Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

filtzeR

Discuţii School Instructors

Recommended Posts

Posted

Nick:puma 
Level:7
Licenta pe care o solicitati:permis de conducere

Pretul licentei:10k
Motivul pentru care solicitati licenta:mi a luat permisu

Cerere respinsa . Motivul nu este  corespunzator conform regulamentului. revino peste 2 zile cu o cerere corespunzatoare 

Cum nu e corespunzator ma ? Care crezi tu ca ar fi un motiv corespunzator, "Am nevoie" , "Imi trebuie" sau "Nevoia" ?  Omul ti-a explicat de ce ii trebuie , i s-a luat permisul. Ce vrei mai bine de atat ?

Posted

Anul acesta, server-ul LinkMania SA:MP Lands va fi lovit de magia sărbătorii de Halloween!

În ziua de 31 Octombrie, playerii server-ului vor putea beneficia de reduceri de până la 50% la licenţe şi vor fi scutiţi de taxa pe care trebuiau să o plătească instructorului. Preţurile vor arăta astfel:

Permis de pescuit: 2.500 $

Permis de conducere: 5.000 $

Licenta pentru navigare: 7.500 $

Permis de port arma: 12.500 $

Atestat de plilot: 20.000 $

Pasaport: 22.500 $

Licenta pentru Shamal: 45.000 $

Taxa pentru test: Gratuit.

Pe lângă asta, în seara de 31 Octombrie, celor ce le e frică de spiritele rele şi aleg să sărbătorească Halloween-ul la noi pe server, vor putea participa la diferite evenimente şi vor putea câştiga, pe lângă acadele, bomboane, prajituri şi licenţe gratuite, puncte de respect şi chiar level up!

Băieţi, vă aştept mâine seară în joc pentru a organiza diferite evenimente! Ne vom implica toţi în evenimentele organizate de către facţiunea "School Instructors"! Pe lângă asta, voi organiza şi nişte evenimente în cadrul facţiunii!

Cine ne poate onora cu prezenţa, e aşteptat să intre de la ora 7:30 - 8:00.

Posted

Server online, spor la joc!

Mâine între orele 15 - 23 vom da cele 2 payday-uri pierdute (ora 22:00 şi 23:00).

Spor la joc! :D

Posted

lzn3JKQ.png

După cum bine ştiţi, la şedinţă am anunţat noul "Under Boss" al facţiunii "School Instructors". Acesta este CioCio şi timp de o lună, mai exact, până pe data de 30 Noiembrie acesta va fi ajutorul meu, urmând ca pe parcursul lunii Decembrie să fie ales alt "Under Boss".

În concluzie, în fiecare lună vom avea alt "Under Boss", ales în urma unui sondaj, sau mai bine-zis, în urma unor voturi pe care membrii acestei facţiuni le vor da. Acesta va avea următoarele îndatoriri:

- Monotorizarea membrilor aflaţi în perioada de teste şi instruirea lor.

- Monotorizarea topic-ului "Cereri licenţe".

- Acordarea de vouchere "School Instructors".

- Organizarea a diferite evenimente în cadrul facţiunii.

Ne-am înscris la a 2a ediţie a evenimentului . Acesta va avea loc pe data de 10 Noiembrie, începând cu ora 20:00. Am să vă rog să fiţi online pentru a participa într-o formulă completă, mai exact, 10 oameni.

Pentru a ne intra în formă, am propus ca diseară în jurul orei 20:00 să facem diferite antrenamente în arena din San Fierro.

Posted

Imi cer scuze pentru ca nu am putut intra la FC.

Teils, sa stii ca eu sunt inactiv de Luni pana Vineri. Activez doar Sambata si Duminica.

Congrats Cio pentru rank 5!!!

Posted

Am deschis 2 topic-uri! Unul vă priveşte, însă cel de-al 2lea este pentru playerii serverului! Am să vă rog să aruncaţi câte o privire peste topic-uri, în special peste cel cu "Divizia DM"!

Posted

Nu am putut sa ajung ieri la antrenament pt ca a trebuit sa ma prezint de urgenta la o sedinta a clubului Rotary(organizatia cu ajutorul careia am venit in Brazilia) si nu am mai avut cand sa anunt.

Posted

OCb4jV0.png

Sâmbătă, 23.11.2013, la ora 15:00, va avea loc o şedinţă. Cine nu poate ajunge, este rugat să posteze în topic-ul "", în caz contrar, va suporta consecinţele. Cei ce au postat în topic-ul "Inactivitate", sunt învoiţi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...