Jump to content
nwradu

Varsta la care v-ati inceput viata sexuala?

Varsta la care v-ati inceput viata sexuala?  

502 members have voted

1. 1. Varsta la care v-ati inceput viata sexuala?

• 12-14
      49
    • 14-16
      104
    • 16-18
      84
    • 18-21
      48
    • 21-23
      8
    • Nu mi-am inceput-o inca dar as vrea
      139
    • Nu mi-am inceput-o inca si nici nu sunt interesat
      50
    • Alta
      21

Recommended Posts

Posted

crezi ca pe mine ma cheama US : le satisfac cu limba si dupa fac laba ?!

OMG nu cred ca trebuia sa zici asta ! smile.gif Cel putin nu pe forum, macar un PM ! :|

Sry de off ! :|

Guest Blaidy
Posted

rofl1.gifrofl1.gif

OMG nu cred ca trebuia sa zici asta !  Cel putin nu pe forum, macar un PM ! :|

Sry de off ! :|

Da bun baiat ai mai devenit de la un timp radule 24.gif

P.S Pag. 5 il facem de 10 ? smile.gif

Posted

rofl1.gifrofl1.gif

Da bun baiat ai mai devenit de la un timp radule 24.gif

P.S Pag. 5 il facem de 10 ? smile.gif

Am eu momentele mele de nebunie ! biggrin.gif (care is aproape tot timpu ! smile.gif) )

Oricum .. cum sa il facem de 10 pagini, daca nu mai posteaza lumea ? sad.gif

Guest Blaidy
Posted

pai stai ca e sezonul de impotenta 24.gif

Guest Blaidy
Posted

ehh lasa ca nu e moarte daca a zis si el acolo un cuv. biggrin.gif

Posted

cenzor eu am facut o gluma spre deosebire de tine...

deoarece te-au atins vorbele mele, inseamna ca esti un complexat si probabil n-ai vazut organul sexual al unei femei niciodata...aaa doar in poze sau la televizor...

Sunt de acord cu ce ai zis tu aici...singura diferenta ca nu mi-am facut-o eu. wink.gif

Posted

Vrei sa spui ca ce am zis eu n-a fost gluma ci adevar ; asa o fi daca tu zici .

PS: Mi se rupe de vorbele tale , nu m-au atins deloc . E rau daca ajungi sa te iei dupa ce se zice pe net .

Posted

deoarece te-au atins vorbele mele, inseamna ca esti un complexat si probabil n-ai vazut organul sexual al unei femei niciodata...aaa doar in poze sau la televizor...

hahahahaha s-a strigat MAXIM,

cenzore, esti virginel tata? tongue.gif

hai sa va arat ceva, parerea unora despre faza cu sexul:

.Am impresia ca in ziua de astazi virginitatea e considerata o povara sau o rusine,si sincer sa fiu nu inteleg de ce...Nu stiu daca cer lamuriri unor persoane care chiar m-ar putea lamuri...din posturile pe care l-am mai vazut pe aici trag concluzia(poate gresita) ca multe persoane sunt adepte ale orgiilor sexuale sau a sexului fara limite...treaba lor...Eu marturisesc ca sunt inca virgin,desi am 20 de ani (asta ca sa-i raspund cuiva care ma intreba la"consumul" daca am parte de femei)..iar motivul pt care inca sunt e ca nu am gasit inca o fata care sa imi placa atat de mult incat sa vreau sa am relatii sexuale cu ea...

Pai... in societatea moderna(a imbecililor, pt ca aia-s majoritatea) se considera ca if u don't "fuck all day, fuck all night" nu esti om respectabil. Unul din motivele pt care si eu sunt inca virgin...

de o fata asta : si eu vroiam sa fiu virgina pana la casatorie sau pana intalnesc persoana perfecta(am presupus ca ma voi casatori cu ea)...asta pana am facut love. si sincer nu regret deloc, m-as fi privat de o senzatie. totusi, fiecare cu pasarelele lui. depinde si de felul in care ai fost crescut, de mediu, ganditi-va ca bunicii nostri se casatoreau virgini pentru ca erau obligati, constransi de societate. anyway, nu sunt nici pro nici contra. still, once you pop, you can't stop!

tot o fata : guys, eu consider k virginitatea e o comoara... de aceea am o supradoza de admiratie pt cei care o poseda (adik... tot respectul!)....

eu zic k suntem pur si simplu o 'generatie degenerata'.... ceea ce poate fi ok sau nu, depinde din ce punct de vedere privesti.... Rolling Eyes

Sunt virgin . Dar sincer sa fiu , am observat ca normele morale au cam disparut ... aud copii de 14 ani vorbind despre sex . E gresit . Ai nevoie de o maturitate psihologica pentru a face sex , dar , mai ales , pentru a sti cum sa o faci sa fie placut ... eu nu am de gand sa " ma pastrez " , dar asta nu inseamna ca o sa accept ceva banal pentru prima mea data .

nu cred ca este o rusine sa fii virgin(a), pt ca fiecare face ceea ce vrea. si daca eu vreau sa ma "pastrez", ce are cotocu` din scara cu mine? daca vrea sa isi f**a viata, n-are decat. da` io n-am de gand sa mi-o f*t pentru gura unuia care habar nu are ce zice. si cei care nu sunt de acord cu mine (nu ma refer la utilizatorii site-ului) n-au decat sa nu se uite la mine.

p.s. cum se numeste groaza de relatii sexuale? cumva frigiditate??

Eu mah tot gandesc de ce la fete virginitatea e o comoara si la baietzi o povara... cel putin asa vede

Din nefericire multi nu inteleg ca virginitatea nu este ceva care "iti alegi" sa o ai sau nu.

Problema poate sa fie de alta natura,financiara,sociala,psihica;de exemplu eu nu as mai vrea sa fiu,dar sunt mai multe care stau in calea acestei dorinte..E o comoara de care vreau sa scap! Este evident ca daca un om vrea sa ramana virgin are probleme de natura psihica,sociala sau ambele!

Sa nu uitam ca pe scara trebuintelor,sexul este la egalitate cu mancatul,dormitul,si nevoile de evacuare

Eu consider ca exista lucruri mult mai importante decat sexul. Asta nu inseamna ca dezaprob sexul si ca sunt impotriva sexului, dar unele lucruri necesita atentie mai mare...

Virginitatea o pierzi cand simti nevoia sau din alte motive

Prietena mea si-a pierdut virginitatea(a fi virgin inseamna a avea himenul intact) la o ora se sport.

Eu, ma fut ca iepurele si din punct de vedere medical sunt virgin(nu s-a rupt asa zisa "ata pu*li")

Virginitatea are un pret moral, in capul tau.In momentul in care o pierzi, ar trebui sa o faci pentru ca simti acest lucru/

Imi aduc aminte de prietene(amice) care ma intrebau daca sa se futa cu ala sau nu..etc etc.Ideea si sfatul meu este sa o pierzi cu o persoana de incredere.In fond, este o placere care nu trebuie ratata.

Si acum sa citez un mare "filozof"(cel mai bun prieten) " fute-te cat te tin picioarele".

Si, are dreptate

Posted

penultima

14 ani am,chiar nu as avea ce face...va dati seama daca o fata se... la 14-15 ani? (devine curba 1000%)

Posted

prea tare Thade... chiar ma gandeam ca daca vede un admin anumite cuvinte, s-ar putea sa iei ban wink.gif) dar m-am intors dupa ce l-am terminat de citit si am vazut ca esti admin:)

so, cred ca 99% din ce ai zis e adevarat...

foarte fain, chiar a ramas placut surprins smile.gif

tiphat.gif

Guest DeathDemon
Posted

la 17 ani cu o dom'soara de la Constanta , era in vizita la Brasov ( din bv sunt eu ) si i- am aratat un pic locurile, lol

Posted

cred ca pe la 16 ani.. au fost primele secunde de gratie rofl1.gif

prea tare topicul... fara constrangeri... m-am spart de ras... rofl1.gif

Guest Blaidy
Posted

Si acum sa citez un mare "filozof"(cel mai bun prieten) " fute-te cat te tin picioarele".

Si, are dreptate

LOOOL rofl1.gifrofl1.gifrofl1.gif

pai cine a zis ca a facut-o fara sa iubeasca ? (eliminand cativa din topicul asta ... 24.gifsmile.gif

Posted

Din seria user posted image si user posted image ( sau chiar ) urmeaza: "Cat va tine pana va terminati" si/sau "Femeia sau sora lu' stanga aka ad labam". user posted imageuser posted image

Si ca sa fiu on-topic (yeah sure) => 17 ani.

ps sa nu ziceti la nimeni dar US da limbi bine.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...