Jump to content
nwradu

Varsta la care v-ati inceput viata sexuala?

Varsta la care v-ati inceput viata sexuala?  

502 members have voted

1. 1. Varsta la care v-ati inceput viata sexuala?

• 12-14
      49
    • 14-16
      104
    • 16-18
      84
    • 18-21
      48
    • 21-23
      8
    • Nu mi-am inceput-o inca dar as vrea
      139
    • Nu mi-am inceput-o inca si nici nu sunt interesat
      50
    • Alta
      21

Recommended Posts

Posted

@la 9 ani cu o femeie de 34, am facut 8 numere, durata aproximativa 9 ore, apoi am reluat treaba dupa 10 minute pauza.

OT: nu inca, am 18 ani si nici nu ma intereseaza.

Guest bagalau
Posted

eu nu am facuto inca , am avut o tentativa acu un an la 12 ani si am esuat fiindca prietena mea mia raspuns astfel : inca nu sunt pregatita . Si a plans apoi , probabil ii era frica , rusine nush dar de nu o facem de ziua mea imi caut alta fumeie :whistle:

Posted

eu nu am facuto inca , am avut o tentativa acu un an la 12 ani si am esuat fiindca prietena mea mia raspuns astfel : inca nu sunt pregatita . Si a plans apoi , probabil ii era frica , rusine nush dar de nu o facem de ziua mea imi caut alta fumeie :whistle:

nu recomand sexul intre doi virgini, macar unul dintre ei trebuie sa stie ce sa faca :P

PS: eu la 18

Guest byankutzza
Posted
=))=))penal topic....eu nu ink, si nici nu am de gand deocamdata :naughty: (god n-am decat 14 ani jumate.. totusi)...dar am colege kre au inecput deja...si nu au o reputatie kiar buna, cu toate k se dau toti la ele
Posted

La 13 ani...whee...cu una de 18 care m-o nenorocit....iar la 14 ani am primit si primu meu blowjob...de la sorsa....faza mai nashpa era ca aia facea primu blowjob...si baga dintii...

Guest biili
Posted

Eu am inceput la 14 ani ji o luna:(

Yo vroiam la 17 ani

Dar ea a vrut:))

Bene k no fost la me acasa la ea acasa k ii erau parintzii plecati

PS: Cei care nu au inceput-o nu va grabitzi

PS2: Mai bene la 17 va sugerez

Biili

nu recomand sexul intre doi virgini, macar unul dintre ei trebuie sa stie ce sa faca :P

PS: eu la 18

Chris are dreptate prima oara cu cineva care jtie:)

PS:No warn pls:)

Biili

Posted

14 ani si 2 luni parca ... adica acum vreo 9-10 luni :rofl1: , numai stiu cat am rezistat =)) , o fosta colega :D , fosta pt ca acum sunt la liceu si nu o mai am =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...