Kaimacu Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nick: Sobo Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): cred ca sunt 2 saptamani. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa intru in Hitman sau PD. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da
Daddy>John Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nick:Sensual Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):o saptamana Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:M-am distrat in Scoala,dar vreau mai multa adrenalina,incerc intr-un gang.Bafta ! Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:Da
Ina Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Sobo - Demisie acceptata. Sensual - Demisie acceptata.
Gyx Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nick: Gyx Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: vreau sa incerc ceva nou Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da
LikeZ Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Nick: LikeZ Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): parca o luna Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: vreau sa intru in the mafia Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da
LikeZ Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Nick: LikeZ Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): parca o luna Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: vreau sa intru in the mafia Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da RETRAG DEMISIA
_Hidra_ Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Nick: Lee Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 08 April 2012 - 22:59 Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Sa incerc Grove Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da
Mihnea Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nick: Lee Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 08 April 2012 - 22:59 Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Sa incerc Grove Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da Demis
Dragos Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nick: DRG Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 02 July Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Nu am motiv,vreau pur si simplu Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da
Mihnea Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nick: DRG Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 02 July Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Nu am motiv,vreau pur si simplu Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: da Demis
Mave Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nick : SeBBy98 Rank : 6 Motivul demisiei : Am un level mai mare ... si Vreau un level mai mare
oneil Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick: Scarface Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 zile Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Trebuie sa plec 2-3 saptamani din oras, si mai pot intra. Imi cer scuze de deranj, dar m-ai bine las loc-ul la altcineva care este activ. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da
rares443 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nick: Scarface Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 zile Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Trebuie sa plec 2-3 saptamani din oras, si mai pot intra. Imi cer scuze de deranj, dar m-ai bine las loc-ul la altcineva care este activ. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da Demis. Multumim pentru tot ajutorul acordat
C0sMynuTzU Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick: C0smynutzU Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): Cateva saptamani bune... Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: M-am plictisit vreau sa incerc altceva Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da
GaByTzA. Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nick: LikeZ Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa incerc in national guard Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da
SkullCandy... Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nick: LikeZ Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa incerc in national guard Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da WRONG!!! TE ROG NU MA DEMITE !!! AM GANDIT GRESIT
XeqTT Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick: XeqT Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): cateva zile Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Motive personale , volks le cunoaste Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: NU NU NU NU NU , Volks sper ca ma intelegi Imi pare rau volks ca trebuie sa imi dau demisia , ti-am explicat despre ce e vorba , sper sa ma intelegi si sa imi respecti decizia , chiar nu vreau sa ies dar .... Voi incerca in alta parte
rares443 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick: XeqT Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): cateva zile Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Motive personale , volks le cunoaste Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: NU NU NU NU NU , Volks sper ca ma intelegi Imi pare rau volks ca trebuie sa imi dau demisia , ti-am explicat despre ce e vorba , sper sa ma intelegi si sa imi respecti decizia , chiar nu vreau sa ies dar .... Voi incerca in alta parte Demis
LikeZ Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Nick: LikeZ Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): aproape 3 saptamani Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa incerc in FBI Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da
Sebb Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nick: Sebb Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa intru intr-un gang , ceva unde este mai multa actiune. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana : Da.
Sebb Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nick: Sebb Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): Aproape 2 saptamani. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa intru intr-un gang , ceva unde este mai multa actiune. Multumesc pentru sansa acordata , Emil ! Esti un om de nota 20 ! Succes in continuare cu factiunea, si ai grija... Respect, amice ! :) Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana : Da.
eGadget Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nick: Gadget Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2-3 saptamani Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa intru la PD. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana : Da.
Invincible' Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Model de cerere: Nick: NuTzu Rank: 4 Vechime (cat timp ai stat in factiune): Nu mai stiu.. Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: A venit momentul sa ies si eu din Scoala,as vrea sa incerc altceva.. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da