Jump to content
Edy

Mafia 18 - Blocati in Siberia

Recommended Posts

Posted

Mai usor cu jignirile, e doar un joc ..

PS: Cand se strang voturi de instant, inchid ziua sau mai e nevoie sa las pana la 10 - 11 ?

PS2: Sunt 7 voturi pana acum mi se pare. ( sunt 6, va rog nu mai votati de cate 2 ori pe aceeasi persoana ca ma induceti in eroare :D )

edit : 7 cu a lu' wanksta

Posted

bine bine, votati, dar pe mine ma asculta cineva legat de komisaru ?

votez pch11

eu aparent te ascult pe tine,tu sti sa asculti?

sau votezi aiurea de dragul de a vota?

E nevoie sa scriu mare NU MA VOTATI CA NU SUNT MAFIOT ? Sa scriu mare ca POT AFLA DACA x SAU y E MAFIOT?

Posted

Mai lejer oameni ca nu era nici jignire. Joaca prost / praf, ce e asa greu? Daca vroiam sa jignesc nu o faceam aici, in-game.

Am zis eu ca am vreo dovada sau ceva? Toate rationamentele mele sunt explicate in posturile mele cat se poate de logic. Omul si-a atras atentia asta asupra lui, nu am venit eu "BA ESTI MURDAR LOL". De unde si pana unde vii tu cu amenintari de genu "maine esti tu linsat daca nu e murdar PCH" ?

Ca sa reiterez:

- nu am nicio dovada

- omul s-a purtat dubios in timpul zilei (a votat primul pe kenny, a cerut un doctor, s-a incurcat in explicatii despre activitatea lui de noapte)

- inca nu vrea sa ne zica adevarul

- se poarta ca un nas

HotnCold, hai sa facem o intelegere ok? daca PCH e curat, ma linsati pe mine. Si daca eu sunt curat, te linsam pe tine. Esti de acord?

Tu ai facut o deductie si m-ai acuzat pe mine pentru ca iti par dubios. Nu ai dovada. Nu esti de acord sa fi linsata daca eu sunt curat. La fel e si cu mine si PCH.

Posted

eu aparent te ascult pe tine,tu sti sa asculti?

sau votezi aiurea de dragul de a vota?

E nevoie sa scriu mare NU MA VOTATI CA NU SUNT MAFIOT ? Sa scriu mare ca POT AFLA DACA x SAU y E MAFIOT?

Daca tot te lauzi ca esti politist de ce nu ne spui cine e curat (persoanele care le-ai investigat deja)?

@hotncold si tu esti politist? l-ai investigat pe pch si e curat sau de ce esti gata sa-ti dai viata pentru el? daca esti naiva? daca e nas? eu nu te votez maine daca pch e murdar, o votez pe kimmy.

• Upvote 1
Posted

eu nu te votez maine daca pch e murdar, o votez pe kimmy.

We shall see. Totusi, Hammerel a postat si de pe userul lui si de pe userul prietenei lui (Kimmy) => nu ai de unde sa stii exact daca ea a postat vreo ceva in realitate... sau nu.

Posted

blk am zis undeva subtil ca cineva stiu ca e curat desi m-a votat.

.....

oricum, voteaza-ma cu incredere, conform pactului tau maine vei fi tu cel linsat.

GARANTEZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111

Posted

De ce zici subtil? Care e rostul?

mafiotii stiu lista oamenilor curati => toti cei care nu sunt mafioti. deci, de ce eziti? esti dubios, si tu te-ai vota daca ai fi in locul meu.

p.s. ar fi trebuit sa ai 2 investigatii pana acum

Posted

ok. cum ziceti voi.

SilenR curat, restul votati aiurea, blk si lukl cred ca sunt murdari, dar cum nu ma lasati in viata nu veti afla ( de la mine )

Cand o sa mor linsat si va veti da seama ca sunteti niste dobitoci , sa il votati pe blk , si apoi pe lukl.

Am gresit cu , kenny pentru ca a jucat ca un dobitoc. Am cerut medic ca sa atrag un mafiot la mine .

In rest ce am facut gresit? M-am aparat si am acuzat pe cine cred ca e murdar deoarece se comporta suspect si i-am lasat pe cei de care stiu ca sunt curati sau care au fost calmi.

Sper ca sunteti multumiti, 3 personaje toate pozitive. aveti sanse nule

Posted

nimeni , am asteptat prima noapte sa vad ce se intampla.

apoi silenr mi-a parut suspect .

am optat intre silenr si blk...regret decizia .

Posted

nimeni , am asteptat prima noapte sa vad ce se intampla.

apoi silenr mi-a parut suspect .

am optat intre silenr si blk...regret decizia .

You what? :blink:

Nu ai vrut sa investighezi pe nimeni in prima noapte? wth..

Posted

Nu , nu am vrut .

A fost si o mica neintelegere in legatura cu modul in care si cat de limitat pot face o investigatie avand in vedere rolul meu insa m-a lamurit Edy....

Posted

@hotncold si tu esti politist? l-ai investigat pe pch si e curat sau de ce esti gata sa-ti dai viata pentru el? daca esti naiva? daca e nas? eu nu te votez maine daca pch e murdar, o votez pe kimmy.

Nu-si da nimeni viata pentru nimeni aici. Am intrebat de ce-l votati pe phc, pentru ca din pct meu de vedere faptul ca l-a votat pe kenny nu-l incrimineaza. Asta e tot, nu am vrut sa votam aiurea, fara vreo investigatie ceva (ca'n cazul lui kenny).

Posted

Uite cum sta treaba: intelegem ca ne multumesti pentru ca te-am nominalizat si din cate se pare ai si castigat Premiul Sfoara astazi, dar hai sa nu dramatizam! :tiphat:

Posted

inchide ca sa vada cat de dobitoci sunt , le zice omul direct pana la urma ca e curat si ca a facut ceva si tot pe a lor o tin....

nu cred ca are vreunul suficienta minte sa intoarca si cei care au nu vor deoarece sunt murdari, hai cu linsarea lui blk maine

Posted (edited)

Ok. Si surprizaaaaa .... l-ati linsat pe PCH11 - vanzator cu 2 vanzari ( nu si-a folosit niciuna ), avea si o morfina. Incepe noaptea, tintele pe pm pana maine la 10-11-12 ziua.

Serios, e ultima oara cand avertizez. NU MAI POSTATI DUPA CE S-A INCHEIAT ZIUA. NU MAI POSTATI DACA MURITI.

De acum incep cu warnurile.

Edited by blk
Posted

Pentru ca Showtek e inteligent, SilenR, Andix si Komisaru au aflat care-s membrii mafioti, nu mi se pare corect sa omor 2 oameni ( Andix si Komisaru ca SilenR oricum murea ) pentru ca a gresit el, asa ca, se termina editia, multumiti-i lui Showtek.

Cand se deschide topicul de inscrieri, pun si tabelul cu roluri si tinte pana acum.

Posted

si tabelul:

http://imageshack.us/photo/my-images/545/mafiab.png/

sincer chiar nu stiu din cauza cui s-a stricat editia, din vina mea sigur nu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...