diVu Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 e destul de hardmode, ne-am chinuit destul sa-l facem, i mean, cati de aici l-au facut de vi se pare asa usor? Quote
Zeal Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 in teorie e usor. in practica putin mai greu mai ales daca faci cu puggeri ... ca mereu mai rasar cate 1-2 retarzi care strica toata munca. Quote
diVu Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 dupa 2,3 incercari e usurell-ai omorat vreodata in 6 minute de spui asta?ma vorbiti numai prostii, in 6 minute inainte de Ulduar NU era usor, trebuia antrenament pt el, spark-uri calumea puse etc Quote
Lasher_ro Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nu am zis ca ar fi usor.Am zis ca nu e hard-mode™. Quote
Guest SaltyCandy Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 salut, din nou..hai sa incep cu inceputu' asa repejor, dupa care zic ce am de zis.nu imi cer scuze nimanui si nu injur pe nimeni desi ar trebui.. eeeniiiweeeiii...suspendu' de 3 zile e mafie curata :Punii dintre voi v-ati facut o parere foarte gresita despre mine..asta spus.. nu ma intereseaza..doar v-am zis ca s-a plecat cu stangu'..si acum sa revin la ce am vrut sa zic.referitor la maly..oricum e chestie de trecut dar cand l-am facut.mereu sacrificam un lock sa se arunge la bungee sa arunce CoE pe maly..simplu burst la p3..care ajuta mult..altcineva care folosea CoE sau normal? Quote
ratseloP Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Si noi tot cu CoE il facem, chiar si atunci cand nu mergem pentru 6 min run, desi lately, il facem din greseala :). Quote
thd Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 bleh e bine ca va mai duceti p-acolo, la noi nu se mai duce nimeni si-mi tre' pe war.LFM for naxx 25, whisper mmc stats/specc/achievement. we need everything atm! Quote
Guest murysun Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Salutare ppl , daca aveti nevoie de WoW pre-paid 60 days , am cate cartele doriti la pretzul de 90 RON/BucSunt din cluj, informatii pe mess: unumury Quote
mmc Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Interface bugged and can't invite more pps, wisper Penalu for fast invite. Quote
ChoWdeR Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 back in bussines .. lvl 77 :D ieri am facut 85/85 quests in grizzly ... mai am 20 qs in sholazar basin ca sa fac si aici achiv :) ... dupaia ? zul`drak sau imi recomandati ceva mai bun :) ? Quote
thd Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 lol thade, al catelea account pe forum oO?no 3 :>@chowder: mie nu mi-a placut zul drak deloc, am facut cateva questuri pe hunter si 0 pe warrior, daca ai mount epic du-te-n storm peaks Quote
Lasher_ro Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Zul'drak e cam low level ( dragonblight > grizzly hills > zul'drak > sholazar ), dar in principiu merge. Zonele care incep de la lvl 77 sunt Stormpeaks si Icecrown. Daca nu le-ai mai facut pana acum, recomand sa le faci pe amandoua, ambele au questuri epice. Daca le-ai mai facut, mai bine faci stormpeaks pentru reputatie cu sons of hodir. Quote
mmc Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Pentru level 77 Zul Drak e cam low, dar experienta e aceeasi plus ca iei niste reputatie cu Argent Crusade din questurile de pe acolo, deci se merita zona. Quote
logikal Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 daca te injura cineva pe /w ce masurii poti lua impotriva lui inafara de ignore ? report spam si asta se intampla ceva cu el ? Quote
mmc Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dap, faci ticket catre un GM si poate sa ia suspend, eu i-am facut-o unuia :) Quote
Lasher_ro Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 74-77 e zul drak, de ce e LOW LEVEL? lol..Pentru ca primele questuri sunt de 74 :PIn principiu merge ... chiar foarte bine din moment ce bati mobii mai usor. Quote
thd Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dap, faci ticket catre un GM si poate sa ia suspend, eu i-am facut-o unuia :)haha te-a injurat ca l-ai tzepuit cu invite-ul pun pariu :D Quote
WhiteWolf Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 haha te-a injurat ca l-ai tzepuit cu invite-ul pun pariu :DChestii din astea cu inviteul sa faceau dupa ce au nerfuit contentul din TBC. Era plin /2 de /w X for BT invite. No gear requirements!! :D Quote
thd Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 nah, la noi e veche treaba, cand ma trezesc cu vreo 20 de whispers e clara treaba, Blacka e de vina :( Quote