Cipi_Cipi Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Nu stiu cati de pe aici ati apucat jocul in timpul in care max lvl era 70, 80, respectiv 90. Pe atunci, jocul era interesant, erau misto si job-urile, guild war. Dupa ce ca oricum jocul cerea o cantitate enorma de mindless farming, odata cu ridicarea levelului maxim nu au crescut si cantitatea de exp/sp. Astfel, ajungi sa faci ce ? 6 luni boting ca sa faci lvl maxim si inca 6 luni ca sa ai suficiente SP ? Apoi sa ai poate 1 luna de distractie si sa se bage inca 10 lvl,sa iei "distractia" de la capat pentru lvl,sp si iteme ? Silkroad a fost frumos la inceput, a murit cam pe la lvl 90. A fost fun o vreme, avem amintiri si post-uri prin forum haioase,etc. End of story. Link to comment
Utza Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 cum mai stati cu lvl-ul pe sro-r? Link to comment
amoniaku Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 chiar ca doar vechiul job il facea special,,, acum e degeaba jocu ... Link to comment
Sleya Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 i agree...it's a sh1tty game....eram hotarat sa revin....dar dupa 2 saptamani in game....m-am razgandit....nu are rost :) practic e o cauza pierduta,iti urmez sfatul....ma axez pe sporturi extreme :)) m-am apucat de snowboarding ...wish me luck,sa imi iau legitimatia intr-un an sau doi :tiphat: Link to comment
uLise Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 La cap 100 cat era lvl maxim la iteme ( ma refer la inele/cercei/armuri etc) Link to comment
edy105 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 La cap 100 cat era lvl maxim la iteme ( ma refer la inele/cercei/armuri etc) armuri 98-100 si accesorry 96 parca Link to comment
Sleya Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 La cap 100 cat era lvl maxim la iteme ( ma refer la inele/cercei/armuri etc) armuri 98-100 si accesorry 96 parca erau si rings de 98...si parca si earrings 99 si necklace 100 Link to comment
RadarOn Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Salutare ! Am jucat acest joc pe oficial, in urma cu circa 6-7 ani...si mi-a placut extrem de mult, insa am fost nevoit sa-l intrerup...am incercat sa joc acum cateva zile pe RomanianSilkroad dar...adminii de acolo..sunt praf... Vroiam sa va intreb..se merita oare sa incep de la 0 pe oficial? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri! Link to comment
Random Hero Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Pe scurt, nu. Mai pe ocolite, tot nu. Link to comment
N3vermore™ Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Salutare ! Am jucat acest joc pe oficial, in urma cu circa 6-7 ani...si mi-a placut extrem de mult, insa am fost nevoit sa-l intrerup...am incercat sa joc acum cateva zile pe RomanianSilkroad dar...adminii de acolo..sunt praf... Vroiam sa va intreb..se merita oare sa incep de la 0 pe oficial? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri! nu. Link to comment
Kiidu Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Salutare ! Am jucat acest joc pe oficial, in urma cu circa 6-7 ani...si mi-a placut extrem de mult, insa am fost nevoit sa-l intrerup...am incercat sa joc acum cateva zile pe RomanianSilkroad dar...adminii de acolo..sunt praf... Vroiam sa va intreb..se merita oare sa incep de la 0 pe oficial? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri! avand in vedere starea jocului experientele personale dezamagitoare plus opinia valorosilor mei colegi internauti as recomanda un refuz amabil ofertei creierului tau de a incepe sa te joci din nou acel joc pur si simplu demoralizator Link to comment
Xriminal Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 (edited) Joc acest "minunat" joc de cand era D8 cu lv 70 skills.... Ii spun minunat pentru ca nu cred ca am sa mai gasesc un asemenea joc,in care sa am atatea amintiri placute,si sa ma fii distrat atat de mult cu prieteni....Prin tot ce faceam.... ACum il declar un joc mort...Sa le dea Dumnezeu sa li se usuce pula la toti koreeni astia,si asa nu aveau,dar ce mai au sa LI SE USUCE. Au stricat un joc ce... Nu o sa il uitam vreodata. Si totusi nu inteleg de ce nu asculta de opinia publica,de jucatori ce le baga $/E luna de luna... Si de pe curu la cei care au mancat un orez bun,la dracu cu toti asiatici,si-au bagat pula si au plecat in Vest... Ca de International Silkroad,nu se mai ocupa nimeni... Daca gasiti un joc mai interesant,ce sa semene cu sro-ul deodata,va rog...postati aici. Multumesc! warn up Edited February 21, 2012 by Kargoth HellScream Link to comment
georgel02 Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Ce era unik la jocul asta era JOB-ul, asta ne-a dat la fiecare atatea amintiri frumoase.... cum o luai pe carca sau cum faceai praf partea adversa!! Restul exista peste tot!!!! Inca tin minte certurile cu nevasta si prietenii ca trebuia sa fiu on ca... era programata o noapte/zi de job.... CE VREMURI!!!!! Sper sa se intoarca!! Link to comment
Utza Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 si eu m-am lasat de original... la 117 ... m-am dus cu pretenarii pe private. Acolo faci lvl max rapid , mai greu e cu setu , si faci ce vrei unici , pvp tot tot tot . Dezavantajul e ca astea nu tin prea mult :) max 1 an. Dar cand se inchide migram tot guildu pe altu :nanana: si ramanem toti gramada acolo :). Voi pe ce private mai jucati? Link to comment
N3vermore™ Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 eliteSRO, still, din aprilie anu' trecut Link to comment
playandjoy Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 Poster gratuit Silkroad , mai multe informatii aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=437050 Link to comment
bitaromulus Posted March 24, 2012 Share Posted March 24, 2012 Eu joc pe Lightroad.eu.... am 108, daca sunt doritori ii astept acolo(nick: Dominiq ) si va ajut cu plvl/gold. O zi buna sa aveti :D Link to comment
playandjoy Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Unic distribuitor de Silk -uri in Romania.Pentru adresa trimite-ti-mi un mesaj privat. Link to comment
BijuuMode Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Unic distribuitor de Silk -uri in Romania.Pentru adresa trimite-ti-mi un mesaj privat. Nu este. Link to comment
KoBrA9315 Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Dupa aproximativ 1 an de inactivitate pe linkmania tin sa postez si eu anumite cuvinte despre sro, linkmania m-a dus la el acum ~ 6-7 ani :) si a fost jocul meu de suflet :)) am jucat cativa ani buni in disperare si nu voi uita niciodata acest joc. dar acum... este mort din pacate... am incercat private dar tot degeaba jucam 3-6 luni si ma lasam ... nui acelasi lucru.... ce pot sa zic... pacat. :( Later edit: Ahh ... semnatura mea ^_^ vechiul caracter :) Link to comment
playandjoy Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Unic distribuitor de Silk -uri in Romania.Pentru adresa trimite-ti-mi un mesaj privat. Nu este. Esti asa sigur? ia verifica aici ! playandjoy.com/online_mmo_contract_de_vanzare.html Link to comment
orezExpandat Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Am o intrebare : am cumparat in luna 7 2011 1 account. Nu am jucat pe el din anumite motive. Saptamana trecuta persoana respectiva a incercat sa modifice parola dar am fost atentionat pe hotmail si am reusit sa pastrez siguranta accountului. El acuma ma ameninta ca va da chargeback si ca o sa fiu banat. Se mai poate da chargeback daca ultima data cand a bagat a fost sa zicem luna 7 2011 si acuma e luna 4 2012. deci o diferenta de 9 luni ? Va rog daca se poate sa imi spuneti cat mai repede. A cumparat silkul prin paypal ( daca ajuta la ceva ) . Va multumesc. Link to comment
koila Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Am o intrebare : am cumparat in luna 7 2011 1 account. Nu am jucat pe el din anumite motive. Saptamana trecuta persoana respectiva a incercat sa modifice parola dar am fost atentionat pe hotmail si am reusit sa pastrez siguranta accountului. El acuma ma ameninta ca va da chargeback si ca o sa fiu banat. Se mai poate da chargeback daca ultima data cand a bagat a fost sa zicem luna 7 2011 si acuma e luna 4 2012. deci o diferenta de 9 luni ? Va rog daca se poate sa imi spuneti cat mai repede. A cumparat silkul prin paypal ( daca ajuta la ceva ) . Va multumesc. Nu din cat stiam eu limita era de 3 luni Link to comment
GHOST3K Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 stie careva ce se intampla de ce foarte multa lume a luat hack pe isro?? Link to comment
roborovskyy Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Plin de boti , a ajuns de tot ... Link to comment