Paulinho Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: Paulinho Rank: 1 Motivul demisiei: Vrea sa intru in FBI .Multumesc pentru intelegere si timpul acordat :D
Cretu_Stefan Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: Cretu_Stefan Rank: 2 Motivul demisiei: Vrea sa incerc altceva
George Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: George_Tone Rank: 3 Motivul demisiei:VA MULTUMESC PENTRU TOT! ,ramaneti factiunea mea de suflet !,am ales sa ies deoarece am chef de ceva actiune sa intru intr-o factiune guvernamentala sau un gang ,vreau ceva nou. Multumesc!
George Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Retrag momentan pana va veni un GM stabil MA PUTETI DEMITE
adyady2 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: Tone_George Rank: 1 Motivul demisiei: Vrea sa incerc altceva
George Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: George_Tone Rank: 3 Motivul demisiei:va multumesc pentru sansa acordata! ,ramaneti factiunea mea de suflet !,am ales sa ies deoarece am vreau sa am parte de ceva actiune intr-o factiune guvernamentala sau un gang . Multumesc!
Ina Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 George_Tone - Demisie acceptata. Tone_George - Demisie acceptata. Cretu_Stefan - Demisie acceptata. Paulinho - Demisie acceptata.
kansas Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Nick: Kansas Rank: 5 Motivul demisiei: vreau sa incerc ceva nou. Va multumesc tuturor, atat colegilor cat si liderilor pe care i-am avut de-a lungul sederii in aceasta factiune, m-am simtit foarte bine alaturi de voi. Bafta in continuare tuturor !
Ina Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) Jones - Demisie acceptata. Model cerere modificat. Va rog verificati primul post! Edited July 3, 2012 by Dessire
Theodor Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) Nick: Teo_730 Rank: 5 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 10 luni (din 18 septembrie 2011 pana in 03 iulie 2012) Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: M-am lasat de mult de acest joc. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Bla bla bla..ce ar trebui sa zic aici? Este o rubrica total inutila. Faceti modificari doar ca sa va aflati in treaba. In loc sa puneti pe cei cu experienta in aceasta factiune lideri puneti pe altii ca sa isi bata joc de acesta factiune. Oricum ma doare in pl ce faceti voi aici. S-a dus dracu comunitatea asta. Imi pare rau pentru voi. Multa bafta! disable posting 10zile pentru limbaj. Edited July 3, 2012 by DRG Actualizari.
Ina Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Teo_730 - Demisie acceptata. Nu te-a intrebat nimeni parerea ta. Un lider bun, e bun la orice factiune, spre informarea ta! Cand o sa ai vechimea mea in aceasta comunitate, mai discutam.
Ewze^ Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Nick: Ewze Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 05-Iunie -> 06-Iulie Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Motive personale. Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana: Da
Outcast Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: whyMe. Rank: 3 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 luni Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Vreau sa intru in NG
Hit. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: Hit Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): o saptamana Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Nu prea ma reprezinta aceasta factiune.
T_Boy Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Nick: T_Boy Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 5.07.2012 - 12.07.2012 Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Nu prea sunt jucatori care au nevoie de licente, putini colegi activi, vreau sa incerc ceva nou.
Costin Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Nick: MRS. Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): O saptamana, de Duminica trecuta 8/07/2012-16/07/2012 Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune: Doresc sa incerc ceva nou + ca nu prea am cu cine sa vorbesc in factiune, mai mereu sunt singur online...
ShadoW_ Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Nick:WeeZ90 Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):o saptamana si ceva....daca nu 2:) Motivul pentru care doresti sa parasesti aceasta factiune:Doresc sa parasesc factiunea deoarece as dori sa intru in alta Sunt de acord ca voi sta CIVIL pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Scoala minim 1 saptamana:Da Imi pare bine ca v-am cunoscut!!Bafta! :tiphat: