Paul15 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nume club: The Ganster Club Nickul meu: Paul14 Level: 7 De ce vreau sa-mi deschid club: Doresc sa-mi deschid club pentru a-mi face prieteni si pentru a ma distra. Descriere club: Regulament' 1. Fara injurii adresate colegilor/restul playerilor. 2. Orice rank mai mare trebuie respectat. 3.Trebuie sa postati in cazul in care nu ajungeti la sedinte/,mett'nguri. 4.Vom face in fiecare saptamana minim 1 sedinta.Doar in cazuri extrem de garve 2-3. 5.O data pe saptamana/luna v-a fi o sedinta unde playerii care lipsesc sunt demisi. 6.Trebuie sa detii minim level 4. 7.Trebuie sa ai licienta de port arme si avion ( cea de avion nu neaparat) 8.Sa nu ai banuri la activ. 9.Sa fie respect si cooperare intre colegi. 10.Certurile sa nu apara. 11.In cazul in care apar probleme imi spuneti mie sau co-liderului la sedinta. 12.Sa nu stresati liderii sau co-liderii pe /w ca "x" m-a omorat ca asa a vrut el. etc. 13.Restul le veti vedea pe parcurs. 14. La 2 advertismente veti fi demisi direct. 15.Cine nu este prezent la sedinta/mett'nguri fara un anume motiv primeste un advertisment. 16.Vor fi cel putin 2 mett'nguri pe saptamana. 17. Locul de intalnire este cea mai mare casa de pe WN adica cea cu piscina si cu loc pentru heli. Model de aplicare Nick: Level: De ce doresti sa intri in The Ganster Club ? : Esti capabil sa respectii regulile ?: Factiunea curenta: Poza cu /stats: Poza cu /licenses : Ai mai fost vreodata intr-un club? (daca da specificati motivul de ce a-ti fost demis sau a-ti iesit voi de buna credinta) Cu ce ne ocupam? Clubul nostru se v-a ocupa cu orice este ilegal.Vom patrula vom rapi,vom face trafic de arme si restul lucrurilor interzise. Vom face si eventuri in cadrul factiunii. Vom da premii celor castigatori.Dar si la restul playeriilor din club care au iesit de pe un loc mai mic de 3 Vom ajuta uneori si Mafia la war doar daca ne este permis de un admin/lider/gm Membrii: Paul14-lider
f1re Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Nume club: Jinchuuriki Nickul meu: lioN. Level: (minim 3): 6 De ce vreau sa-mi deschid club: 4fun. Descriere club: Regulament pentru membrii: - Pastrati un limbaj decent in interioru' clubului, chiar daca inafara lui sunteti in conflict. - Incercati sa anuntati din timp o eventuala perioada de inactivitate. - Vor fi doua meeting'uri pe saptamana. - Puteti refuza doar 3 meciuri pe saptamana. - In caz ca pierdeti un meci si nu achitati suma sunteti demisi instant. - In cazul in care acceptati si castigati un meci, 15% din castig ii revine clubului ; in caz de infrangere, trebuie sa achitati suma din propriul buzunar. - Saptamanal veti primi salarii in functie de activitatea prestata. Regulament pentru ' challengeri ' : - Aveti dreptul sa provocati un membru o data la 3 zile. - In caz ca pierdeti un meci si nu achitati plata -> blacklist. - Trebuie sa achitati o suma de 50k pentru a putea provoca pe cineva. Cu ce se ocupa acest club ? Ei bine, clubul se ocupa in special cu duele intre playeri. Acest club isi formeaza o echipa. Fiecare membru al echipei poate fi provocat la duel eagle de orice player pentru o anumita suma de bani. Membrul respectiv are dreptu' sa refuze 3 meciuri pe saptamana, pe cand un player poate provoca un membru odata la 3 zile. Meciurile vor decurge cam asa: Primul care ajunge la 5 victorii castiga. Fiecare runda valoreaza 50k ( sa zicem ). Daca X il invinge pe Y cu scoru' de 5-4, atunci Y trebuie sa'i plateasca lui X 50k. Daca acesta pierde cu 5-0, ii plateste 250k. Model de aplicare: Nick: Level: Il provoc pe: ( data si locul sunt slabilite de combatanti ) Am achitat suma de 50k: Da/Nu ( + ss ) Cunosc regulamentul: Da/Nu. # cei ce vor sa intre imi pot trimite PM si vor sustine o serie de teste, dar in principal eu impreuna cu co-leaderu' va vom contacta in'game. ## este doar o idee, n'am mai vazut ceva asemanator, daca va fi acceptat, voi regla anumita detalii.
lolflamE Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Gunners Club Despre noi : • Acest club se adreseaza tuturor jucatorilor pasionati de arme. Activitatea noastra principala este antrenarea cu diferite arme intr-un loc stabilit de noi unde vom face duele sin e vom distra pe cinste Regulament : •Aveti voie sa fiti in mai multe cluburi. •Fara injurii / DM intre membrii. [ cu exceptia meciurilor ] •Neprezentarea la sedinta duce la 1 avertisment. •La 3 avertismente sunteti demisi. Avem si un minim de cerinte : • Comportament adecvat • Level minim: 5 • Licenta de arme Model de aplicatie : • Nick: • Level: • Factiune: • Detii licenta de arme?: • Ce te atrage la acest club?:
Flippy Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Nume club: Mountain Bike Club [MTB Club] Nickul meu: Flippy Level: (minim 3): 13 De ce vreau sa-mi deschid club: Pentru a cunoaste oameni noi sa comunic cu ei sa socializam si sa ne distram impreuna si sa tinem legatura intre noi si sa fim cati mai multi in acest club. • In ce consta acest club? Acest club va consta in maratonuri prin padure sau pe langa sosea/autostrada.Concursuri in padure sau urcare pe muntele Chilliad 1 vs 1.Ne vom strange o data sau de doua ori pe saptamana unde vom organiza un meeting unde sa vorbim intre noi probleme sugestii daca are cineva de adaugat.La fiecare maraton/meeting vor fi postate poze . Regulament • Puteti fi in orice factiune cand aplicati. • Puteti fi si in mai multe cluburi, dar sunteti obligati sa veniti la Meetinguri. • Trebuie sa fim egali intre noi nimeni nu e mai superior sau altceva. • Nu aveti voie sa va certati intre voi. • Nu aveti voie sa folositi un limbaj vulgar. • Ascultati de lider si de co-lider. • Daca lipsiti la 3 Meetinguri consecutiv sunteti exclusi din acest club. Unde ne vom strange ? Ne vom strange la muntele Chiliad pentru a lua fiecare cate un Mountain Bike Model de inscrieri • Nick: • Level (minim 2): • Factiune: • De ce doresc sa ma alatur clubului: • Sunt un om care este fair play Da/Nu Membri : Flippy-Lider Wapo-Co-Lider
Ciolosh Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Model Nume club:LinkMania Social Club(LSC) Nickul meu:Ghiondes Level: (minim 3)13 De ce vreau sa-mi deschid club:Ca sa ma distrez alaturi de prieteni. Descriere club: (regulament, model de aplicare, cu ce se ocupa, cand se fac sedinte samd): -Despre noi: Dupa cum spune si numele LSC este un club social in care se pot face detoate.find un club social principala noastra ocupatie este sa socializam cu membri clubului. -Regulament: 1.Membri clubului trebuie sa se respecte intre ei,fara mistouri,glume proasete sau jigniri la adresa membrilor clubului. 2.Sunt interzise inselatoriile fata de oricine( nu numai din membrul clubului)-acest lucru va duce la excluderea din club 3.Nu se permit luptele intre membri clubului la sedinta,chiar daca sunt din factiuni rivale. 4.Sedintele le voi anunta fiecaruia prin PM pe forum si in joc.Lipsirea de la sedinte fara un motiv duce la 1 advertisment.La 2 advertismente sunteti exclus.Puteti scapa de un advertisment daca sunteti prezenti la 3 sedinte consecutive. -Cand si unde se fac sedintele: Sedintele se fac o data sau de 2 ori pe saptamana in diverse locuri alese de lideri.( casa de pe plaja,casa lui maddog,etc) -Model de aplicatie: -Nick: -Factiune: -Level: -De ce doriti sa fiti membrul acestui club?: -Membri:-Ghiondes-lider -latinKing-Co-lider
Mihnea Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Mountain Bike Club [MTB Club] - acceptat LinkMania Social Club(LSC) - respins
lolflamE Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nume club : Doar noi [ :D ] Nickul meu : aliNN1 Level : 10 De ce vreau sa-mi deschid club : Din simplul motiv ca imi place rapul. Ar fi frumos sa ne antrenam membrii sa fie cei mai buni si apreciati de juriu . Descriere club : Doar noi Regulament : 1. Este un club in care se practica rap-ul , jignirile[ nu exagerate] fac parte din club asa ca nu va postati intre voi . Daca nu puteti respecta aceasta regula nu mai aplicati ! 2. Sa aveti un comportament cat mai civilizat . 3. Copilariile nu sunt acceptate in acest club . 4. De asemenea trebuie sa respectati toti membrii indiferent daca este lider / co-lider . 5. Daca faceti parte din 2 factiuni rivale nu va impuscati , atacati intre voi . Meeting-uri : 1. Ne vom intalni intr-un loc stabilit de mine momentan . Eu voi anunta locul/data/ora meeting-ului cu o zi inainte . 2. Probabil ca la fiecare meeting voi da si ceva premii [ Voi organiza battle-uri intre membri . Cei mai buni membri vor fi alesi ca juriu alaturi de mine ] 3. Durata unui meeting poate varia . Puteti aplica dupa urmatorul model : Nick : Level : Factiune : De ce doriti sa intrati in club ? : Sunteti de acord ca daca nu veti respectati regulamentul veti fi demisi ? : Membrii clubului : aliNN1 - lider Caut co-lider.
Zachary Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nume club:Boat Racing Nickul meu: Strict Level: (minim 3) 8 De ce vreau sa-mi deschid club:Pentru o distractie unica. Descriere club: (regulament, model de aplicare, cu ce se ocupa, cand se fac sedinte samd): Regulament •Cine nu se prezinta la 3 sedinte va fi demis •Nu accept sa vorbiti vulgar •La 3 avertismente,demis •Sunteti obligati sa va respectati intre voi •Nu accept sa va omorati intre voi,chiar daca sunteti rivali •Level minim pentru a intra in club este 5 •Obligatoriu licenta de barca •Cine nu respecta regulamentu va fi demis Cu ce se ocupa acest club ? Acest club este unu care organizeaza curse cu barci pe apa,In fiecare saptamana voi organiza o cursa si o sedinta.Nu va conta in ce factiune sunteti sau daca sunteti in alt club,accept pe oricine care are bun simt.Vom lua fiecare cate o barca din LV / SF / LS sau rugam un admin level 4+ sa ne spawneze cateva barci in plus.Deci acest club e pentru distractie. Model de aplicatie Nick: Level(Minim 2): Am luat la cunostinta regulamentul: Aveti licenta de boat:
nutu09 Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nume club: Showroom,curse,distractie:SCD Nickul meu:NuTzu Level: (minim 3) 15 De ce vreau sa-mi deschid club: Este frumos sa vezi cand playeri se distreaza alaturi de tine.Este frumos sa iti faci prieteni noi si sa cunosti playeri noi. Descriere club: (regulament, model de aplicare, cu ce se ocupa, cand se fac sedinte samd) Regulament 1)Este interzis sa ne santajam sau sa ne dusmanim. 2)Cui nu ii convine ceva sau nu stiti ceva imi dati PM dar fara sa ma stresati. 3)Trebuie sa aveti minim lvl 3 4)La 3 buline negre sunteti demisi.La o bulina rosie demis. 5)Cine nu are permis sa nu APLICE!!! 6)Nu facem nimic de capu nostru.Ascultati de cei care sunt de mult in club,au experienta. 7) Cand sunt sedinte si nu puteti ajunge postati sa stim si noi ce facem. 8)Daca facem ceva frumos se va filma si bagata pe Youtube 9)Trebui sa dam dovada de faire-play 10)Sedintele nu sunt organizate noaptea tarziu. Cu ce se ocupa clubul? Luam acceleasi masini le tunam intr-un anumit mod si facem curse prin toate orasele pentru a atrage playeri.Se va organiza Showroom-uri cu premi destul de mari zic eu.Cursele vor fi de stunduri si de viteza. Model de aplicatie Nick: Factiune: Level(lvl 3+) O scurta descriere despre voi: Membri: Nutzu-lider Katalyn-co-lider
Gamyng Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Nume club:Reduced Speed [RSL] Nickul meu:GamYng Level: (minim 3)10 De ce vreau sa-mi deschid club: Imi place sa vad playeri cand se distreaza alaturi de prieteni. Descriere club: (regulament, model de aplicare, cu ce se ocupa, cand se fac sedinte samd) Regulament 1Nu este permis limbajul vulgar. 2Orice nelamurire/problema imi puteti spuneti mie sau co-liderului. 3.La 2 avertismente sunteti demisi. 4Sedintele se fac de 2ori pe saptamana. 5Fara masini DE Viteza. 6Daca nu avem masini care ne trebuiesc rugam un admin 3+ disponibil sa ne ajute cu respawnarea unor masini. 7Trebui sa detineti minim lvl 3 pt a intra in acest club. Cu ce se ocupa acest club? Inaintea sedintelor se vor organiza eventuri de gen LCS,Curse off road.La cursele off road fara masini de viteza.Puteti folosi sandking,dune etc.Mai putin masini de viteza.Uneori vor fi organizare si showroom-uri. Model De Aplicatie: Nick: Level(minim3): Intervalul de ore in care jucati: Membri GamYng-Leader Katalyn-Co-leader
Zachary Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Nume club: Cars Club Nickul meu: Strict Level: 10 De ce vreau sa-mi deschid club: Pentru a strage mai multi playeri si a face curse + showroom. Descriere club: Cars Club In ce consta acest club: • Curse de masini. • Showroom. Cand ne strangem ? • Ne strangem de 2 ori pe saptamana. Unde ne strangem ? • Liderul si Subliderul se vor ocupa de asta si vor anunta pe forum data si ora stabilita. Regulament • Nu conteaza factiunea in care sunteti . • Atata timp cat sunteti rivali in timpul sedintelor sau adunarilor nu aveti voie sa va omorati (1 advertisment) . • La 3 advertismente sunteti demisi . • Numai playeri cu level 2+ se pot inscrie in club . • Sunt acceptate toate glumele . • Nu acceptam cuvinte obscene . • Advertismentele se scot in caz ca liderul vede schimbari majore . Inscrieri • Nick: • Level: • Varsta: • Factiune: • De ce doresc sa ma alatur clubului: • Sunt un om care tine la onoare si fair play: Da/Nu Ce castig? • Castigati distractie si noi prieteni • Premii consistente pentru eventurile organizate in cadrul clubului . • Se va premia doar locurile 1 , 2 si 3 . Members Strict Legenda Leader. Subleader. Membri. # - Avertisment.
nutu09 Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Nume club: New Yorker taxi [NYT] Nickul meu:NuTzu Level: (minim 3) 15 De ce vreau sa-mi deschid club: Vreau sa mai atrag playeri pe srv si sa imi fac prieteni noi. Descriere club: (regulament, model de aplicare, cu ce se ocupa, cand se fac sedinte samd) Cu ce se ocupa acest club ? Acest club se ocupa cu excursi in diferite locuri.Luam un autobuz si fiecare la randulul lui conduce si ne va arata peisaje,pesteri,masini.Acest club mai consta si in curse intre taximetri pe ternuri accidentate. Regulament 1 Doar cei cu jobul de taxi pot intra in acest club. 2 La 2 avertismente sunteti demisi. 3 Trebui sa conduceti cat de cat bine. 4 Nu este permis limbajul vulgar. 5 Trebui sa dam dovada ce faire-play in ce facem. 6 Minim lvl 3 Cand ne adunam? Ne vom aduna de 2 ori pe saptamana.Locatia o va stabili liderul. Model de aplicatie Nick: Level(minim3): Job(secundar): Membri NuTzu-Leader Katalyn-co-leader Premii: Cea mai frumoasa Excursie-100k Liniute cu taxi-50k Cursa-100k
nutu09 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Nume club: New York taxi [NYT] Nickul meu:NuTzu Level: (minim 3) 15 De ce vreau sa-mi deschid club: Vreau sa mai atrag playeri pe srv si sa imi fac prieteni noi. Descriere club: (regulament, model de aplicare, cu ce se ocupa, cand se fac sedinte samd) Cu ce se ocupa acest club ? Acest club se ocupa cu excursi in diferite locuri.Luam un autobuz si fiecare la randulul lui conduce si ne va arata peisaje,pesteri,masini.Acest club mai consta si in curse intre taximetri pe ternuri accidentate. Regulament 1 Doar cei cu jobul de taxi pot intra in acest club. 2 La 2 avertismente sunteti demisi. 3 Trebui sa conduceti cat de cat bine. 4 Nu este permis limbajul vulgar. 5 Trebui sa dam dovada ce faire-play in ce facem. 6 Minim lvl 3 Cand ne adunam? Ne vom aduna de 2 ori pe saptamana.Locatia o va stabili liderul. Model de aplicatie Nick: Level(minim3): Job(secundar): Membri NuTzu-Leader Katalyn-co-leader Premii: Cea mai frumoasa Excursie-100k Liniute cu taxi-50k Cursa-100k Acest Model este corect.Ma scuzati
Guest Al1n.. Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nume club:LinkMania Deagle Club Nickul meu:Al1n.. Level: (minim 3):12 De ce vreau sa-mi deschid club:Cred ca ideea acestui club ar fi acceptata de multi.De asemenea caut o preocupare in plus deoarece imi plac responsabilitatile. Descriere club: (regulament, model de aplicare, cu ce se ocupa, cand se fac sedinte samd): Regulament: -levelul minim de intrare este 6! -in cazul in care un membru lipseste de 2 ori de la sedinta consecutiv si nemotivat va fi dat afara din club -locul in care vor avea loc meeting-urile va fi pe o cladire de langa startower -nu se permit glume deplasate in acest club si se cere seriozitate Model de aplicare: Nick: Level(minim 6): De ce vreti sa intrati in club: Organizare si prezentare club: Acest club se ocupa cu event-uri de tip deagle.Meeting-urile vor avea loc o data sau de doua ori pe saptamana si se vor desfasura astfel:Dupa ce membrii clubului vor ajunge in locatia stabilita,va avea loc un event deagle 1 vs 1 in care eu voi premia castigatorul.Dupa acesta vor urma dueluri 2 vs 2 echipele realizandu-se atunci pe loc,dupa va fi un last man standing cu deagle,la fel eu premiez castigatorii iar apoi playerii vor face dueluri intre ei sub forma unui pariu aici insa punandu-si proprii bani la bataie.Meeting-urile se vor desfasura in aproximativ 1 ora deoarece este necesara revenirea playerilor in locul de meeting.
lolflamE Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Nume club: Sky Stunters Nickul meu: Hawx Level: (minim 3) : 19 De ce vreau sa-mi deschid club: Doresc sa am parte de mai multa distractie pe server,sa cunosc noi prieteni Descriere club: (regulament, model de aplicare, cu ce se ocupa, cand se fac sedinte samd): Regulament : - Jignirile,injuraturile nu sunt permise intre membrii clubului - Certurile sunt interzise in club,iar protagonistii vor fi demisi direct - La intalniri rivalii nu se vor impusca - Doresc respect maxim fata de club - Prezenta la sedinte/intalniri este obligatorie ( Daca este vreo problema,se posteaza la forumul clubului) - Toti membrii vor asculta de lideri,si nu se prostesc - DM-ul la intalniri este STRICT INTERZIS -Detinerea licentei de zbor este obligatorie - Nu se accepta membrii cu level mai mic de 6. Despre Club : Sky Stunters [ss] este un club care vrea sa trezeasca latura de pilot a fiecarui player organizand eventuri,curse,cat si parade la fiecare intalnire din saptamana. Vor avea loc diferite eventuri si curse,asteptam si idei din partea membrilor,iar prezenta va fi premiata ,cat si castigatorii la eventuri Modelul de aplicatie : Nick: Level (minim 6) : Factiune: Ati citit regulamentul? : Da/Nu Detineti o licenta de zbor? [poza cu /licenses ]: Da/nu