NoNamed Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 mie pe un celeron 1700,256RAM,FX 5200(128/128) imi merge perfect pe 1024 si majoritatea detaliilor pe low. Quote
NoNamed Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Hmm...as vrea daca se poate sa va vad si eu charurile!! sa imi fac o idee care,ce si cum. O sa imi pun si eu charu mai tarziu Quote
Zeal Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 ma care stie pe unde gasesc niste cloth shoulders? aveti idee pe unde cad? ca de vreo 10 lvl tot caut si n-am reusit sa gasesc ... tare recunoscator as fi daca m-ati lumina Quote
Stigmata Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Zeal zi si tu ce lvl ai ?.... primii shoulderi cad in deadmines sunt pt aia de lvl mik(de la 15 in sus) si sunt f slabi(gray) daca nu vrei sa pierzi timupul cautand atunci roaga un tailor ... iti poate face de la lvl 17 in sus Quote
Aldguth Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 De obicei gasesti la auction house tot ce vrei. Quote
NoNamed Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 De obicei gasesti la auction house tot ce vrei. asta daca joci pe un server oficial,daca nu intreaba pe global sau invata la tailoring Quote
Zeal Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Zeal zi si tu ce lvl ai ?....primii shoulderi cad in deadmines sunt pt aia de lvl mik(de la 15 in sus) si sunt f slabi(gray) daca nu vrei sa pierzi timupul cautand atunci roaga un tailor ... iti poate face de la lvl 17 in sus am lvl 34 human mage ... deadmines pe unde ar fi ? Quote
NoNamed Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Hmmm la lvl 34 ai Arcane Explosion?Arcane Explosion il ai de la lvl muuult mai mic,dar nu la rankul pe care il are el acum.Arcane Explosion se foloseste doar cand se lupta cu mai multi mobi,sau cand este intr-un party si vrea sa isi ajute coechipierii.In orice caz,pt un mag cea mai buna metoda de a controla atacurile mobilor este polymorph. Quote
Zeal Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 umm ma descurc ... folosesc mai multe vraji ... momentan fac xp in blasted lands la inceput cu porci si basilisks. tactica de lupta este : icebolt, pyroblast, frozen nova, fireball, fireball, frozen nova etc etc ... si atunci cand e nevoie folosesc si mana shield, iar potiuni in situatii critice. intrebarea mea era unde gasesc deadmines ? edit : @ hw_rares ms ms Quote
Aldguth Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Arcane Explosion il ai de la lvl muuult mai mic,dar nu la rankul pe care il are el acum.Arcane Explosion se foloseste doar cand se lupta cu mai multi mobi,sau cand este intr-un party si vrea sa isi ajute coechipierii.In orice caz,pt un mag cea mai buna metoda de a controla atacurile mobilor este polymorph. Stiu la ce folosest, nu mai tineam minte la ce lvl se ia.... Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Tancuri in fata, fiecare cu un priest. Hunteri si cei cu ranged weapons la distanta: Arcane Shot si alea alea. Pets la inaintare. Warlocs la distanta cu ShadowBolt, mere si un priest pt Pain. Mage tot in spate. Cam asa se face de obicei.Party loot: Need before Greed Right, as vrea sa vad asa ceva in BWL On topic : Gz Wagram ptr Sartura Quote
NoNamed Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 hmmm eu am tot un mag(lvl 50) si am la talente fire.ma intereseaza cel mai mult dmg,ca nu imi place sa stau prea mult la un mob. Quote
Aldguth Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Speedy pe ce server esti? Parca am vazut Equilibrums pe Aggamagan. Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Pe HaomarushPe Neptulon cred ca sunt cei mai multi romani, incearca /join romania. Quote
Wagram Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Vineri am curatat BWL intr-o singura sesiune pt prima data. Cred ca ar fi durat mai putin daca nu am fi luat 2-3 wipes la trash mobs, din cauza neatentiei, dar asta e, we are getting there. La Vael s-a intamplat ceva ce ne-a surprins pe toti: l-am dat jos inainte ca al treilea tank sa ia Burning Adrenaline. oO De obicei suntem norocosi daca ne ramane al patrulea in picioare, dar kill-ul de sambata a fost infernal de rapid. Nu cred ca o sa ne mai iasa figura prea curand, chiar si dupa ce am facut-o mi se pare imposibil (pentru noi cel putin). Duminica am reusit sa il dam jos pe Fankriss, yay! Am stat mai incordat decat la primul nostru kill la Vael, cu noul enrage trigger al Spawns of Fankriss nu iti poti permite sa pierzi nici macar 1 secunda. Ieri am fost la Huhu pt fun, si intr-adevar , e data naibii, mai e ceva pana sa o dam jos, trebuie sa ne dopam cu NR, in adevaratul sens al cuvantului. Cat despre bug trio, pt un motiv sau altul nu putem sa ii dam jos, desi toata lumea spune ca sunt foarte usori. Wipe, refine, rinse& repeat FTW. Quote
NoNamed Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 la noi e super greu sa omoram un boss pentru ca nu avem o strategie buna si ne-o luam rau Quote
Speedy[XVI-Hasdeu] Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Incet incet o sa curatati AQ40 Noi inca ne chinuim in BWL, azi mergem iar la Vael, desi cred ca o sa fie nasol, iar nu sunt clasele potrivite, avem dor 3 priests 5 druizi si 5 pala. Chiar nu ii inteleg pe astia, au vazut ca putem trece lejer pana la Chromaggus si tot nu vin la BWL. In schimb la MC raman vreo 10 afara. Sper sa fie numai chestia ca sunt sarbatorile acuma si de aceea is asa inactivi. Quote
Guest XEMagic Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Am o intrebare(stiu ca nu trebuia dar pentru mine trebuie sa o pun): Pe serverele private contul este gratuit ???? Nu vreau sa joc pe server privat dar decat intrebam !! I am not a law-breaker !! Quote
mad_eye Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ' date='Apr 18 2006, 08:59 AM'] Pe HaomarushPe Neptulon cred ca sunt cei mai multi romani, incearca /join romania. poti sa-mi dai si mie un link cu site-ul serverelor astea pls Quote
Guest XEMagic Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Intrebarea pe care am pus-o doua posturi mai sus o pun in locul unui prieten care are netul, jocul si nu poate sa isi ia si un prepay card la fiecare nu stiu cate luni asa ca ... E un foarte mare fan al acestui joc ... Daca voi ziceti ca lvl-ul maxim e 60 de ce prin unele reviste am vazut yo ca ziceau ca maxima e 200 ??? Just asking ! Quote
mad_eye Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Intrebarea pe care am pus-o doua posturi mai sus o pun in locul unui prieten care are netul, jocul si nu poate sa isi ia si un prepay card la fiecare nu stiu cate luni asa ca ... E un foarte mare fan al acestui joc ... Daca voi ziceti ca lvl-ul maxim e 60 de ce prin unele reviste am vazut yo ca ziceau ca maxima e 200 ??? Just asking ! nu te mai scuza!MDA pe serverele private e gratis contul! Quote
Shade Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 poti sa-mi dai si mie un link cu site-ul serverelor astea pls That's easy: http://www.worldofwarcraft.com/Daca voi ziceti ca lvl-ul maxim e 60 de ce prin unele reviste am vazut yo ca ziceau ca maxima e 200 ???E 60. Quote