Smiter Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Imi da cineva un pm cu un svr frumos de wow...privat...nu cont xp...de 3 zile sunt pe - cu wow si pe wowstatus toate svr-le mi s-au parut... Quote
Guest adrnmh Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 lol ati vazut clasa noua de alianta?www.wow-europe.com:P merci pt explicatie la nefarian acuma downloadez in disperare toate trailerele care au aparut sa vad ce e cu Naxxramas si gameplay trailer la Burning Crusade Quote
EPSILON Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Deci aseara pe Evolva facusem LVL 20 si eram in Goldshire ... Odata nush ce draq ma teleporteaza si ma trezesc sub plansa cu inca vreo 20 de jucatori ,picau si injurau........apoi am iesit din joc si imi dadea o eroare .. akuma reinstalez jocu ... Va rog imi explicati si mie acest fenomen faza e ca picai .. ajungeai in apa, urcai si picai mai jos ! Quote
NoNamed Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 EPSILON si eu joc pe evolva,am nickul steadly.Este o problema de la server,am mai intalnit si pe alte servere,dar foarte rara.in 6-7luni de cand joc pe evo nu mi s-a intamplat asta.aseara nu am jucat ca nu a mers Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Nu e nimic de explicat, se stie de o gramada de vreme ca serverele pirat au o multime de buguri, tocmai ai intalnit unul. Quote
Wagram Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 La Nefarian impartim raidul in 2 , de preferat 3 tanci la fiecare spawn point, dar am facut-o si doar cu 2. In functie de culorile pe care le avem, impartim clasele in cele doua grupuri. Desi aveti toti Ony scale cloak, ar fi bine sa folositi si un Greater Shadow Protection. Ca rogue intotdeauna am cateva, in cazul in care rogue call ne teleporteaza in fata lui Nef, sa nu fiu one-shotted de Shadow Flame. In rest, practice , practice , practice. Trinket-ul din ZG adauga dmg la base damage, deci e foarte bun. Il recomand cu caldura. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Asa am incercat si noi, dar desi l-am dus de 3 or in phase 2 au ramas prea multi drakonizi ca sa putem face o incercare decenta . Asa stiam si eu de trinketul respectiv, dar ma asteptam sa fie mai impresionant rezultatul unui BS cu el, un rogue de la noi a zis ca a castigat doar 200 dmg in plus ceea ce e cam putin, cred ca o sa ma orientez spre drake fang talisman. Quote
Wagram Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Bineinteles ca vei lua DFT, la noi in peste 15 killuri nu a picat decat o data Quote
EPSILON Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Dupa ce am instalat jocul tot akolo eram si ceilalti picau pe langa mine ........ Mai erau vreo 5 care pica si injurau .... nu stiu cum m-am invartit dar am picat undeva in spatiu gol ... pe o bucata de pamant .... ceilalti au picat mai departe in jos ... am avut bafta cu healtstone ca m-am teleportat in Emly Forest ... ceilalti cred ca si-au facut cont din nou naspa ... Quote
Diablo Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 am jucat si eu vreo 4 luni wow , m-am lasat din cazua conditiilor proaste de pe servare , dar nah ... nu te poti convinge pana nu vezi cum e sa joci pe oficial , am jucat si acolo , si se simte diferenta de la cer la pamant nu stiu daca sunt off / on topic , dar vas ruga daca puteti sa imi ziceti si mie un servar bun ,nou (cat de cat ) , exp mic ar fii perfect (asta imi place ) vers 1.8.0 - 1.8.2 , parca tot as mai juca un pic ps: nu imi dati pagina cu serverlist ca o cunosc , daca aveti o recomandare personala si se pot face si conturi , e bine venita , ms Quote
7Sev Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 am jucat si eu vreo 4 luni wow , m-am lasat din cazua conditiilor proaste de pe servare , dar nah ... nu te poti convinge pana nu vezi cum e sa joci pe oficial , am jucat si acolo , si se simte diferenta de la cer la pamant nu stiu daca sunt off / on topic , dar vas ruga daca puteti sa imi ziceti si mie un servar bun ,nou (cat de cat ) , exp mic ar fii perfect (asta imi place ) vers 1.8.0 - 1.8.2 , parca tot as mai juca un pic ps: nu imi dati pagina cu serverlist ca o cunosc , daca aveti o recomandare personala si se pot face si conturi , e bine venita , ms si eu am renuntat din acelasi motiv .... de 7 ori mi-au fost sterse conturile si nu ca as fi facut eu ceva rau .... faceau upgrade-uri Quote
NoNamed Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 mai Evolva este cel mai populat la ora actuala,deci cel mai bun.Arew in jur de 100+ playeri online seara,iar 50+ dimineata.este bun,dar lagul nu prea tine cu tine. Quote
0rion Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 salutare, vreau si eu sa joc WoW care imi puteti spune un serv pe care sa pot juca si eu(un server free) Quote
Diablo Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 aici ai mai multe servare , majoriatea se alfa aici , dar din propriea experienta , servarele bune , nu sunt trecute aici , sunt underconver , nu prea stiu multi de ele... , dar mai sunt si cateva exepti , te poti uita la comentari , sunt si unele romanesti poate gasesti tu ceva bunicel , eu sincer nu am rabdare Quote
falcon2blue Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 am shi eu o intrebare dak am wand de fire shi am talente de foc puse care imi fak vrajile de foc mai bune ,,wandu e afectatsper k intzelegeti Quote
NoNamed Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 nu mane,wandu nu e afectat in nici un fel. Quote
falcon2blue Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 nu mane,wandu nu e afectat in nici un fel. dam that sux Quote
NoNamed Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 pai ma nu e afectat pt ca wandu are un anumit dmg.ce legatura au talentele si vrajile tale cu wandu? Quote
falcon2blue Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 pai ma nu e afectat pt ca wandu are un anumit dmg.ce legatura au talentele si vrajile tale cu wandu? intrebam shi eu:) shi ce vi se pare mai bun wand sau staff? Quote
Wagram Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 shi ce vi se pare mai bun wand sau staff? Dual wield staff =best choice. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ce argumente vrei? Staff-ul foloseste un slot wandul un altul, nu te impeidica nimic sa le folosesti pe amandoua,sunt folosite doar pentru stats, si in marea majoritate a cazurilor daca ajungi sa folosesti staful efectiv, adica sa dai cu el, esti cam mort. @Wagram : chestie de noroc, la noi in 2 kills la Chromie am avut 3 BF shoulders, 2 Taut Dragonhide shoulders + 1 claw of Chromaggus. Cea mai tare guilda de pe server, care il farmeaza pe Neffie de 3 sau 4 luni inca nu a avut nici un drop de Claw si un singur drop de BF shoulders. Oricum o sa fie bataie pe trinketul ala Quote
napstar77 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 ioai wandu folosesti ca sa faci economie de mana, foarte rar insa ...ce chestii mai stiti care cresc mining ? am http://www.thottbot.com/?i=11848 si http://www.thottbot.com/?i=12859 Quote
EPSILON Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Aseara eram pe EVOLVA si sa blocat calc .... am schimbat si ramu la calc , dimineata cand intru in joc imi zice autenti.... si can't connect to sv din ce cauza , ma puteti ajuta ? Quote