Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Messi.

Cadou de Craciun.

Recommended Posts

Posted

In legatura cu cadoul de aseara, de ce nu s-a anuntat ca sa putem beneficia toti.Multi nu stiau ca se da si nu au primit.Daca s-ar fi anuntat ora cand se dadeau am fi fost si noi pe server.

PS:La fel am stat si eu de dimineata , aproape pana seara.

Guest IcEwOw~
Posted

Sunt de acord cu tine, nici eu nu am primit deoarece nu stiam de acest cadou, si nu mi se pare corect sa primeasca doar jumate de server ...

Guest LastKiss
Posted

Mda,intradevar..multi dintre noi am stat de la 9 dimineata pana la 23:00 pentru a nu pierde cadourile,si fix dupa ce am iesit mare parte dintre noi,s-au dat 5 levele up..nu e frumos asa..multi au intrat fix la ora aia si au avut norocul de a prinde 5 levele up,si noi care stam cate 10-11 ore pe server am primit un mare nimic,nu asa se face..

Posted

Eu unul am stat de dimineata pana seara la 10 sperand ca se mai dau cadouri dar am vazut ca nu se da nimic si am iesit . Ma trezesc ziua urmatoare vazandu-i pe altii cu 5 levele in plus ? Eu am stat nerabdator toata ziua si asa e recompensa... La 12 seara aproape cine sa mai stea cand vad toti ca nu se da nimic. Vrem si noi sa avem parte de aceasi bucurie ca cei care au primit :(

Posted

Si eu am pierdut 1 level,dar nu am venit sa ma plang pe forum ca s-a dat level up,asta e..voi credeti ca doar voi a-ti pierdut ?

# E un amarat de joc...

## V-a chinuiti sa faceti averi,case tot si peste 2-3 luni te trezesti cu ban sau alt ceva..

### Multi vanati functii..

Posted

Sunt de acord cu toti , daca s`a anuntat pe /o intre orele 2-3 (daca nu ma insel) de ce nu va tine`ti de cuvant ? . Ati dat o parte din cadou la 23:30 . Unii au stat de dim pana pe la 20-22 on si au iesit si dimineata se trezesc ca s`a dat cadoul mult dorit . Nu e corect asa cv , ori beneficiem toti ori nu . Unii de lv 1/2 au ajuns la lv 6/7 in cateva minute chiar si unul care juca de 5minute !!!

# Exact ce vb si in game , cei care au primit vin rpd pe forum si ne zic sa tacem din gura , dar daca erau in locul nostru era un haos aici . Asa ca cei care au primit sa nu mai veniti rpd si sa ne faceti invidiosi !

Posted

Si eu am pierdut 1 level,dar nu am venit sa ma plang pe forum ca s-a dat level up,asta e..voi credeti ca doar voi a-ti pierdut ?

# E un amarat de joc...

## V-a chinuiti sa faceti averi,case tot si peste 2-3 luni te trezesti cu ban sau alt ceva..

### Multi vanati functii..

Pai da 1 level noi unuii 5..

Posted

Din cate stiam eu mos craciun vine la toti copiii si lasa cadouri in funcie de cat de cuminti am fost.... Ar fi fost frumos sa primim toti acest cadou in masura in care meritam....nu neaparat 5 levele dar cred ca am merita si noi ceva...

EDIT: Va dati seama cum se simt copiii pe la care "mos craciun " nu a trecut atunci cand ceilalti se lauda cu ce le-a adus "mosu"... Cam asa ne simtim si noi acum...

Posted

NightWishMaster a anuntat ca nu da cadouri dar sa razgandit si la 23:00 a zis ca daca ne facem 110 ne da lvl up si o mare parte au intrat (nici el nu stia ca va da....)

dar totusi ar fi frumos sa se puna un i langa bradul din ls si sa mearga lumea sa isi ia 1-2 lvl up ( o singura data sa poata lua)

Posted

Nu va inteleg...nu ati primit, nu ati primit...nu va pus nimeni sa nu fiti on...asteptati pana la anu si o sa primiti :)) (si daca va ganditi ca am primit lvl up...nu, nu am primit si nici nu vreau ;) )

@Nici Mos Craciun nu anunta cand vine =))

Posted

Voi nu aveti probleme ca ati luat daca erati in situatia noastra faceati la fel . Punk nu cred ca ai stat de dimineata si ai asteptat la cadou nu ? De ce voi sa aveti +5 levele diferenta si noi sa nu primim nimic ti se pare corect ?

Guest LastKiss
Posted

NightWishMaster a anuntat ca nu da cadouri dar sa razgandit si la 23:00 a zis ca daca ne facem 110 ne da lvl up si o mare parte au intrat (nici el nu stia ca va da....)

dar totusi ar fi frumos sa se puna un i langa bradul din ls si sa mearga lumea sa isi ia 1-2 lvl up ( o singura data sa poata lua)

nu boss,nu a zis la 23:00 ca daca ne facem 110 ne da lvl up,eu am stat pana la si 23:10-23:12 si nu se anuntase nimic pe /o

Posted

Pff acuma fara suparare, dar daca va plangeti pentru cateva levele pentru ce va mai jucati? adica voi va jucati ca sa aveti stiu eu cate levele sau va jucati 4fun?

Pentru acest lucru s-au lasat multi de sa-mp (printre care si eu), deoarece toata lumea vrea 9999999999 bani 999999999 level numai ca sa zica lumea: ia la xulescu cati bani are, ia la xulescu ce are

btw, mai iesiti si voi din casa. sa stau 10-11 ore cum a zis unu mai sus ca sta, as turba.

Posted

Voi pentru ce jucati ?

Stiu raspunsul... pentru bani, level, skin, samd... sau cel putin, asta aratati toti cei care ati dat reply in acest topic. Incercati sa ganditi altfel, e doar un joc, un loc unde te poti relaxa, distra, comunica, lega prietenii, nu pentru a aduna averi.

Dupa parerea mea, cadourile sunt cadouri, niciodata nu sunt anuntate. Nu inteleg de ce sunteti asa revoltati...

Anyway, Sarbatori Fericite.

P. S.: Sunteti tineri, bucurati-va de copilaria pe care inca o aveti si mai iesiti si pe afara. PC-ul nu e tocmai un loc bun de refugiu.

Posted

Sunt De acord cu voi...eu am stat de la 11 pana la 21 si nimic...

Frate dar cine v-a pune sa stati si cate 20 de ore la PC ?

Mi se pare normal sa nu anunte,care primeste primeste care nu..nu primeste si gata,aici mai mult e marea tiganeala pt. 5 levele,muriti daca le-ati pierdut ? Nu e un capat de lume

# Toti vreti sa ajungeti un fel de Becali Jr.

## Vreti skin,bizz,casa 4 miliarde si ...dupa va credeti mare b0$$i si dupa va dati ban si dupa puneti pe forum RETIRED.

Guest BlackSwordd
Posted

Sunt De acord cu voi...eu am stat de la 11 pana la 21 si nimic...

Frate dar cine v-a pune sa stati si cate 20 de ore la PC ?

Mi se pare normal sa nu anunte,care primeste primeste care nu..nu primeste si gata,aici mai mult e marea tiganeala pt. 5 levele,muriti daca le-ati pierdut ? Nu e un capat de lume

# Toti vreti sa ajungeti un fel de Becali Jr.

## Vreti skin,bizz,casa 4 miliarde si ...dupa v-a credeti mare b0$$i si dupa v-a dati ban si dupa puneti pe forum RETIRED.

cum ai facut tu =))

Tu zici asta ca tu ai luat alea 5 levele da altii nu le-au luat . .

# wtf iti faci conturi sa imi dai - ? :o

Posted

Nu cred ca se poate face ceva in legatura cu asta, nu are cum sa stie acum stafful care a primit si care nu. Asa ca degeaba va agitati. Ar fi fost frumos sa se seteze cumva din baza de date,dar daca nu s-a facut acum nu cred ca se mai poate feace ceva.

Posted

Cei care ati postat aici, intrati pe server doar cand se dau bani, lvl up si alte benificii? Asa stiti sa criticati pe toata lumea.... cadourile nu se anunta, altfel ce sens ar mai avea cuvantul ¨cadou¨.

Posted

Nu joc pentru bani, level, dar credeam ca primim si noi macar 1 level.

PS:Puteti sa inchideti topicu.

Posted

In legatura cu cadoul de aseara, de ce nu s-a anuntat ca sa putem beneficia toti.Multi nu stiau ca se da si nu au primit.Daca s-ar fi anuntat ora cand se dadeau am fi fost si noi pe server.

PS:La fel am stat si eu de dimineata , aproape pana seara.

Hai ca deja sunteti prea disperatii ma jur =)) ti-am zis si in alt topic sa nu plangi ca nu ai luat level :))) Cum nu s-a anuntat daca toata lumea dadea massuri sa intre pe linkmania ca se da lvl up :|? Cum sa stati de dimineata de la 9 pana seara la 23 on sa primiti cadouri =)))? Asta inseamna ca jucati degeaba..

Oricum degeaba postezi acum gen " Nu joc pentru bani si lvl dar credeam ca primim si noi 1 lvl up ". Pai inseamna ca esti prea disperat din moment ce in alt topic ziceai ca " Eu am primit decat 1 lvl up " :)))))

nu boss,nu a zis la 23:00 ca daca ne facem 110 ne da lvl up,eu am stat pana la si 23:10-23:12 si nu se anuntase nimic pe /o

Si azi dimineata cand ai aflat ce ai pierdut :o 5 lvl up, a inceput sa iti curga lacrimile nu ? :)) omg

Posted

A scris IceMan intr-un topic ca niciodata nu vor putea fi multumiti toti deoarece lui X ora aceea nu e buna, y e plecat de acasa. In plus, nu cred ca Nighwishmaster a vrut sa dea level up la aceea ora, i-a trecut prin minte si a anuntat daca in 10 minute se strang 110 playeri primim 4 level up(10 minute aproximativ ati avut sa va conectati la server).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...