Jump to content
SidoX

Mafia 16 - Abandon all hope

Recommended Posts

Mafia 16 - Abandon all hope

Si iata ca rasare si soarele . Va treziti pe o plaja insorita aflata in apropierea New York-ului .Nici unul dintre voi nu isi aminteste nimic despre cum ati ajuns acolo ...Curiozitatea va omoara ,nu ? Hai sa va povestesc eu :) .

Cu totii vroiati sa mergeti intro vacanta , sa va relaxati ...Asa ca v-ati dus la una din cele mai bune agentii de turism din New York-ul anilor `20 - `30 ( atentie: sa nu aud de net sau telefoane mobile ca va mananc :P ).

Acolo ati primit un chestionar legat de excursii , cum arata vacanta ideala pt dumneavoastra si multele altele . Faceti parte din cei mai de valoare oameni ai acelor timpuri .

Astfel ati fost selectat dintrun numar mare de persoane pentru o excursie cu feribotul pana pe o insula de lux din apropierea New York-ului . Vi sa spus ca veti petrece o vacanta de vis , insa nu a fost asa . Din prima seara vi sa pus un drog in bautura astfel incat sa nu va amintiti nimic din acea seara . Acum , va aflati pe plaja unei insule pustii si tot ce vedeti este un conac in fata voastra .Peste cateva minute , apare un majordom care va conduce catre acel conac .

Fiecare ati fost cazati intro camera de lux , insa cu fiecare minut trecut vi se pare ca aceasta vacanta de vis nu e tocmai in regula . Unde e vasul cu care ati venit ? De ce v-ati trezit pe plaja ? Cine va adus aici si de ce ?

Dar se pare ca ati ajuns la timp pentru pranz :) . Toti va indreptati catre camera in care se serveste masa . Cand intrati acolo , il vedeti pe majordom mort si pe perete scris cu sange : Abandon all hope , y`all who entered here . Ce sa intamplat ? Cine sunt faptasii ? De ce au facut asta ?

Acum toti stati in camera de zi gandindu-va la ce va urma , spor la spam , ziua se termina la 23 :P

Oh yea , era sa uit

Traiesc :

1. Memmorex

2.Luci Paunescu

3.Vincenzo

4.Crazy_kid

5.FaiL

6.Edy

7.ShowTek

8.Dark_

9._alexa_

10.Southboy_Lucio

11.Lucian

12.Lukl

13.Komisaru

14.rapture-

15.Ursuletz

16.Mr.Fuzzy

17.KeNNy

18.Thor.( Gandalf)

19. mRzw0w

20.Mrlynn

21.Wanksta

Pentru discutii , folositi topicul de inscrieri .

Tintele- cand incepe noaptea - la mine pe mess \ pm pe forum

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...