Wagram Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 poti sa-mi dai si mie un link cu site-ul serverelor astea pls PoftimSi nu , nu esti scuzat... Quote
Guest XEMagic Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Si Allakhazam face parte din cele private ??? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nu Allakhazam nu face parte din cele private, Alla ofera o baza de date la fel ca si Thottbot. Nu are servere proprii de WoW. Multa lume foloseste un downloader care transmite apoi sitului informatii referitoare la mobs/items/player char si se face update la site. Quote
Guest XEMagic Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Dar warcraftrealms.com ??? Asta e un server nu-i asa ??? Si este privat ??? Just asking !!! Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Nu , nu e server, e u site dedicat jocului, cum mai sunt o gramada, ofera informatii referitoare la serverele oficiale. Quote
mad_eye Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 That's easy: http://www.worldofwarcraft.com/E 60. Astea sunt oficiale!nasol !AM vazut pe cineva pe un server care avea lvl 61! Quote
almosthuman^ Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Astea sunt oficiale!nasol !AM vazut pe cineva pe un server care avea lvl 61pe cele oficiale level-ul maxim e 60 ,iar pe cele private poti ajunge si la 255 level. Quote
mad_eye Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 (edited) pe cele oficiale level-ul maxim e 60 ,iar pe cele private poti ajunge si la 255 level. deci din punct de vedere al lvl-ului serverele pirate rulz!Totusi am o intrebare dupa lvl 60 pe cele pirate mai inveti vreun skill sau doar creste Health-ul si Mana??? Edited April 21, 2006 by mad_eye Quote
Shade Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 deci din punct de vedere al lvl-ului serverele pirate rulz!Totusi am o intrebare dupa lvl 60 pe cele pirate mai inveti vreun skill sau doar creste Health-ul si Mana??? Da, serverele pirate rulz so clueless... Pai eu zic ca doar n-or sta cei care au facut serverele pirate sa scrie skills noi pentru jucatori. Deci nu mai inveti skilluri. ...duuh Quote
Aldguth Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 O melodie facuta pentru clanul "The Outnumbered". Daca reusiti sa intelegeti versurile o sa vi se pare foarte amuzant: http://rapidshare.de/files/19873771/SkyMar...mbered.mp3.html Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Fain loot Wagram, pacat de perditionu ala daca nu ai intentia sa il folosesti Btw am ajuns si noi la Nefarion azi si maine incercam sa il dam jos. Quote
Guest adrnmh Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 salutare all ^^ sunt new pe aicia am vazut ce scriu baietii de BWL shi nu m-am putut abtine Guilda mea e pe Xavius care nu se poate zice ca e un server nou da nici vechi nu e pt aia care jucati pe pirat eu am ajuns la concluzia ca imi consum nervii degeaba(shi timpu) pt ca dupa un timp se ajunge la wipe all characters shi se ia de la capat. merita originalul din toate punctele de vedere btw. noi ne luptam cu ZG zilele astea bafta la 'nefarius' Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Nefarius = Lord of Blackrock - humanoidNefarian = Nefarius in dragon form daca tot le stii pe toate, cu alte cuvinte am ajuns in phase 2. Quote
Guest adrnmh Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 hehe n-am nici cea mai mica idee despre fasele lu nefarian n-am intrat nici odata in BWL ma rog nu pe oficiale ;P momentan ma chinui sa-i invatz pe baieti ce sa faca la Venoxis lol poate zici shi tu cum e cu Nefarian sa am shi eu idei pe viitor Quote
Wagram Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 ' date='May 8 2006, 12:23 PM'] Nefarius = Lord of Blackrock - humanoidNefarian = Nefarius in dragon form daca tot le stii pe toate, cu alte cuvinte am ajuns in phase 2. Ce culori? Si grats Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Green and Black Dar nu am reusit sa il dam jos, de 3 ori in phase 2, insa prea multi drakonizi ramasi si prea putini dintre noi Mergem din nou diseara, macar sa mai incercam ceva tactici la el, pana la urma tot il dam jos Quote
Guest kenzoR- Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 ce inseamna la voi server original in afara de blizzard ? Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Prin original la Blizzard se refera lumea.Btw Wagram ptr prima faza ce tactica folositi? Split raidu si dmg la intrari sau toti in un loc?PS. Am vazut ca ai trinketul din ZG. Adauga 40 dmg/hit sau 40 base dmg? Quote
W1re Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Am instalat jocul si as avea o intrebare: ce patchuri imi trebuie pt a juca pe serverele pirat? Multzam Quote
NoNamed Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 trebuie sa ai patchul pe care ti-l cere serverul .intra pe wow.evolva.ro si acolo gasesti exact ce trebuie sa faci pentru a te conecta pe server.have fun! tin sa-ti spun ca este serverul cu cea mai mare populatie din romania(dsin cate stiu si am cautat eu) Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Da, are 3In prima e invulnerabil si trebuie omorati niste drakonizi care vin incontinuu pana se atinge un anumit nr (42 parca).A doua faza apare cand nr e atins si se transforma in dragon si incepe class calls.A 3-a apare la 20% si toti drakonizii omorati sunt reinviati ca bone constructs. Quote