Odin Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nick: Cheta Rank: 2 Morivul demisiei: Nu mai sunt rivali si este plictiseala fara rivali si as vrea sa incerc si alta factiune, Bafta in continuare cu factiunea Flitzer ;)
filtzeR Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nick: Cheta Rank: 2 Morivul demisiei: Nu mai sunt rivali si este plictiseala fara rivali si as vrea sa incerc si alta factiune, Bafta in continuare cu factiunea Flitzer ;) Asta nu e motiv sa iesi, dar ma rog, este alegerea ta. Vei fi demis.
nyankuN Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick: Kearse Rank: 4 Motiv: Cedez locul altuia mai activ, nu mai am timp sa joc si nici pofta de joc. Succes mai departe tuturor!
filtzeR Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick: Kearse Rank: 4 Motiv: Cedez locul altuia mai activ, nu mai am timp sa joc si nici pofta de joc. Succes mai departe tuturor! Vei fi demis.
Turok Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nick: TRK Rank: 2 Motivul demisiei: M-am saturat sa vad cum numai eu pic de vina
filtzeR Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nick: TRK Rank: 2 Motivul demisiei: M-am saturat sa vad cum numai eu pic de vina Demis.
kagawa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nick: Darius14 Rank: 2 Motivul demisiei: Doresc sa merg pd alaturi de Sayid/FullSpeed+uni membrii ma vaneaza sa zbor din grove..Bafta cu factiunea filtzeR si sper sa castigati supremacy :D
filtzeR Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nick: Darius14 Rank: 2 Motivul demisiei: Doresc sa merg pd alaturi de Sayid/FullSpeed+uni membrii ma vaneaza sa zbor din grove..Bafta cu factiunea filtzeR si sper sa castigati supremacy :D Vei fi demis, rankist.
Claux Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick: KenVelo Rank: 2 Motivul demisiei: Nu mai am timp sa joc si nu vreau sa tin loc ocupat, ms!
filtzeR Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nick: KenVelo Rank: 2 Motivul demisiei: Nu mai am timp sa joc si nu vreau sa tin loc ocupat, ms! Vei fi demis.
Paul Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nick: Paul_Pop Rank: 4 (old 5 :wub:) Motivul demisiei: Avand in vedere inactivitatea/activitatea mai slaba din ultima vreme,sunt nevoit sa ies si sa las locul altui player :D.Succes in continuare cu factiunea,poate ne mai intalnim. :tiphat:
ShapeShifter Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nick: DeaNN Rank: 4 Motivul demisiei: M-am saturat de DM + nu prea mai am timp sa joc . Mersi mult !
Hackeru' Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nick: BobMarley Rank: 4 Motivul demisiei: Cu parere de rau dar trb sa ies din alte motive mai bine intemeiate ! Colegi sper sa ramaneti tot acolo unde v`am lasat ! Succes Si multa Bafta! La Revedere !
Bogdan_C Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick: Bogdan_c Rank: 1 Motivul demisiei: Nu ma simt prea bine in aceasta factiune, dar nu din cauza liderului sau a membrilor, simt ca am gresit cand am ales sa intru din nou intr-un gang. Toate cele bune. :tiphat:
filtzeR Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick: Bogdan_c Rank: 1 Motivul demisiei: Nu ma simt prea bine in aceasta factiune, dar nu din cauza liderului sau a membrilor, simt ca am gresit cand am ales sa intru din nou intr-un gang. Toate cele bune. :tiphat: demis, bafta in continuare.
shp4nky Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick: shp4nky Rank: 2 Motivul demisiei: Nu pot activa conform cerintelor liderului.Multumesc pentru sansa acordata si imi pare rau daca am dezamagit.
filtzeR Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick: shp4nky Rank: 2 Motivul demisiei: Nu pot activa conform cerintelor liderului.Multumesc pentru sansa acordata si imi pare rau daca am dezamagit. Vei fi demis. Bafta in continuare !
K1ddo Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick: Kiddo Rank: 4 Motivul demisiei: Baietii a venit momentul in care sa ne despartim.Ati fost cei mai tari,sunteti si veti fii in continuare .Mi-a facut multa placere sa fim colegi si sa fim o familie unita.Grove Street ramane cel mai tare gang si ramane in acelas timp si casa mea.Liderul filtzeR este un om bun dar nu prea stie de gluma dar a fost de nota 10 tot timpul acesta.
filtzeR Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick: Kiddo Rank: 4 Motivul demisiei: Baietii a venit momentul in care sa ne despartim.Ati fost cei mai tari,sunteti si veti fii in continuare .Mi-a facut multa placere sa fim colegi si sa fim o familie unita.Grove Street ramane cel mai tare gang si ramane in acelas timp si casa mea.Liderul filtzeR este un om bun dar nu prea stie de gluma dar a fost de nota 10 tot timpul acesta. demisie respinsa. #a decis sa ramana.
Erhard Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nick: Snoop Rank: 1 Motivul demisiei: Aplic la Hitman, daca nu intru va astept in joc sa va impart ceva banuti la fiecare.. mult noroc.
Guest LastKiss Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nick: Skynnnet Rank: 1 Motivul demisiei: Aplic la Hitman, mersi pentru sansa acordata filtzer
Senzo Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Nick: Senzo Rank: Unu Motivul demisiei : N-am chef de monotonie.
filtzeR Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Nick: Senzo Rank: Unu Motivul demisiei : N-am chef de monotonie. Demis.