Jump to content
Hammerel

Mafia 19

Recommended Posts

Posted (edited)

Daca eram eu mafiotul poate mureau alte persoane in timp, persoane care m-au acuzat (gen Ursuletz). Cand am postat chestia aia, nu avea nicio legatura cu jocul, i-am zis doar organizatorului ca gresise lista. komisaru era mort oricum, dar lista era gresita. Va luati dupa motive total aiurea doar sa votati, e bine. Ignorati mafiotii si luati-va dupa motive banale cum e asta. Ultimul meu post aici, have fun.

LE: Nu stiu daca regulamentul imi permite sau nu, dar votez DaddyYankee.

Edited by DaddyYankee
Posted

Daca eram eu mafiotul poate mureau alte persoane in timp, persoane care m-au acuzat (gen Ursuletz). Cand am postat chestia aia, nu avea nicio legatura cu jocul, i-am zis doar organizatorului ca gresise lista. komisaru era mort oricum, dar lista era gresita. Va luati dupa motive total aiurea doar sa votati, e bine. Ignorati mafiotii si luati-va dupa motive banale cum e asta. Ultimul meu post aici, have fun.

LE: Nu stiu daca regulamentul imi permite sau nu, dar votez DaddyYankee.

daca il omorai pe ursuletz si murea, vedeau baietii ca e politist si tot te ingropai ...

chiar sunt curios ce rol ai de te votezi

Posted

Hai inca un vot sa fie instant. Oricum e mafiot, doar face pe dramaticul pe aici.

Daca era un rol pozitiv ne-ar fi zis ce e, ce activitate a avut etc. Acum face doar drama ca n-are nicio baza.

Guest LastKiss
Posted

votez daddyyankee desi nu stiu sigur ce rol ar avea

Guest LastKiss
Posted

eu as zice ca e destul de ok :)

Guest LastKiss
Posted

pai stiu,de aceea am si postat..

Posted

Au fost decat 6 ( inclusiv al lui )

Inchidem ziua aici.

Moare linsat DaddyYankee - doctor mafiot .

Trimiteti tintele pe pm. Daca primesc toate tintele pana pe la 1-2 dau drumul la zi daca nu dau drumul maine dimineata.

Posted

Incepe ziua.

Este gasita moarta _alexa_ - politist nebun

Raman in viata :

HotnCold

blk

Wanksta

LastKiss

SidoX

Ursuletz ;x

Edy

ShowTek

La comanda 3

Instanta 5

Posted

neatza? ursuletzule, hai ca cica l-ai intuit pe daddy, altceva ? cine esti tu defapt ?:)

btw, Sidox, prezent in umbra, inactiv, si totusi nu a fost scos din joc => activitate noaptea

showtek - a luat apararea lui daddy

next step ?:)

Guest LastKiss
Posted

neatza si voua,am venit cu lucruri noi :)

hotncold-curat

edy-murdar

blk-curat

ps: v-am zis ca,komisaru era curat , mai trebuie sa spun ceva in legatura cu edy?trebuie omorat pana nu e prea tarziu,

votez edy

Posted

showtek - a luat apararea lui daddy

next step ?:)

Mi-a iesit curat showtek. Nu exclud posibilitatea de a fi nas, mi se pare foarte dubios cum a sarit sa-l apere pe daddy (care era medicul mafiotilor).

Votez edy, nu am dovezi, merg pe mana voastra azi.

p.s. pe sidox chiar nu l-a investigat nimeni?

Guest LastKiss
Posted

momentan nu,iti voi spune maine,sau chiar azi depinde ce va zice hammerel cu orarul zii-noapte , ce este cu sidox :) , momentan edy este linsat

Posted

komisaru-curat -corect

hotncold-curat - corect

edy-mafiot

hotncold-curat

edy-murdar

blk-curat - datorita lui a murit daddy, deci e curat

mai mult ca sigur esti competent .. asa ca merg pe mana ta => votez edy

Guest LastKiss
Posted

nu aveti nici-o sansa la mine :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...