Guest Blaidy Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 @i_need_money 1.Fii mai atent pe cine alegi; 2.Nu o ... decat dupa vre-o 6 sau 7 luni @BlackDevil Esti asa sigur ? poate sa iti apara "pufu" ala si de pe la 10 ani nu iti sugerez sa vezi ce aveam la 12 ani
BlackDevil Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Esti asa sigur ? poate sa iti apara "pufu" ala si de pe la 10 ani nu iti sugerez sa vezi ce aveam la 12 ani unii au o natura mai paroasa ))
THuG-Radu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 2.Nu o ... decat dupa vre-o 6 sau 7 luni jn3b00n ? Si in alea 6-7 luni ce dreq faci ? Tot cu Manuela ? Dic frate ... prima saptamana max a 2`a OBLIGATORIU. Daca e virgina fata .. ai o scuza... sa astepti mai mult ! ))
Guest Blaidy Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Si in alea 6-7 luni ce dreq faci ? Tot cu Manuela ? Dic frate ... prima saptamana max a 2`a OBLIGATORIU. Daca e virgina fata .. ai o scuza... sa astepti mai mult ! )) Ehh am exagerat putin, 2-3 luni nu de alta dar sa fi sigur ca nu iubesti o t***a unii au o natura mai paroasa
iNm Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 jn3b00n ? Si in alea 6-7 luni ce dreq faci ? Tot cu Manuela ? Dic frate ... prima saptamana max a 2`a OBLIGATORIU. Daca e virgina fata .. ai o scuza... sa astepti mai mult ! )) corect radu i like the way you think ...
MisterDevil Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 ) je pe la 17 ani ... a fost scurt si interesant ... yoy ce frumos se lauda lumea cu 3 min )
BlackDevil Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 ) je pe la 17 ani ... a fost scurt si interesant ...yoy ce frumos se lauda lumea cu 3 min ) hai sa nu zici ca prima data ai rupt tecordu mondial la "rezistenta"
MisterDevil Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 o gramada de rezistenta ... hop hop hop si gata treaba
iNm Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 pai ce vroiai? omfg nici nu vreau sa ma gandesc ce parere o avut fata la prima mea incercare :"> ... si cand mai aud pe unii ca primu numar ii tine 20 de minute omfg
THuG-Radu Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 pai ce vroiai? omfg nici nu vreau sa ma gandesc ce parere o avut fata la prima mea incercare :"> ... si cand mai aud pe unii ca primu numar ii tine 20 de minute omfg M`a tinut ! Care`i faza ?
Guest Bogdan Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Cred ca aveai exercitiu de dinainte de te lauzi ca te-a tinut atat . Se poate mai...depinde de fiecare...bravo tie...dar ea ce a spus apoi ? ai fost cele mai minunate 3? 30 ? de minute din viata mea ?
Ghiba Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Dic frate ... prima saptamana max a 2`a OBLIGATORIU. Daca e virgina fata .. ai o scuza... sa astepti mai mult ! lol ma ... totusi fi serios 1 saptamana ? ( dupa mine, daca o face in prima saptamana, clar nu e deloc fata cuminte, si cu siguranta nu ar refuza un "One night stand" la un baeram unde nu esti tu prezent ) Eu in prima saptamana o scoteam la suc, ma plimbam cu ea prin parc, in a doua saptamana am deschis subiectul si am inceput sa discutam despre asta, sa ne cunoastem mai bine, apoi in a 3-a saptamana pe sambata asa am facut-o( vorbesc despre actuala prietena ) Eu cel putin ma consider norocos ca am "dat"-o in a 3-a saptamana, avand in vedere ca primul ( cu care a facut-o, eu sunt al doilea ) a asteptat 7 luni ( cel putin nu am avut incercari esuate deoarece imi facuse primul loc .... si de prima data a fost superb, acum o facem de vreo 3-4 ori pe saptamana ) Momentan sunt multumit ... ( nici acum nu rezist cine stie ce, 30-40 de min hai sa zicem o ora, o ora si un sfert cu tot cu preludiu, apoi iar sunt lesinat vreo 2 ore )
ImDrunk Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 ( nici acum nu rezist cine stie ce, 30-40 de min hai sa zicem o ora, o ora si un sfert cu tot cu preludiu, apoi iar sunt lesinat vreo 2 ore ) Si din alea 75 de min cat ii preludiu ??? 70 ??? bv mai baieti vad ca numa scule de otel avem prin zona ) ar trebui sa participati la concursuri de rezistenta
THuG-Radu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Si din alea 75 de min cat ii preludiu ??? 70 ??? bv mai baieti vad ca numa scule de otel avem prin zona ) ar trebui sa participati la concursuri de rezistenta OMG 1 ora si un sfert ? Hai frate .. totusi, mai am unu` la bloc care se lauda ca daca bea 1 pahar de vin sta 1 ORA INTR`O FEMEIE. Deci fara preludiu ! @Bogdan Si nu, nu o dadeam pe ce ziceai tu inainte ! @ImDrunk Totusi, cine a zis ca m`am referit la una la care sa tii, sa iubesti chiar. Ma refeream asa aiurea ...
Ahilosu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 huh?te pomenesti ca voi sunteti mai...terente asa de felul vostru.un barbat normal din punct de vedere sexual are rezistenta maxima de 11 minute (vezi cartea "11 minute de coelho", creatie fictionala dar ...insipirata din adevar)
ImDrunk Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Io ziceam de Ghiba nu stiu ce ai intales tu Radule oricum faza ii ca aici majoritatea exagereaza din toate punctele de vedere unu mai a dracu ca celalat daca ar fi sa i-o tragi la una 60 de min nu 75 saraca fata s-ar integra in absolut O sa incerc sa ma abtin sa mai postez aici desi o sa imi fie greu
THuG-Radu Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 daca ar fi sa i-o tragi la una 60 de min nu 75 saraca fata s-ar integra in absolut Ehhh .. nu chiar ! Nu am patit pe pielea mea, dar mi`a povestit un prieten bun, ca a nimerit intr`o noapte o moldoveanca. NU MAI PUTEA SA SCAPE DE EA ! Dupa 4 numere, inca mai vroia. !
Unknown Soldier Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Forumul linkmania e frecventat de fuckeri...auzi ma nene la 13 ani, 14 ani.... Hahahahahha!!!
Guest Blaidy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Forumul linkmania e frecventat de fuckeri...auzi ma nene la 13 ani, 14 ani.... Hahahahahha!!! da, dar poate a trecut mult timp de atunci, in cazul meu ...
ImDrunk Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 (edited) Ii klar si mie imi povestesc prieteni mei o gramada de fantezii si ei cred ce zic si poti sa ii tat tragi si 5 reprize daca is dealea scurte credema ca daca ar fi sa o pleznesti pe una 60 de min in continu i-ar sari la aia capacele ) da no asta cum ii imposibil nu o sa pateasca nik fata Si mai sunt si dealea nesatule ce te storc de nu mai sti nici cum te cheama da ea tot mai vrea A dracu rau topicu asta si am mai vazut vreo 2 de genu pe link @Unknown Soldier dupa cum zicea Ahilosu sau cine o zis ca nu mai tin minte exact multi dintre ei or fi postat cand si-o inceput viata sexuala cu manuela nu cu o fata Edited May 15, 2006 by ImDrunk
Guest Blaidy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 (edited) @ImDrunk alea care te seaca pe tine si tot mai vor sunt dalea cu foamea in ele ) Unknown Soldier dupa cum zicea Ahilosu sau cine o zis ca nu mai tin minte exact multi dintre ei or fi postat cand si-o inceput viata sexuala cu manuela nu cu o fata Edited May 15, 2006 by Blaidy
ImDrunk Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 @ImDrunk alea care te seaca pe tine si tot mai vor sunt dalea cu foamea in ele ) Foame putin zis io le zic nehalite