Irina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 hahaha.kenny,esti sigur murdar...iar aici se vede efectul de turma
Irina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Din moment ce nimeni nu a zis nimic de mine(decat memorex pe motiv ca nu am votat nasu la termen:)))) ) si vii tu acum...este destul de clar faptul ca voi nu votati pe niste chestii clare(investigatii ale politistilor) ci doar asa...hai sa mai moara unu ca e fain. @kenny ai grija cu remarcile astea ca nu ne tragem de sireturi.
mertzannn Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Si ce ? Eu sustin ce zice el prin votul meu . Altceva ? * Eu sa am grija ? Nu am de ce , chiar nu ma intereseaza varsta ta . ( punct )
liquidlove Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 tinta DOC rezultat: kenny , smiley , memmorex
Irina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 off:de ce toti copiii activeaza pe forumuri ? on: ok votati-ma oricum nu ma prea intereseaza;cand a venit pt prima data fanatic cu ideea jocului era altceva,acum toata lumea se atarna de te miri ce motiv ...numai ca sa te elimine,trist.
mertzannn Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Dezvotez: IrnK Votez: Rapture *IrnK , chiar nu vreau sa risc sa iau un warn din cauza ta, asa ca abtine-te si ti-am mai spus , nu ma intereseaza varsta ta, te-ai vazut mai mare si ? Esti nula pentru mine .
Irina Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Dezvotez: IrnK Votez: Rapture *IrnK , chiar nu vreau sa risc sa iau un warn din cauza ta, asa ca abtine-te si ti-am mai spus , nu ma intereseaza varsta ta, te-ai vazut mai mare si ? Esti nula pentru mine . )))))))))), meama ce barbat esti in spatele monitorului aluia.Nu ai o treaba cu jocul...sa nu mai zic de viata reala.tu pt mine esti 0 barat.si gata ca m-ai plictisit.
RAPTURE- Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Eu inteleg ca aveti "motive" sa o votati pe irimuka, dar voua nu vi se pare ca kenny va sfideaza inteligenta DOHHHHH!!! Omu s-a dat de gol de la primul vot si inca e p`aci (nu ca am fi votat gresit pana acum ...). ps; memo n-am vrut sa-mi mai bat capu cu tine si cu motivu de care m-ai acuzat ... vezi ca si la sidox am votat tot ultimu ... si daca nu votam nu se strangeau suficiente voturi pt linsare. Da, si mie imi place mai degraba sa analizez "comportamentul" jucatorilor decat sa ma iau dupa un wannabecop, dar tu deja o duci la extrem. LE: Dezvotez: IrnK Votez: Rapture *IrnK , chiar nu vreau sa risc sa iau un warn din cauza ta, asa ca abtine-te si ti-am mai spus , nu ma intereseaza varsta ta, te-ai vazut mai mare si ? Esti nula pentru mine . UITE CE VOTEAZA OMU HAHAHAHHAHAHA MORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :rofl1: x10 E P I C
mertzannn Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Asa cum ziceti voi :) * eu chiar va rog sa ma votati , iar dupa ce sunt linsat , sa-l rugati pe iceman sa va stearga contul de pe forum , asta e conditia mea in caz ca sunt doctor , daca nu sunt doctor , atunci bravo mie .. ma joc cu voi cum vreau .
Infernal Garden Gnome Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 pentru ce votezi rapture ? :lol:
mertzannn Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Deja rapture pentru mine nu mai are influenta , a mers odata dar a doua oara e prea mult , pentru voi poate , o sa se joace cu voi cum vrea daca e murdar .. cum a mai facut`o .
Razvan Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 dar voua nu vi se pare ca kenny va sfideaza inteligenta DOHHHHH!!! daca votam asa.. Kanghu ala trebuie sa fie tinta Si da Dani, si eu te suspectez! @devotez irinuca.. Eu unul nu prea cred ca e negativa.
RAPTURE- Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Asa cum ziceti voi :) * eu chiar va rog sa ma votati , iar dupa ce sunt linsat , sa-l rugati pe iceman sa va stearga contul de pe forum , asta e conditia mea in caz ca sunt doctor , daca nu sunt doctor , atunci bravo mie .. ma joc cu voi cum vreau . Stii care e problema ... ?! Atunci cand mai mult incurci decat ajuti (plecand de la premisa ca esti om bun), e mai bine fara. :)
mertzannn Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Si ma rog , cu ce incurc ? Ma faci sa rad , daca vreau pot schimba radical jocul .
RAPTURE- Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Si ma rog , cu ce incurc ? Ma faci sa rad , daca vreau pot schimba radical jocul . TE PROVOC! 1
mertzannn Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ma bucur , dar am zis daca vreau , nu am nevoie de provocari .
Razvan Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 After much deep and profound brain things inside my head, I have decided to vote you Dani. Votez Rapture