tot ce prindeti ca vremea p trece! :beer:
POLAND Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 cu mana pe la 13 cu femeie ( adica fata.. avea tot 14 ani )la 14 ani... anu' trecut de Craciun
Narcoti-K Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 se pune daca prima data a fost cu una de pe centura? :banana: :banana: :banana: barbar stylee yeahh
Potyike Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 uite si pe un om sincer (adik eu) "Nu mi-am inceput-o inca dar as vrea" cica cand implinesc 17 ani imi face cadou pretena (si ea virgina) :) ps :fac 17 pe 3 Martie :)
Legacy Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ce uameni ... cum sa penetrati fete la 15-16 anii :D ? de 2 anii umblu si yo dupa :) ... dar nu am avut destul tupeu ... iar knd aud de astia de 15- 16 anii ( u are my heros :wub:) ... unii de la mine din cls . isi cumpara fete 1 data pe saptmana ... <_< ... mas baga si yo in afacerea asta ... daca nu fac nimic in urmatoarele 2 luni ^_^
Smok3 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 16 ! si am avut ocazia la 14 ani dar de pustan ce eram .... oricum la 16 nu am mai ratat ocazia :D P.s. va vede d`zeu .... trebuia sa ramaneti feciori pana la insuratoare =))
oldman Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 in primul an de studentie adica la 18 B) Pana o faci prima data e ceva extraordinar, dupa nu mai e nimic iesit din comun.As fi vrut logic sa fac sex mai devreme in liceu dar ori nu am avut tupeul necesar, ori nu am avut cu cine, ori....
Narcoti-K Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 tinand cont ca nu mai sunt fetele ce erau odata nush cum plm nu ati tras in liceu ... ?? ma rog intr-o relatie nu e nevoie neaparat de :banana: dar e bine sa o faci ca sa iti cunosti mai bine partenera prima data cu o whore e NAS()L asa ca va dau un sfat sa nu incercati prima data cu centuriste
Irina Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Nu mi-am inceput-o inca si nici nu sunt interesat[A] !! :)
Akeru Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 La 15 ani cu o stimata doamna din bucuresti in hotel Bucegi(posibil sa ma insel, nu imi mai aduc exact aminte numele) de langa gara, chiar pe partea dreapta(is in cj). Avea 23 de ani si cred ca era nebuna.. :banana: Nu e o gluma. Dupa 4 ani ea e motivu pentru care m-am despartit de fosta prietena , a aflat ca am mintit-o. Dar, nu regret. A avut si un "bebe" (dildo). tare fata, tot respectu. Cred ca era pe pastile ceva si m-o confundat :beer: Well, cheers. ps: legat de rezistenta. Neaparat trebe sa faca un blowjob inainte sa incepem actul sexual, asa nu sunt probleme cu acele "3 minute". Numa bine Mi-am adus aminte, pe la 14 ani stateam cu o stimata fiinta fara chiloti pe ea la mine in camera si ma intreaba cu jumate de gura "ai prezervativ". Atata imi era de frica ca i-am zis "de ce?" :blink: :violent: 1r1' date='Jan 22 2007, 13:02' post='1694145']Nu mi-am inceput-o inca si nici nu sunt interesat[A] !! :) Nu exista asa ceva, doar ca nu sti inca.
Theodorus^ Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [LsD]1r1: poi u nu stii ink dak esti baiat sau fata? hai sa ne laudam! cine dreq nu e interesat?
SeBi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 eu v-am mai zis? mi-am pierdut virginitatea la 3 ani cazand cu...hmm...in teava de scurgere....ce bine a fost...aa...si prietena mea e foarte multumita de mine....rezist chiar si 7-8 ore...sunt tare nu?Acum serios....intr-adevar....viata de virgin e interesanta...te gandesti mereu...ca va urma sa faci pasul, sa intrii in rand cu lumea...sa....acum la 14 ani...nu stiu ce sex au facut unii cu tipe de 23...dar...ma rog....
udvaritibor92 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 La 10 ani cu o fata de 26 de ani :P-Eu am zis nu dar ea a vrut -(she was HOOOT)
Xellos Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 La 10 ani cu o fata de 26 de ani :P -Eu am zis nu dar ea a vrut -(she was HOOOT) sunt fanul tau !!!!11!!111!11!1 acum serios, cine crezi ca te crede ? =)
Legacy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 La 10 ani cu o fata de 26 de ani :P-Eu am zis nu dar ea a vrut -(she was HOOOT)http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=137652
WaH ^ MaTuX Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 La 10 ani cu o fata de 26 de ani :P-Eu am zis nu dar ea a vrut -(she was HOOOT)omg :blink: tu iti dai seama de ce vb ? cred ca nu dupa ce ai scris aici :blink: ---> :ceuameni:ps: la 10 ani nici nu ti sa dezvoltat ...(stii tu ce) auzi tu una de 26 :rofl1:
ShadyMonto Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 18 anishori , normal in pat la mine acasa. P.S: am 19 :D uite si pe un om sincer (adik eu) "Nu mi-am inceput-o inca dar as vrea" cica cand implinesc 17 ani imi face cadou pretena (si ea virgina) :) ps :fac 17 pe 3 Martie :) mult noroc
Daedalus Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No problem in that... O fac regulat, cam o data pe saptamana. Cum zicea si Sebi, prietena este multumita, rezist in jur de 5 ore. Adica, nu am incercat mai mult...