xIcarus Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nup, n-are nimeni din cati cunosc, as fi apelat. Trebuie sa astept pana luni, bancile's inchise...
Razvan Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nup, n-are nimeni din cati cunosc, as fi apelat. Trebuie sa astept pana luni, bancile's inchise...nu ai cont pe ncsoft de la lineage? ..
Aldguth Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Pai da un mesaj pe xfire sa iti dau detaliile daca nu ai ce face ^_^
<3 eXe ;x Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Stie cineva de unde iau clientu pentru a juca pe infinite aion? ca ala de pe fileplanet nu pot sa il iau :| vreau sa vad cum e aion si daca imi place ma joc pe original :)
Shadow_striker Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Exista trial pentru joc?As vrea si eu sa vad cum este si cum se misca pe PCul meu :)
Aenon Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 NU exista client pentru servere private. Acele servere folosesc clientul jocului original + un patch de IP.
<3 eXe ;x Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 NU exista client pentru servere private. Acele servere folosesc clientul jocului original + un patch de IP.O ok multumesc dar de unde pot lua clientul jocului original? (fara cel de pe fileplanet ca de pe file planet danlodez foarte greu)
Razvan Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Stie cineva de unde iau clientu pentru a juca pe infinite aion? ca ala de pe fileplanet nu pot sa il iau :| vreau sa vad cum e aion si daca imi place ma joc pe original :)click*download*use utorrentdaca ai lineage sau orice alt joc cumparat, de la ncsoft, instaleaza-l si vezi ca o sa ai o aplicatie "ncsoft launcher", instalezi aion, deschizi aia, selectezi aion, si ii dai update pana la 1.5.0.8daca ai nevoie de updater lasa aici pm, si o sa-l uploadez
xIcarus Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 nu ai cont pe ncsoft de la lineage? ..Contul de lineage era inregistrat pe alt master account la care nu mai stiu parola si nici e-mailu. Asa ca mi-am facut altul.
<3 eXe ;x Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Am luat jocul ... dar imi da eroare la dezarhivare : Imi zice ca arhiva zip este pe volume sau deteriorata:| Stie cineva ce trb sa fac sau iau ink odata clientul?
Razvan Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Am luat jocul ... dar imi da eroare la dezarhivare : Imi zice ca arhiva zip este pe volume sau deteriorata:| Stie cineva ce trb sa fac sau iau ink odata clientul?click*download*use utorrentdaca ai lineage sau orice alt joc cumparat, de la ncsoft, instaleaza-l si vezi ca o sa ai o aplicatie "ncsoft launcher", instalezi aion, deschizi aia, selectezi aion, si ii dai update pana la 1.5.0.8daca ai nevoie de updater lasa aici pm, si o sa-l uploadezai luat de aici /\ si iti zice asa ceva? :( use 7-zip pentru dezarhivare
<3 eXe ;x Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Am incercat si cu 7-zip :-j dar il mai danlodez odata :| 16 % .... pe la vreo 6 incerc iar :D
Aldguth Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 DOWNLOADRugaminte catre toti elyos de pe Kahrun: Cand il vedeti pe Snowi, sorc care arata ca un gnome omorati-l, so omorati-l mult ^_^ Multam fain.
Destructive Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 As vrea si eu un privat in afara de infinite...ca alea de pe topuri nu merg :(
Aldguth Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Hai, va rog eu, nu incepeti cu privatele pe aici. Take it somewhere else.
xIcarus Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Am si eu o mica intrebare despre paypal. Imi fac cont, bun. Cum pe ce pot sa transfer bani in el? Dintr-un cont bancar spre exemplu?
Aldguth Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 o.O Iti setezi un card de credit pe cont si prin ala poti sa transferi. Ce am facut eu astazi:
xIcarus Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ee rahat deci tot la card de credit ajung. Daca se putea din cont bancar era perfect.
Aenon Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 nu poti sa te duci frumos la bcr sau alta banca si sa-ti faci card...e chiar simplu.nice goth chick arrow.
Aldguth Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 nu poti sa te duci frumos la bcr sau alta banca si sa-ti faci card...e chiar simplu.Nu cred ca are varsta necesara.nice goth chick arrow.E ca? ;;)Sa vezi ce roleplay bag !
Aenon Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 poti sa-ti faci card de la 16 ani mi se pare...cel putin asa tin eu minte.apropo de roleplay, sa vezi ce misto faceam de tankerii aia mici "so..you have the same hp as a normal character?" sau "your hands r so tynii, r u sure that you can hold on that shield?"
gigicarnat Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 click*download*use utorrent daca ai lineage sau orice alt joc cumparat, de la ncsoft, instaleaza-l si vezi ca o sa ai o aplicatie "ncsoft launcher", instalezi aion, deschizi aia, selectezi aion, si ii dai update pana la 1.5.0.8 daca ai nevoie de updater lasa aici pm, si o sa-l uploadez Eu am dw jocul cu ncsoft dupa am bagat launcherul de la un server privat merge perfect dar e in chineza:|. De unde pot face rost de un patch sa traduc jocul in engleza? sau un client deja in engleza cu toate ca o sa stau iar atatea ore . Da nu conteaza merita jocul e prea smecher , acum wow are concurenta :>