Memmorex Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Votez Rapture. Si ba voi astia care o ardeti numa` pe "nu vine niciun politist cu tinte".Voi va asteptati sa vina cineva sa spuna "Ba sunt politist votati pe X"?
Infernal Garden Gnome Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 pai ori rapture ori alexa ? btw mafia a castigat deja..
Guest Mclynn Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 ok, ce ar fi sa votam toti aceeasi persoana, daca ne impartim la doi nu ajungem nicaieri, din nou!! alexa sau rapture? lukl a spus ceva de alexa ieri, acum e mort, alexa poate fi mafie sau mafia a scapat de rapture pentru a arunca vina pe alexa. daca memorex stie ce spune, as merge pe mana lui si as vota rapture. nu-mi vine sa cred ca ambii doctori au fost atat de neinteresati de jocul asta incat au fost eliminati, eu nu vad de ce va mai inscrieti. daca erau simplii sateni nu imi parea rau. it sucks.
Infernal Garden Gnome Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Presimt ca la noapte o sa moara Memmorex :despair:
Guest Mclynn Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Presimt ca la noapte o sa moara Memmorex :despair: ia nu-ti mai da tu cu presupusu', cu cat ramanem mai putin cu atat devenim mai suspecti. sa nu uitam ca nu a murit nici un mafiot, cel putin 4, poate chiar 5 sunt acolo undeva si zambesc satisfacuti. oh, sau stai, poate am gresit persoana, sa zic cumva 'si zambiti satisfacuti'?
Infernal Garden Gnome Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 (edited) in prima noapte am avut 2 victime , deci presupunem ca sunt 2 mafii sau 1 mafie si 1 psihopat :-? totusi , acum serios vorbind , scoatem pe cineva in seara asta ? Edited September 28, 2011 by ShowTek
Komisaru Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Votez Rapture. Si ba voi astia care o ardeti numa` pe "nu vine niciun politist cu tinte".Voi va asteptati sa vina cineva sa spuna "Ba sunt politist votati pe X"? Bine ma! Daca tot esti tare pe felie , merg pe mana ta! votez rapture
mertzannn Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Degeaba , unii voteaza pe x , unii pe x si iese fix un ... :-j .
Infernal Garden Gnome Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 bine ca ne-am impartit in 2 grupuri , in loc sa votam toti aceeasi persoana ..
Guest FaiL Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 da votati odata alexa ca de 2 zile ne chinuim cu ea. wtf
mertzannn Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 bine ca ne-am impartit in 2 grupuri , in loc sa votam toti aceeasi persoana .. tu pe cine ai votat ?
Life Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 imi pare rau ca nu am putu vota mai rpd, dar forumul nu mergea si am fost plecat dupa cum vedeti, exista 2 tabere, baietii cu capu pe umeri, si tabara lui komisaru si memmorex, care ori habar n-au ce se intampla.. ori asa e tactica lor votez alexa, chiar daca nu mai e nevoie, asta e, asa s-a nimerit, dar aveti grija la cei 2 enumerati mai sus, ori ascund ceva, ori nu au nici o treaba, si ma indoiesc de asta :P
SidoX Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Moare _Alexa_ -Mafioata- Una din membrii clanului KKK . Incepe Noaptea . Dureaza pana maine dupa-amiaza sau pana trimit toti tintele :)
SidoX Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Incepe Ziua 5 :) Moare Memmorex - Politist competent Mai moare Mrw0w - Doctor mafiot pentru inactivitate Ursuletz -membru al gardei patriotice Traiesc: Ramasi in viata: Luci Paunescu FaiL ShowTek Komisaru rapture- KeNNy McLynn Wanksta (8) Linsare la termen :4 Linsare instant : 6
Komisaru Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Si cica memorex era mafiot :violent: Rapture,nu esti implicat in treaba asta?
Infernal Garden Gnome Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 votez rapture- nu avem de ce sa nu il credem pe memmorex
RAPTURE- Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Rapture,nu esti implicat in treaba asta? Sub nici o forma! Da, teoretic nu am nici o scapare pt ca memo era polistist competent si m-a votat; dar eu va spun ca votul lui a fost absurd si ca undeva, ceva, nu se potriveste. Daca eram mafiot, nu-l omoram pe memo dupa ce ma votase de 2 ori. Era clar ca eu eram urmatorul pe lista daca avea sa fie politist. Acum nu stiu ce sa va spun, pt ca am fost destul de ametit zilele astea si nu prea stiu cum a decurs actiunea ... Daca imi dati cateva momente sa refac firul povestii poate va ajut sa descoperim mafia ... Stiu ca va e greu sa ma credeti in conditiile astea, dar va garantez ca e mai benefic sa aveti putina rabdare si sa lom o decizie buna. As avea deasemenea rugamintea ca, daca mai este vre-o persoana care m-a anchetat sau a stat prin preajma mea, sa confirme faptul ca sunt curat / sau nu.