Messi Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick: CosmiNNN Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 iulie Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Am niste treburi de rezolvat si nu mai pot intra cateva zile + vreau sa incerc si alta factiune cand ma intorc.
ZooYork. Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Nick: ZooYork. Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): din 4 iulie Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa incerc ceva nou Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da
ChangeNaMe Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nick: UnBaNNN Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): din 15-16 iulie Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa incerc ceva nou Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da Ii multumesc lui Ina Pentru sansa acordata
andrei_nr1 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nick:Andrei_nr1 Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 saptamana Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Vreau sa incerc ceva nou Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:da
BlackAngel Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick:[blackAnGeeLL] Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):1 saptamana Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:vreau sa incerc cv nou bafta voua si imi pare bine ca am fost alaturi de voi respect pt toate factiunea in special ina si drg :D multumesc ina pt sansa acordata bafta cu licentele !! Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:da
Benko Fery Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Nick: SaKaLuX Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): din 13 iulie Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: pai tot timpu numai eu sunt on si ii urat nici lider on am zis sa incerc ceva mai nou
Ina Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Nick: SaKaLuX Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): din 13 iulie Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: pai tot timpu numai eu sunt on si ii urat nici lider on am zis sa incerc ceva mai nou Wow... dar tu nu faci parte din aceasta factiune. Cred ca ai gresit sectiunea...
andrei_nr1 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 andrei_nr1 - Demisie acceptata. Scz mam razgandit vreau sa raman in schoala ma inteleg foarte bine cu colegi :D
Ina Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 andrei_nr1 - Demisie acceptata. Scz mam razgandit vreau sa raman in schoala ma inteleg foarte bine cu colegi :D Si ce facem aici? Ne jucam de-a demiterea? Sa nu se mai intample asa ceva.
nutu09 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Retrag demisia ma scuzati, nu o sa se mai intample.
Ina Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Retrag demisia ma scuzati, nu o sa se mai intample. In regula.
sENNNtRy Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick:sENNNtRy Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1saptama Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Vreau sa incerc intru gang parca ma atrage mai tare !Sry....Succes Dessire in continuare cu factiunea !!
Ina Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick:sENNNtRy Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1saptama Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Vreau sa incerc intru gang parca ma atrage mai tare !Sry....Succes Dessire in continuare cu factiunea !! Serios? Ai tu 1 saptamana?! WARN UP!!!!! sENNNtRy - Demisie acceptata + blacklist.
Guest Myster Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: sPx Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 4 zile Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Vreau sa incerc intru gang parca ma atrage mai tare.
RaZzzZoR Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Nick: RaZzZzoR Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 4 zile Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: As dori sa intru in Gang pentru ca imi place viata de gangster , mersi mult ca mi-ai acordat aceasta sansa , succes pe mai departe.