hannibal007 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 NU ii naspa sa ai acelas nik cu care te joci
gexy Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 gexy - o porecla din copilarie :-j Apoi am inceput sa o pun peste tot pe unde ma jucam...Cs,redalert,C&C Generals &more more Games. This is my story.
Guest ™Tw!SteR Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Gexy,defapt nushtiai alfabetul cand erai mic,doar gexy :) ot: imi place cum suna Tw!SteR,eram mai mic si ma gandeam ce nick sa-mi aleg pentru cs,si am ajuns la twister :D
xMarius Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 My name plus x foarte interesanta litera, x files, triple x, x a bad thing )
alcholic Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 alcholic ... nu mai trebe sa zic ... [alcholist inrait] nu pot trai fara sa beau :D
TeddyBear Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 TeddyBear Teddy porecla iar bear e cute :wub:
Suparata_^ Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Suparata^ pun botu rpd si ma supar si asa raman ... nu trece
SWAt2000 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Suparata^ pun botu rpd si ma supar si asa raman ... nu trece esti din Botosani cumva? :whistle: Special Weapons And Tactics -_-
-CopilaS- Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 e na CopilaS vine de la mine din minte cand sa dat rr la db mam gandit la un nume mijto si am ales:P....Si pe toate jocurile de cand ma stiu am jucat cu nik asta...
Cyrus Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Cyrus - in 3 locuri l`am auzit mai exact pana a inceput sa`mi placa :D 1. in filmul " Avionul Condamnatilor (ConAir)" un actor are porecla Cyrus The Vyrus2. in filmul "Cele 13 fantome" - cel ce aduna fantomele purta nume Cyrus3. istorie, de la regele persan Cyrus Mai nou am vazut ca si in Heroes V este un Cyrus :Dsi pe forum ... era luat Cyrus , iar _CyRuS_ mi s`a parut ok :)
Worf Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Worf vine de la solistu trupei Samael (formatie satanista pt manelisti) Worfalak pe old db da lumea imi zicea Worf si Worf am ramas
Guest biili Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Don't laught ... acuma vreo 6-7 ani , o primit fratemeu carti DuelMaster :-j ... god ... si era parca o carte intitulata bilion si fratemeu si-a ales biilionx nush de ce , dar friends call me biili :P
Guest [Nebunu] Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 "Nebunu" let me think .... well becouse i'm mad:X
Bk_LuXoR Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 numele meu Luxor a venit de la joku''luxor'',incepusem pe un mu si nu stiam ce nume sa imi pun si ma gandeam la Zuma dar era luat si meam pus LuXoR
Just_AlaN* Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nickul meu (Heroina) :-? Cand m-am apukat d mu prin 2002 eram obsedat d acest jok si toata ziua eram la sala d net,nici nu mai ieseam deakolo :P ,iar prietenii imi spuneau ca is drogat cu joku ala,knd ieseam din casa si mergeam spre sala d net si ma vedeau amicii ma intrebau"Iara t duci sati bagi in vena? :> " si de akolo mi-am pus nicku Heroina deoarece ptr mine muu inseamna un drog,sunt dependent de acest jok... :beer:
Guest HuSt[MG] Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 wEaKnEsS pe forum l-am ales pentru ca tocmai iesisem din CS si am zis ca arata frumos si pe forum..Hu$tLeR vine de la melodia lui Chamillionaire & Craiyze Bones nu mai stiu titlu dar tin minte ca tot repeta " i am a hustler,you gotta pay me... " si cu hustler am ramas :P
DonPante Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ' date='Apr 15 2007, 11:34' post='1884173']Ma refer la nick-ul pe care l-ati ales pentru a posta pe forum, sau nick-ul pe care il aveti deasupra caracterului ^_^my nick: bunny :blink: well, friends mi-au zis bunny from...bugs bunny o_O (de ce? asta e alta poveste :rofl1:), si asa mi-a ramas porecla si in real life ....so...i like it :nanana:ps: si Insanity, vine de la insane=nebun. :D Asa numisem prima guilda dupa ce s-a spart K&P. :tiphat:DonPante > don m-am inspirat si eu de la razi :rofl1: DonRazi , pante stii si tu :)@spem