Panther Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 nick: Panther rank: 2 motivul demisiei: Incerc altceva, multa bafta.
Andreisd Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 nick: Andreis rank: 1 motivul demisiei: Liderii de nota 10,dar vreau sa incerc si altceva. bafta la kill
freezeR Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick: fLoRRynuSh. Rank 3 Motivul demisiei: Nush am inactivt o vreme si as vre sa incerc ceva nou daca va fi poate ma voi intoarce , Liderii de nota 10 si mai ales pretenii mei Nae Peu Pure... Thc si restul BB
KEViN Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nick:itv.dRey Rank:2 Motivul demisiei:1.Din cauza aliantei care toata ziua se cearta nu mai poti organiza nimic frumos. 2.Din cauza unor membri cu care nu ma inteleg ,nu dau nume. 3.Vreau sa imi incerc sansa in Hitman Angecy. #Sper ca nu supar pe nimeni cu demisia mea. RESPECT Vicentzo,Deejay :*:* sunteti cei mai tari :tiphat:
LoveLess Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nick: LoVeLess Rank 1 Motivul demisiei: Ti-am zis in game.
Guest cLn Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick:ErAdEr Rank:1 Motivul demisiei:Vreau sa incerc altceva,cum ar fi UST. Sper sa nu supar ne nimeni prin demisia mea. Te respect foarte mult Vicentzo :cool2: !!!Bft. la kill-uri. ErAdEr
Vicentzo Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Esti de 2-3 zile in mafia si deja vrei sa iesi? :)) Ma cauti in joc.
DeejayR8 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Esti de 2-3 zile in mafia si deja vrei sa iesi? :)) Ma cauti in joc. + blacklist 6 saptamani
Stefan Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: Mynim@l Rank 1 Motivul demisiei: Nu ma pot acomoda...:( imi cer scuze.Ii multumesc lui vicentzo pt sansa acordata si lui deejayk8.Va urez bafta la in continuare.
Paul15 Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 (edited) Nick: Paul14 Rank:1 Motivul demisiei: Trebuie sa plec la tara pt ca mi'a murit bunica si nu o sa fiu activ mult timp,si nu vreau sa tin locul ocupat.MS de sansa acordata. Scuze de post Edited April 10, 2012 by Paul15
naie Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Nick: Nae Rank 5 Motivul demisiei: Eu unul m-am saturat sa ma injure un membru ca la usa cortului, daca nu vor sa se ia masuri asupa lui mie nu imi ramane deca sa va anunt cu cea mai mare durere in suflet :(( k imi depun demisia :(( , sper sa va mentineti acolo pe primul loc si sa iesiti mult timp cea mai buna mafie :trophy: , bafta multa tuturor si sa va bucurati de acel membru care injura. Multa bafta Vicentzo si Deej pentru sansa care am avut-o de a face parte din aceasta minunata factiune. La Revedere!!!
DeejayR8 Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 (edited) Demisie acceptata, am incercat de prea multe ori sa te fac sa nu pleci din nimicuri dar daca asa vrei asa sa fie, pentru tot ce ai facut pentru factiune sa stii ca o sa te reprimesc oricand, vei avea loc rezervat mereu. Sper sa te bucuri de decize daca nu ai vrut sa rezolvam amiabil. Pentru ca ai scos informatii din factiune si le-ai facut publice si ai plecat la rivali cat sunt eu lider nu mai intri aici. Edited April 11, 2012 by Deejayk8
Crys. Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick: BlackOutCRYS. Rank: 1 Motivul demisiei: am fost inactiv , vreau sa incerc altceva .
Dony Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Nick: Dedrick_Writh Rank: 1 Motivul demisiei: Se pare ca am ceva probleme in Germania si nu vreau sa tin locul ocupat asa ca e mai bine sa imi dau demisia.Multumesc Vicentzo & Deejayk8 pentru sansa acordata @ see ya. #Postez de pe telefonu' mobil.
Erwin Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nick:harich Rank:1 Motivul demisiei:Sunt plecat cu footbalu si numai am timp sa intru multumesc pentru sana acordata si multa bafta