Razvan Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Memmorex Dark_ Kennyyy. PCH11 Irnk DOC dievdash Kanghu sunt eu , un haiduc liquidlove useri ramasi.. propuneri? Eu tind sa cred ca mai e un singur mafiot/psy...
RAPTURE- Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Votez kenny. Nu ma mai obosesc sa explic ...
Infernal Garden Gnome Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Vreau sa vad ce au de zis liquid si doc. adica ? nu v-am zis eu ca sidox e mafiot ?
Memmorex Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Memmorex - Sunt bodyguard. Dark_ - ?? Kennyyy. - ?? PCH11 - Activitate foarte scazuta.A votat o singura data pe Ursuletz(mafiot) Irnk - Activitate foarte scazuta.A votat o singura data cand Usuletz era deja la termen. DOC - Daca nu era el,Nasu nu murea... dievdash - ?? Kanghu - Activitate foarte scazuta. sunt eu , un haiduc - ?? liquidlove - Cand a aflat ca am avut activitate noaptea pe Silenr mi-am dat seama ca e curat. Aia verzi sunt curati sigur.Aia rosii sunt suspecti.Aia negrii...nu stiu.
Razvan Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 dievdash sunt eu haiduc este rapture Iar mai sus ma refeream la urmatorul fapt " vreau sa vad ce informatii aduc liquid si doc".
Memmorex Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 dievdash sunt eu haiduc este rapture Stiu...Amandoi ati votat la nas.Dar cum zicea cineva mai sus,asta nu inseamna ca sunteti curati... Votez si eu Kenny poate ajungem undeva...
PCH11 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) Daca am activitate scazuta poate ca am cu un motiv ;) Asta nu inseamna ca nu sunt activ :) Pe moment nu votez nimic, astept sa apara cineva cu dovezi Doc - ai mai facut ceva investigatii? Edited October 15, 2011 by PCH11
Razvan Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Nu stiu.. eu nu prea-l suspectez pe omul de mai sus...
Infernal Garden Gnome Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) aseara am fost pe la kenny si nimic ciudat deocamdata , nu a avut activitate politistii ne dau si ei niste informatii ? Edited October 15, 2011 by ShowTek
mertzannn Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) Votati =]] , am spus si pe paginile anterioare , votati cu capu` nu cu degetele :) Memmorex - Sunt bodyguard. Dark_ - ?? Kennyyy. - doctor PCH11 - Activitate foarte scazuta.A votat o singura data pe Ursuletz(mafiot) Irnk - Activitate foarte scazuta.A votat o singura data cand Usuletz era deja la termen. DOC - Daca nu era el,Nasu nu murea... dievdash - ?? Kanghu - Activitate foarte scazuta. sunt eu , un haiduc - ?? liquidlove - Cand a aflat ca am avut activitate noaptea pe Silenr mi-am dat seama ca e curat. Aia verzi sunt curati sigur.Aia rosii sunt suspecti.Aia negrii...nu stiu. V-am mai zis de vreo 2-3 ori . Edited October 15, 2011 by kENNyyy.
Razvan Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 "iar capul acestuia gasit in frigiderul din camera lui Ursuletz" Ce mai poate fi de spus? Votez Ursuletz de ce trebuie sa privesti asa? sa vedem ce au investigat politisti daca au facut asta votez si eu pe Ursulet ps: nu inteleg motivul pentru care mai exista vreo cineva care crede ca nu-s pozitiv...
Infernal Garden Gnome Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 "iar capul acestuia gasit in frigiderul din camera lui Ursuletz" Ce mai poate fi de spus? Votez Ursuletz de ce trebuie sa privesti asa? sa vedem ce au investigat politisti daca au facut asta votez si eu pe Ursulet ps: nu inteleg motivul pentru care ma mai suspecteaza vreo cineva... ^ pwned votez irnk
Memmorex Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 My head hurts... Votam Irnk? Si Kenny are dreptate...Irnk e mult mai suspecta decat el. VOT FINAL. Dezvotez Kenny Votez Irnk.
mertzannn Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Votez IrnK Ma bucur ca m-am facut inteles .
Life Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 cu warn sau fara, mi se pare AIUREA felul in care votati voi, ceea ce voi spune nu are nici o legatura cu rolul meu sau alte chestii, ci felul in care voi votati de cand joc, aceeasi chestie, daca o persoana vine cu voturi la sfarsit, din start ea e suspecta, indiferent de probleme din viata reala lucru asta te priveste memorex, n-ai nici o treaba cu ce se intampla uneori, si vezi doamne daca o pers nu voteaza decat la sfarsit, e mafiot sau murdar.. nu stiu cum sa iti explic, dar unele persoane au o viata reala, in care sunt ocupati asta se intampla intotdeauna, in maj mafiilor, daca unu spune asta, hop toti sar si il urmeaza.. aveti cap sa ganditi, iar daca asta te face suspect, las-o dracului de joc.. mi s-a cam acrit. nu cred ca acest lucru trebuie sa fie un criteriu dupa care sa votati, e complet deviat de la joc, iar voi vad ca nu va dati seama.. trist
PCH11 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Nu sunt foarte convins Poate ca are alt rol malefic si nu mafiot....hmm Desi nu vreau sa votez precum o alta oitza din turma....merg pe mana voastra, desi nu sunt 100% sigur Hope you are right .... votez cu indoiala insa nu vreau sa o mai lungim mult Votez IrnK
Razvan Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 My head hurts... Votam Irnk? Si Kenny are dreptate...Irnk e mult mai suspecta decat el. VOT FINAL. Dezvotez Kenny Votez Irnk. Cunoscand-o pe Irnk, tare ma tem ca motivul pentru care a pus intrebarea aia nu denota chiar faptul ca e mafiot! <daca intelegeti aici ce vreau sa zic> Cat despre rol.. Fiecare poate sa spuna ca e y sau z - asta nu inseamna ca e si adevarat... Eu unul nu imi dezvalui rolul din varii motive, dar tot ce va pot spune e ca sunt pozitiv - si ca sper sa nu am vreo vizita mai putin placuta la noapte :D In orice caz Kenny, daca tu tot sustii ca esti medic, nu inseamna ca noi te si credem....
mertzannn Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 (edited) Ideea e ca e foarte simplu` sa`ti dai seama ce rol are fiecare "jucator" , dar nu vreau sa ma complic pentru ca ma agit degeaba , zic de 2-3 ori ca sunt Doctor , voi tot ma votati , face-ti bors mai pe romaneste si va garantez ca mafia castiga . :) SilenR , e treaba ta daca ma crezi sau nu , dar daca eu mor , mafia castiga . Edited October 15, 2011 by kENNyyy.
Memmorex Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 cu warn sau fara, mi se pare AIUREA felul in care votati voi, ceea ce voi spune nu are nici o legatura cu rolul meu sau alte chestii, ci felul in care voi votati de cand joc, aceeasi chestie, daca o persoana vine cu voturi la sfarsit, din start ea e suspecta, indiferent de probleme din viata reala lucru asta te priveste memorex, n-ai nici o treaba cu ce se intampla uneori, si vezi doamne daca o pers nu voteaza decat la sfarsit, e mafiot sau murdar.. nu stiu cum sa iti explic, dar unele persoane au o viata reala, in care sunt ocupati asta se intampla intotdeauna, in maj mafiilor, daca unu spune asta, hop toti sar si il urmeaza.. aveti cap sa ganditi, iar daca asta te face suspect, las-o dracului de joc.. mi s-a cam acrit. nu cred ca acest lucru trebuie sa fie un criteriu dupa care sa votati, e complet deviat de la joc, iar voi vad ca nu va dati seama.. trist Mie mi se pare un criteriu destul de bun.Tu daca esti mafiot nu dai votul imediat impotriva unui camarad. Si in plus...Daca esti mafiot poti sa spui oricand ca nu ai timp sa intri pe forum tocmai pentru a nu fi suspectat pentru inactivitate :)
mertzannn Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Sunt de parere cu tine Memm , dar unii chiar nu pot intra des pe forum .
Memmorex Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Sunt de parere cu tine Memm , dar unii chiar nu pot intra des pe forum . Sunt de acord cu tine.Nu am nimic impotriva lor.Nu putem sta tot timpul pe forum.Dar sa nu vina sa-mi zica ca n-am nicio treaba cu ce se intampla...Ma leg de cele mai mici detalii,mai relevante sau nu daca nu vine nimeni cu ceva clar.Si gata cu discutia pe langa joc ca n-am chef sa iau warn...
Razvan Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 votez Irnk @liquid.. asteptam si investigatiile tale