Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Cheta

Rank: 2

Morivul demisiei: Nu mai sunt rivali si este plictiseala fara rivali si as vrea sa incerc si alta factiune, Bafta in continuare cu factiunea Flitzer ;)

Posted

Nick: Cheta

Morivul demisiei: Nu mai sunt rivali si este plictiseala fara rivali si as vrea sa incerc si alta factiune, Bafta in continuare cu factiunea Flitzer ;)

Asta nu e motiv sa iesi, dar ma rog, este alegerea ta.

Vei fi demis.

Posted

Nick: Darius14

Motivul demisiei: Doresc sa merg pd alaturi de Sayid/FullSpeed+uni membrii ma vaneaza sa zbor din grove..Bafta cu factiunea filtzeR si sper sa castigati supremacy :D

Posted

Nick: Darius14

Motivul demisiei: Doresc sa merg pd alaturi de Sayid/FullSpeed+uni membrii ma vaneaza sa zbor din grove..Bafta cu factiunea filtzeR si sper sa castigati supremacy :D

Vei fi demis, rankist.

Posted

Nick: Paul_Pop

Rank: 4 (old 5 :wub:)

Motivul demisiei: Avand in vedere inactivitatea/activitatea mai slaba din ultima vreme,sunt nevoit sa ies si sa las locul altui player :D.Succes in continuare cu factiunea,poate ne mai intalnim. :tiphat:

Posted

Nick: BobMarley

Rank: 4

Motivul demisiei: Cu parere de rau dar trb sa ies din alte motive mai bine intemeiate ! Colegi sper sa ramaneti tot acolo unde v`am lasat ! Succes Si multa Bafta! La Revedere !

Posted

Nick: Bogdan_c

Rank: 1

Motivul demisiei: Nu ma simt prea bine in aceasta factiune, dar nu din cauza liderului sau a membrilor, simt ca am gresit cand am ales sa intru din nou intr-un gang. Toate cele bune. :tiphat:

Posted

Nick: Bogdan_c

Motivul demisiei: Nu ma simt prea bine in aceasta factiune, dar nu din cauza liderului sau a membrilor, simt ca am gresit cand am ales sa intru din nou intr-un gang. Toate cele bune. :tiphat:

demis, bafta in continuare.

Posted

Nick: shp4nky

Motivul demisiei: Nu pot activa conform cerintelor liderului.Multumesc pentru sansa acordata si imi pare rau daca am dezamagit.

Posted

Nick: shp4nky

Motivul demisiei: Nu pot activa conform cerintelor liderului.Multumesc pentru sansa acordata si imi pare rau daca am dezamagit.

Vei fi demis. Bafta in continuare !

Posted

Nick: Kiddo

Motivul demisiei: Baietii a venit momentul in care sa ne despartim.Ati fost cei mai tari,sunteti si veti fii in continuare .Mi-a facut multa placere sa fim colegi si sa fim o familie unita.Grove Street ramane cel mai tare gang si ramane in acelas timp si casa mea.Liderul filtzeR este un om bun dar nu prea stie de gluma dar a fost de nota 10 tot timpul acesta.

Posted

Nick: Kiddo

Motivul demisiei: Baietii a venit momentul in care sa ne despartim.Ati fost cei mai tari,sunteti si veti fii in continuare .Mi-a facut multa placere sa fim colegi si sa fim o familie unita.Grove Street ramane cel mai tare gang si ramane in acelas timp si casa mea.Liderul filtzeR este un om bun dar nu prea stie de gluma dar a fost de nota 10 tot timpul acesta.

demisie respinsa.

#a decis sa ramana.

Guest LastKiss
Posted

Nick: Skynnnet

Motivul demisiei: Aplic la Hitman, mersi pentru sansa acordata filtzer

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...