Guest LastKiss Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 sincer nu stiu,m-am gandit ca s-ar putea sa ma atace in "seara" asta mafiotii asa ca m-am ascuns in casa presei si nu am putut sa investighez ( sunt reporter ) , dar banuiesc ca sidox ar putea fii mafiot , nici-o activitate ziua=activitate noaptea. votez sidox
blk Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 nu ai zis ca afli tu ce-i cu sidox? ffs.. trebuia sa zici ca te ascunzi ca il investigam eu. i got nothin.
Guest LastKiss Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 nu stiu ce sa zic,editia asta de mafia s-a jucat mai mult intre mine,edy,blk,hotncold si wanksta.
blk Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 whatever, e prea tacut si nici nu a fost dat afara din joc deci inseamna ca are activitate votez sidox
HotnCold Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Am activitate , cersesc :lol: hahahahahaha ) epic ps: minti? :(
SidoX Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 votez Edy .. hmm, oare pe cine omoara la noapte mafia .. BLK / lastkiss , sunt in dilema, nu stiu ce sa fac ^^ + nu a murit nimeni azi ...cineva nu vede esentialul :P
blk Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 HotnCold - nu am investigat, a zis lastkiss ca e curat (si daca e nas investighez degeaba) blk - curat Wanksta - curat LastKiss - nu am investigat dar pare curat la cat de mult a ajutat SidoX - nu am investigat Ursuletz ;x - curat ShowTek - curat Deci dintre toti cei care nu i-am investigat, sidox e singurul dubios. Eu imi mentin votul. Daca nu e mafiot, trebuie sa vedem cum descoperim nasul (daca este vreunul). Daca nu moare il investighez in seara asta.
HotnCold Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 hai bai azi... ca tre sa plec si vreau sa votez ceva inainte. votam toti sidox ... sau aveti alta pista? :-s Edit: votez sidox
Guest LastKiss Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 sigur ursuletz e curat?l-ai investigat?
Infernal Garden Gnome Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 mno eu nu stiu ce sa zic votez sidox
SidoX Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 HotnCold - nu am investigat, a zis lastkiss ca e curat (si daca e nas investighez degeaba) blk - curat Wanksta - curat LastKiss - nu am investigat dar pare curat la cat de mult a ajutat SidoX - nu am investigat Ursuletz ;x - curat ShowTek - curat Deci dintre toti cei care nu i-am investigat, sidox e singurul dubios. Eu imi mentin votul. Daca nu e mafiot, trebuie sa vedem cum descoperim nasul (daca este vreunul). Daca nu moare il investighez in seara asta. Cineva aseara a atacat wanksta /blk si nu , nu am fost eu acela :P In schimb ma bucur ca esti asa de sigur pe HotnCold care in ultima perioada nu a facut sa arate cu degetul in stanga si in dreapta . Sau pe Lastkiss , un asa zis reporter de care HotnCold sa indoit acum vreo doua nopti Dar eu votez Showtek .Simplu , nu a mai votat de la daddyankee si are un comportament prea suspect ...eu am stat in umbra pentru a evita sa fiu linsat ziua si sa pot ajuta la final daca imi dau seama de ceva ...dar cersetorii sunt cam degeaba :(
Infernal Garden Gnome Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 HotnCold - nu am investigat, a zis lastkiss ca e curat (si daca e nas investighez degeaba) blk - curat Wanksta - curat LastKiss - nu am investigat dar pare curat la cat de mult a ajutat SidoX - nu am investigat Ursuletz ;x - curat ShowTek - curat Deci dintre toti cei care nu i-am investigat, sidox e singurul dubios. Eu imi mentin votul. Daca nu e mafiot, trebuie sa vedem cum descoperim nasul (daca este vreunul). Daca nu moare il investighez in seara asta. Cineva aseara a atacat wanksta /blk si nu , nu am fost eu acela :P In schimb ma bucur ca esti asa de sigur pe HotnCold care in ultima perioada nu a facut sa arate cu degetul in stanga si in dreapta . Sau pe Lastkiss , un asa zis reporter de care HotnCold sa indoit acum vreo doua nopti Dar eu votez Showtek .Simplu , nu a mai votat de la daddyankee si are un comportament prea suspect ...eu am stat in umbra pentru a evita sa fiu linsat ziua si sa pot ajuta la final daca imi dau seama de ceva ...dar cersetorii sunt cam degeaba :( :( nu pls
Life Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 sa inteleg ca am fost atacat? nu prea inteleg ce ai zis tu, ori si-a facut fiecare meseria, ori mafiotii au dat-o-n bara :P daca zici ca esti cersetor, ce faci mai exact? ps: e clar ca un nas e printre noi .. Ursuletz,showtek,hotncold sau sidox, sa zicem ca-l credem pe sidox .. raman ce-i trei, nu stiu unde am citit de ursuletz ceva de bine, il iertam si pe el raman showtek si hotncold, iar eu presimt ca showtek e Godfatheru, insa nu vreau sa ma pripesc :). SIDOX : te rog lamureste Cineva aseara a atacat wanksta /blk si nu , nu am fost eu acela. cat de repede poti :D, am o idee
SidoX Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 sa inteleg ca am fost atacat? nu prea inteleg ce ai zis tu, ori si-a facut fiecare meseria, ori mafiotii au dat-o-n bara :P daca zici ca esti cersetor, ce faci mai exact? ps: e clar ca un nas e printre noi .. Ursuletz,showtek,hotncold sau sidox, sa zicem ca-l credem pe sidox .. raman ce-i trei, nu stiu unde am citit de ursuletz ceva de bine, il iertam si pe el raman showtek si hotncold, iar eu presimt ca showtek e Godfatheru, insa nu vreau sa ma pripesc :). SIDOX : te rog lamureste Cineva aseara a atacat wanksta /blk si nu , nu am fost eu acela. cat de repede poti :D, am o idee Tu sau blk ati fost atacati . Se pare ca atacatorul nu a tinut cont de ' lasama pe mine ca nu pot muri ' nici ca tu esti doctor . Zic ca mafiotii au cam dat-o in bara atacand tipul gresit ... tu , doctor , blk - nu stiu ce meserie are dar nu poate muri :P ...sau eu - cersetor . Eu nu fac nimic , in schimb daca sunt atacat noaptea atacatorului i se face mila de mine - nu stiu ce a ales lucyo sa patesc daca atacatorul ma ataca in mod repetat , poate voi afla :P . Si eu sunt la aceiasi idee , ca nasul e unul din ei ...stim ca showtek a iesit curat la investigatii si ca in ultima perioada a fost cam inactiv ...iar hotncold a aruncat cu acuzatii in stanga si in dreapta . Pe scurt , activitatea mea de noaptea e aceia ca stau si nu mor deoarece sunt un cersetor . Singurul avantaj care il am fata de un cetatean normal e ca nu pot muri la atacuri nocturne , de asta am stat ascuns ziua . Si dupa ce mor , verificati unul din cei 2 , danke :tiphat:
Life Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 dar de unde stii ca si blk a fost atacat.. sau eu ? nu inteleg.. doar nasul mai e in joc oare ?
blk Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dupa cum ziceam, de verificat i-am verificat. Showtek mi-a iesit curat dar tot mi se pare dubios. Daca iese si hotncold curat, pe showtek il votez ca nas maine.
Life Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 lastkiss, nu te ascunde la noapte, investigheaza, pt ca nu ai sa mori la noapte :) am eu grija de tine :D
SidoX Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 dar de unde stii ca si blk a fost atacat.. sau eu ? nu inteleg.. doar nasul mai e in joc oare ? Pai , tu esti doctor , nu poti muri noaptea -> ca se poate sa te fi atacat pe tine blk a zis ca poate avea grija de el - > probabil mafia nu a crezut si la atacat sau mafia a zis ca-s inactiv si poate scapa de mine si a incercat sa ma omoare aseara si nu a reusit -> ma voteaza ziua .
Life Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 mai bine stiu ca-l salvez pe lastkiss, poate afla ceva :) eu nu stiu daca am sa mor.. pana una alta : votez Showtek :)
Hammerel Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Se inchide ziua . Moare SidoX - mafiot . Trimiteti tintele pe pm pana maine la 12 :D
Hammerel Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Incepe ziua . Nimeni nu moare . Raman in viata : HotnCold blk Wanksta LastKiss Ursuletz ;x ShowTek La comanda 3 Instanta 4