Jump to content
IceMan

Discutii LSV

Recommended Posts

Guest Allen

Nu este doar la tine,este o problema de la host care se va rezolva.,pana la urma.

Guest Wapo

Nu cred ca ajung la sedintza, scuze...stiu ca is nou, dar am putzina treaba... daca se vorbeste ceva important, sper sa ma anuntati si pe mine....

Lista membrilor Los Santos Vagos

Rank 6 - Leader

1. El3mEnT

Rank 5 - World Threat

-

Rank 4 - Killer

-

Rank 3 - Kidnapper

2.Funky

3.GunmaN

4.Mugur

5.found_Cluj

6.Betivu

7.Don_antonio

Rank 2 - Member

8.Ethernul

9.FashionVictim

10.ConVicT

11.fReSh

12.geoth3

13.MostKiller

Rank 1 - Package boy

14.BobMarley

15.CioCio

16.qzENNN

17.VicToR_

18.Allen

19.Wapo

Legenda :

- avertisment

Blacklist-ul LSV:

- Fannntasy

Se pare ca iara trebuie sa revin la intrebarea urmatoare:

Mai activati urmatorii ? nu 1 ora pe saptamana cum am observat, in care sunteti afk, nu vreau sa tin locuri ocupate degeaba, sunt alti doritori care vor sa intre si nu au cum:

BobMarley(am inteles cand a zis moses ca esti nou in factiune, au trecut 2 saptamani aproape, daca nu chiar 2 de cand esti in factiune si nu te-am vazut decat 1 data de cand ai reintrat in lsv, vreau sa stiu daca ai de gand sa activezi, pe forum te-am mai vazut)

Fresh(am inteles ca ai avut probleme, dar am auzi ca tu intri tot asa , de 2 ori pe saptamana si stai 1 ora in care esti afk)

Deci vreau sa stiu, daca mai aveti de gand sa jucati, sau pot sa eliberez locurile ? Nu am nimic personal cu voi, dar nu vad implicare sau activitate din partea voastra.

Astept PM de la fiecare, cat mai repede posibil.

A patra editie de Last Gang Standing va avea loc joi la ora 15:00 ! Rog liderii care vor sa isi inscrie factiunile , sa posteze dupa model pana miercuri la ora 22:00 !!!

Sper sa fiti prezenti intr-un numar cat mai mare maine(joi), pentru Last Gang Standing, colideri am ales pe Don_Antonio/Mugur, sper sa nu ma dezamagiti, daca nu voi fi prezent, desi sunt sanse slabe sa nu fiu prezent...

Guest Allen

El3ment,Eu cred ca sedinta nu este pusa tocmai bine sambata,deoarece sambata seara toata lumea iese in oras.Propun ca intr-o zi sa se supuna la vot de catre toti membrii o zi favorabila pentru toata lumea.

In caz ca nu a-ti vazut, am modificat la ora 16:00 sedinta, daca ar fi sa ma iau dupa majoritatea din factiune, nicicand nu ar fi buna sedinta, pentru ca de fiecare data careva nu poata sa ajunga, si nu va pot multumii pe toti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...