Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

filtzeR

Discuţii School Instructors

Recommended Posts

Guest Stroger
Posted

Nu pot sa ajung la sedinta pentru ca am meditatie pana la 4

Posted

Am un anunt sa va fac..

Rog toti membri sa se uita in acest topic.

Daca facea teils misiunea, toti ar fi postat,dar cum se ocupa 2 membri de rank4, aveti deja o alta gandire. Faceti cu totii,acele misiuni.  Putin respect pentru colegi.

Posted

Bine te-am găsit, RockNrolla!

După cum v-am zis și în joc, efectuarea a cât mai multe misiuni duce la o implicare mai mare, fapt pentru care puteți fi aleși pentru titlul de "Membrul lunii"!

Duracell și StoneR, în decursul a 30 de zile, ați înregistrat o activate foarte scăzută.. nici nu o pot numi activitate. V-am trimis câte un PM, aveți la dispoziție 72 de ore să-mi răspundeți, în caz contrar, veți fi demiși.

Posted

Ne-am înscris la evenimentul "Factions Supremacy"!

A III-a ediţie a concursului 'Factions Supremacy' se va ţine în data de 30.11.2013 (sâmbătă) la ora 15:00. Vă rog să fiţi on cu cel puţin 10 minute înainte.
Posted

Duracell și StoneR, în decursul a 30 de zile, ați înregistrat o activate foarte scăzută.. nici nu o pot numi activitate. V-am trimis câte un PM, aveți la dispoziție 72 de ore să-mi răspundeți, în caz contrar, veți fi demiși.

Au fost demiși.

Posted

lzn3JKQ.png

După cum bine ştiţi, la şedinţă am anunţat noul "Under Boss" al facţiunii "School Instructors". Acesta este Nitoi şi timp de o lună, mai exact, până pe data de 30 Decembrie acesta va fi ajutorul meu, urmând ca pe parcursul lunii Decembrie să fie ales alt "Under Boss".

În concluzie, în fiecare lună vom avea alt "Under Boss", ales în urma unui sondaj, sau mai bine-zis, în urma unor voturi pe care membrii acestei facţiuni le vor da. Acesta va avea următoarele îndatoriri:

- Monotorizarea membrilor aflaţi în perioada de teste şi instruirea lor.

- Monotorizarea topic-ului "Cereri licenţe".

- Acordarea de vouchere "School Instructors".

- Organizarea a diferite evenimente în cadrul facţiunii.

- Liderul diviziei DM.

Posted

Avand in vedere ca Teils a fost demis, ma rugat sa va spun sa postati poza cu /stats si sa o postati in topicul " Salariile Instructorilor " pentru a acorda ultimul salariu. 

Posted

Salutare, eu voi avea eu grijă de voi până se va alege lider. :>

Dacă vreţi să daţi licenţe la negru, 35% din profit îmi revine mie.

Posted

A 3-a editie are loc pe data  14.12.2013 (sambata) ora 14:00. Rugati liderii sa va inscrie factiunea din care faceti parte.

OCb4jV0.png

Nume factiune: School Instructors

Lider: Paul

Lider secund (in caz ca liderul lipseste): Bgd / CioCio

Incercati sa fiti on cat mai multi, dupa event facem o scurta sedinta si umblam pe la rank-uri :D

Posted

A 3-a editie are loc pe data  14.12.2013 (sambata) ora 14:00. Rugati liderii sa va inscrie factiunea din care faceti parte.

OCb4jV0.png

Nume factiune: School Instructors

Lider: Paul

Lider secund (in caz ca liderul lipseste): Bgd / CioCio

Incercati sa fiti on cat mai multi, dupa event facem o scurta sedinta si umblam pe la rank-uri :D

Srry,nu pot sa ajung,plec din localitate.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...