Jump to content
NoNamed

World of Warcraft

Recommended Posts

Posted

in teorie e usor. in practica putin mai greu mai ales daca faci cu puggeri ... ca mereu mai rasar cate 1-2 retarzi care strica toata munca.

Posted

dupa 2,3 incercari e usurel

l-ai omorat vreodata in 6 minute de spui asta?

ma vorbiti numai prostii, in 6 minute inainte de Ulduar NU era usor, trebuia antrenament pt el, spark-uri calumea puse etc

Guest SaltyCandy
Posted

salut, din nou..

hai sa incep cu inceputu' asa repejor, dupa care zic ce am de zis.

nu imi cer scuze nimanui si nu injur pe nimeni desi ar trebui.. eeeniiiweeeiii...suspendu' de 3 zile e mafie curata :P

unii dintre voi v-ati facut o parere foarte gresita despre mine..asta spus.. nu ma intereseaza..doar v-am zis ca s-a plecat cu stangu'..

si acum sa revin la ce am vrut sa zic.

referitor la maly..oricum e chestie de trecut dar cand l-am facut.mereu sacrificam un lock sa se arunge la bungee sa arunce CoE pe maly..simplu burst la p3..care ajuta mult..

altcineva care folosea CoE sau normal?

Posted

bleh e bine ca va mai duceti p-acolo, la noi nu se mai duce nimeni si-mi tre' pe war.

LFM for naxx 25, whisper mmc stats/specc/achievement. we need everything atm!

Guest murysun
Posted

Salutare ppl , daca aveti nevoie de WoW pre-paid 60 days , am cate cartele doriti la pretzul de 90 RON/Buc

Sunt din cluj, informatii pe mess: unumury

Posted

back in bussines .. lvl 77 :D ieri am facut 85/85 quests in grizzly ... mai am 20 qs in sholazar basin ca sa fac si aici achiv :) ... dupaia ? zul`drak sau imi recomandati ceva mai bun :) ?

Posted

lol thade, al catelea account pe forum oO?

no 3 :>

@chowder: mie nu mi-a placut zul drak deloc, am facut cateva questuri pe hunter si 0 pe warrior, daca ai mount epic du-te-n storm peaks

Posted

Zul'drak e cam low level ( dragonblight > grizzly hills > zul'drak > sholazar ), dar in principiu merge. Zonele care incep de la lvl 77 sunt Stormpeaks si Icecrown. Daca nu le-ai mai facut pana acum, recomand sa le faci pe amandoua, ambele au questuri epice. Daca le-ai mai facut, mai bine faci stormpeaks pentru reputatie cu sons of hodir.

Posted

Pentru level 77 Zul Drak e cam low, dar experienta e aceeasi plus ca iei niste reputatie cu Argent Crusade din questurile de pe acolo, deci se merita zona.

Posted

Dap, faci ticket catre un GM si poate sa ia suspend, eu i-am facut-o unuia :)

haha te-a injurat ca l-ai tzepuit cu invite-ul pun pariu :D

Posted

haha te-a injurat ca l-ai tzepuit cu invite-ul pun pariu :D

Chestii din astea cu inviteul sa faceau dupa ce au nerfuit contentul din TBC. Era plin /2 de /w X for BT invite. No gear requirements!! :D