Wonderer Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Daca e sa ne luam dupa considerente din astea, ajungem la concluzia ca pw-ul este cel mai bun cutitar :P pai nu e? la ce speed are nu il prinzi :))) Quote
Razvan Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 pai nu e? la ce speed are nu il prinzi :))) =)) Si la ce dmg da nici nu-ti mai vine sa dai cu skilluri .. Iti da seama ce de-a mana iti ramane pentru fake death si heal? :)) Quote
Wonderer Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 pai nu e? la ce speed are nu il prinzi :))) =)) Si la ce dmg da nici nu-ti mai vine sa dai cu skilluri .. Iti da seama ce de-a mana iti ramane pentru fake death si heal? :)) :rofl2: mai bine puneau in loc de strider un sr :))) Quote
Buugy Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 PW e imba chars pt pvp in noile cronice hb+, sa nu mai zic de SR de la GF in sus, sr e cel mai tare arcas. Summoner de ELF e mass murderer in sieges si la aoe, iar sps a ramas acelasi mana eater dar e ok pt aoe. (si pvp datarita cancel, dar cum stones de fire cel mai comune si atributele de defense sunt usor de obtinut). TK e bun doar pt oly, iar mai now in freya 2 sws e oly char, imba chiar poti sa ii zici. for more imformations pls contact: gugle. Quote
Wonderer Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 PW e imba chars pt pvp in noile cronice hb+, sa nu mai zic de SR de la GF in sus, sr e cel mai tare arcas. Summoner de ELF e mass murderer in sieges si la aoe, iar sps a ramas acelasi mana eater dar e ok pt aoe. (si pvp datarita cancel, dar cum stones de fire cel mai comune si atributele de defense sunt usor de obtinut). TK e bun doar pt oly, iar mai now in freya 2 sws e oly char, imba chiar poti sa ii zici. for more imformations pls contact: gugle. gogule ma lasi cu gugal? La cat lineage ai jucat in ultima vreme... deci elfs are imba? restu raselor cum sunt? ubersupermegahiperduperumangozaur de tari ? Quote
Buugy Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Gogule chiar acu joc l2 pe l2.ws. Deci iti spun ceea ce vad ig zi de zi. Quote
Wonderer Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Gogule chiar acu joc l2 pe l2.ws. Deci iti spun ceea ce vad ig zi de zi. gogule joci fara mine ?:( Quote
Stryke Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ceva nou : Lineage Eternal : Twilight Resistance. Postez de la servici, dar mai multe puteti afla din articolul de mai jos: http://www.dotmmo.com/lineage-eternal-5571.html http://www.inven.co.kr/webzine/news/?news=39881 Quote
Animosity Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 hmm, Lineage Diablo? :| asta vroiam sa zic si eu ... <_< ... ce plm "MASS PVP / MASS gameplay" ... melcul ala se bate cu NPC-uri / mobs tot video ... mucho gay if you ask me 8-| 1 Quote
xIcarus Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Perspectiva aia de mu e epica. Bye lineage. Quote
Aenon Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 L2 f2p. Cand? Are cineva mai multe informatii? Am stat si am urmarit pe site-urile de mmo si pe cel de retail si n-am gasit decat un mare "in curand" sau "cand se va pune urmatorul update... Cat despre L Eternal, me gusta ^_^ se revine la ideea initiala care-va-sa-zica ? :)) Quote
Lasher_ro Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Anul asta e cea mai precisa informatie pe care o avem. Quote
xIcarus Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 One and a half months remaining. Suna bine. Quote
Stryke Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 dupa cei de la ncsoft http://truly-free.lineage2.com/index va fi in 30 noi. 2011 innova EU inca nu a anuntat nici o data oficiala. "darkest day" Quote
UNprapadit Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ba tampenie de clasa pw asta. Nu crescusem niciodata unul. Ce se bateau astia in cap ca cu pw farmezi mai usor decat cu un aw. Bai tata, chiar si fara hex. Iti vine sa-ti f**i neamurile. Critical rate mare si degeaba. No ba prefer sa am crit rate 136 da cand dau un crit sa fie crit nu vrajeala. Iar in pvp aceeasi poveste, ce dumnescandura tot laudau astia pw in interlude. e FIX aw cu dmg mai gimp si 400 hp in plus. Si are switch. De parca ma incalzesc pe mine 200 range. Ba nu stiu ce sa zic, in vara asta am jucat pe Nexus (Dex Network) si mi-am facut PW si vreau sa spun ca in pvp vs alt dagger nu ma batea nimeni, dar absolut nimeni nu m-a batut in pvp dintre daggeri. In duel cu same buffs nu am avut adversar. Un singur TH a reusit sa-mi ia 2/5 runde, in rest am batut tot. Pacar ca nu m-am tinut de server, si pacat ca nu am facut din prima PW :D Sau am fost eu prea hardcore pentru serveru ala? hihihihihhhh Quote
jimmy89 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 deci din cauza ta au plecat toti de pe nexus ? :)) Quote
Wonderer Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 deci din cauza ta au plecat toti de pe nexus ? :)) cand a vazut tfd-ul cum dai am plecat toti pe alt server :( Quote
xIcarus Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ahahahahahah Nu stiu in cronicile astea cu summon pokemon. Dar pana in hellbound a fost crap. Quote
UNprapadit Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Ce hateri :c Voua va merge forumu de la dex? De vreo saptamana nu mai pot intra pe el :c Quote
jimmy89 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 ai luat ban iar... "15.11.2011 Forum will be temporary offline" Quote
UNprapadit Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 La gaymarz corner se posteaza cu stil. Singurul (singura parte dintre forumuri) ce obisnuiesc sa citesc cu regularitate. I MISS IT !!! But thx for info Quote