Lasher_ro Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Da spune si aici daca nu e deranj, ca si eu sunt curios ... am patit pe l2world cand era c1 chestia asta ... credeam ca e de la server, ca se intampla in jurul unui anume loc Quote
Shade Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Da spune si aici daca nu e deranj, ca si eu sunt curios ... am patit pe l2world cand era c1 chestia asta ... credeam ca e de la server, ca se intampla in jurul unui anume loc Se referea la mine Quote
dream_ Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 va rog sa discutati pe Y! , numai spamati degeaba. Quote
[Infernal]Danny Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 HarqAlAda: Se face sau nu pana la urma server? Eu unul nu imi mai bat capul, e un subiekt mort, k shi topikul...nu mai prezinta interes nici unul vad.... Quote
Qui-Gon Jinn Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 o sa se faca,aproape () toti care joaca lineage 2 in alta parte or sa joace pe linkmania nu se mai vorbeste ca si-au dat seama ca vorbesc degeaba si vorbesc doar daca au sa comunice ceva....o sa se faca...rabdare Quote
Shade Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 toti care joaca lineage 2 in alta parte or sa joace pe linkmaniaCum sa nu... Quote
Lasher_ro Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Se referea la mine A ... credeam ca se refera la problema cu virtual memory ... scuze Quote
[Infernal]Danny Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Cine naiba m-a pus sa imi fac pe D#% Dark Avenger? E un caracter cat se poate de inutil si face solo f greu....mare prost k nu mi-am facut nucker... Ce bun, ar fi un server de l2 pe link akum, kiar as fi motivat sa jok....dar asta e, cred k tb sa ma obisnuiesc cu idee k nu va fi l2 pe link... Quote
Qui-Gon Jinn Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 de unde pana unde cu afirmatii de genu asta? wait wait wait parca as fi rus :-| oricum, sigur se va face! of, Quote
Shade Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Cine naiba m-a pus sa imi fac pe D#% Dark Avenger? E un caracter cat se poate de inutil si face solo f greu....mare prost k nu mi-am facut nucker...Depinde pe ce server joci. E un foarte bun tank si e bun la pvp.Ce bun, ar fi un server de l2 pe link akum, kiar as fi motivat sa jok....dar asta e, cred k tb sa ma obisnuiesc cu idee k nu va fi l2 pe link... Bleh... n-am putut sa joc pe nici un server l2j mai mult de o luna... pur si simplu they suck. Si daca se face pe link, crezi ca nu va fi lag? (remember Mu) Sau ca va fi bine pus la punct? Adminii de pe link nu sunt chiar experti in l2 (chiar daca unii stiu cate ceva)... Quote
Halexx Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 l2j va fi ? cred ca voi ramane pe serverul pe care sunt in prezent ..deja am spellsinger lvl 52 imbracat in avadon + staff of evil spirit si un spoiler de 37 ..ala e mai putin important cu toate ca miar fi placut sa joc pe un server pe care toti o iau de la zero Quote
Lasher_ro Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 l2j va fi ? cred ca voi ramane pe serverul pe care sunt in prezent ..deja am spellsinger lvl 52 imbracat in avadon + staff of evil spirit si un spoiler de 37 ..ala e mai putin important cu toate ca miar fi placut sa joc pe un server pe care toti o iau de la zero Mda ... marfa ... io-s 64 si tot ce am de B sunt boots of grace :/ Da e din cauza mea ca nu am strans mats de la inceput si nu m-am dus dupa anume mats ... in curand ... la pro tv ( in curand am , nu in curand ma apuc ) Mie nu imi merge pe D#% imi zice la updater expired nush dc Quote
Halexx Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 la mine e noroc de clan master....are vreo 6 caractere..toate peste 60 ..spoiler...crafter...si el mia facut itemele eu doar ii furnizez materialele..pt key materials we go spoiling together Quote
[Infernal]Danny Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Sincer jok pe D#% pt k imi place L2, ma relaxeaza, kiar dk nu sunt un maniak, am invatat f multe despre jok... Imi place MMORpg in general. Singurul lucru bun la un server de L2 pe link ar fi faptul k as juka alaturi de f multe persoane pe care le cunosc de pe MuOnline, kiar dk nu mai jok de vreo 7 luni, cred k s-ar apuka destul de multi pe link de L2. Un alt lucru bun este faptul k ar lua-o toti de la 1, nu k pe D#$...unde dupa o pauza de 6-7 luni kand a fost serv inkis nu au dat wipe akum kand l-au deskis.... Si da Shade, e ceva Dark Avenger ala dar pe langa Magi abia face lvl, norok k are def bun dar ku dmg sta kam prost... SPER sa se faca odata serv l2 pe link, kred k ar avea ceva succes, dar vad k vrazvan nici nu a raspuns makar odata pe topicul asta sa zika DA sau Nu... PS:shi referitor la kestia aia pe care ai zis-o ku L2 pe Link, poate ai dreptate Shade, inainte eram destul de entuziasmat k se va face serv L2, akum stau "flexat" nu imi fac sperante...nuj ce sa zik, astept si vad ce va fi.... Quote
Lasher_ro Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Eu singur ... am spoiler, l-am crescut cu magu, doar ca tre sa mai il echipez .. ( pe spoiler ) ca am pe el Fist de C si Brigandine set ( fara manusi sau boots, boots sunt karmian ). O sa ii pun un dual delusion curand, cu armura nush ce sa fac ... Quote
TYgER_GM Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Nu va faceti grij , lineage2 link o sa existe poate peste un an , doi , asa e intodeauna .... Quote
Halexx Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 lasher..daca nu te superi as vrea sa iti dau un mic sfat ...pe dwarf ..daca ai brigandine ...cel mai bine e sa faci setul ..sa ai bonusurile..incearca sa il echipezi cu tarbar ca arma si sa ii pui si shield de la brigandine ...are bonusuri bune succes la joc Quote
Shade Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Pe spoiler e mai bun blunt decat dual, pentru ca (oddly enough) de la lvl 43 faci dmg mai mare cu el, din cauza masteries. Brigadine... mda, sa dai 1 mil pe helmet si inca 700k pe scut... yeck. Nu-i chiar atat de mare bonusul oricum. Iar pe DEX (ma intreb de ce se abtine lumea sa-i zica pe nume... hmm poate o fi zis vreun admin ceva?) acum se poarta luptele prin catacombs/necropolis (xp excelent), iar magilor/arcasilor le trebuie cel putin un rooter sau un... TANK. DA nu e facut in nici un caz pentru solo. (k recunosc, nu creste nici pe departe la fel de repede ca magii... but it's fun ) Pe dex am un SE de 62, currently growing slowly. E lag, dar pe orice server e lag... iar cu 1200 ppl on (ultima data cand au anuntat adminii, acum sunt sigur ca sunt mai multi... erau 2400 prin vara) e genul de server unde nu poti sa te misti prin giran la cati traderi sunt Am inteles ca unii nu pot sa se conecteze or something... eu n-am avut problema asta Quote
Lasher_ro Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Nu ma supar, dar sunt level 52 Tarbar am avut demult ... nu am vrut sa iau bluntu de C ( am uitat cum ii zice ) ca faceam mai mult damage cu fists. Dar acu vreau ceva de B ( delusion dual e B din cate stiu ) ca nu mai merge ... cat despre brigandine, am setu complet , fara shield ... ( adica armura+gaiter+helmet ).Am si scutul dar nu il pot pune Quote
Halexx Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 daca o iei ca pretz ..helm si shield ..look for friends ..poate sunt crafteri ..aduna materiale si .. si..daca tot zici ca nu sunt bonusuri asa mari ..stii un set D grade mai bun? sau aici nu stiu faza ...spoilerul tau e sub lvl 40 ..ca porti brigandine ...sau peste ..ca vorbesti de karmiane si C fist aici am facut confuzia ....daca e peste 40 si are expertise C ..try gettin` full plate set cu toate ca e greu ..trbuie sa ai relatii si inca ceva...try gettin into a clan ..do not sell materials ...keep them so the clan crafter can make u da best items ..eu asa procedez later edit ..lvl 52 SUPER dar cred ca e foame mare ..daca tot in brigandine esti Quote
Shade Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Am zis ca nu da bonusuri bune pe langa preturile mari la helm si scut. Inflatia e mare pe dex, din cate am vazut.Si da, mai e alt set de D (half-plate) dar e inaccesibil (adica nu e la shop) si nu da bonus, doar pdef mai mare.Nu mai lua duale ca faci dmg mai mare cu blunt decat cu ele, trust me. Am vazut dwarfi cu dual stormbringer, dar in viata mea n-am vazut dwarf cu dual de B. Sau fist.Pe langa asta cred ca stii sa joci asa ca... alegerea e a ta. Quote
Lasher_ro Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Scut si helm brigandine mi-au picat la drop, ca strangeam CL si de la Leto Lizardman Overlords pica ( 2 scuturi si 2 helmets parca mi-au picat ) De asta nu am schimbat pe C armor ca aveam bonus de la brigandine si e destul de greu sa fac set ( ca sa nu mai zic de timp pierdut ). Daca as putea face rost de un blunt B mi-as pune fara sa ma gandesc de 2 ori, dar ca ceva cu dmg mare si care il pot face rapid, dual delusion cred ca e cea mai buna alegere ... da, fisturile au fost o miscare gresita, am vrut sa testez ca am mai vazut/auzit pe altii ca au folosit. Acum nu mai trebuie sa strang multe cu dwarful ( 8 avadon robe fabric si reteta ) doar ca nu mai pot sa dau omoru destul de repede si pierdd viata multa ... o sa incerc asa si vad ce iese ( cu dual delusion si o armura de C, ce prind si eu ) Problema mea cu dex s-ar putea sa fie de la installul de l2 ... ca io am mai bagat niste patchuri la el ( systemu l-am pus la loc ala original, dar nush daca au modificat si alte foldere ) si asta unde incerc sa aplic e copy-pasted, dar nu cred ca e de la registrii .. P.S. : Cat despre clan , normal ca am Io am venit pe serverul respectiv cu clanul odata ( oricum nu as fi rezistat level 65 pe mag fara clan ma plictiseam demult ) Quote
[Infernal]Danny Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Bai poate sunt eu mai n00b in l2, ku toate k nu cred... dar tot vad pe Dex k vand astia soul crystal, pe alte servere era quest la Winonin in Aden, aici nu e... Poate imi zice si mie cineva dintre cei care joaka de unde fac rost de soul crystal, drop, necropole, quest sau kum? Quote