kavalla Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 La fel cred si eu , ati anuntato prea devreme , astfel ar trebuie anuntata cu 2-3 zile inainte . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Jie,te rog frumos nu ma demite deoarece NU am absolut nici o vina din ce sa intamplat,daca ma crezi bine daca nu asta e. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Jie,te rog frumos nu ma demite deoarece NU am absolut nici o vina din ce sa intamplat,daca ma crezi bine daca nu asta e. ce s-a intamplat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=413679 - cum ii place lui domnu' Badu sa'si bata joc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLz0r™ Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Lasa :-j revi tu in forta peste doua saptamani :tiphat: Welcome raKnet , itv.Drey , Servrage. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Nu imi e frate de asta..ca nu mor daca stau 14 zile fara..dar sti carei faza?de ex: vreu sa intr intro factiune..ma intreaba: Warn-uri? 1..ce zice ala?mda asta dabea sa deschis sv si are warn..Ban'uri?: unul de 14 zile..si tot asa..si imi afecteaza mult si la vro functie mai importanta..si dc?din cauza lui badu;)..mi se ia curentu si imi da ban 14 zile,asa ii place lui sasi bata jok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mertzannn Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Welcome celor noi . The_Star , daca tie ti-ar scoate banul acum , cu toate ca tot ce spui poate fi adevarat ( sau nu ) , asa vor face toti , apoi o sa se auda vorbe .. diferentiere etc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevraje Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Bine v-am gasit pe toti si sper sa ne intelegem bine si sa dam dovada de o echipa unita si puternica in urmatorul eveniment important si anume SA Supremacy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 keny,iti spun eu ca nici tie nu ti'ar conveni sa iei ban absolut degeaba..ce crezi tu e trb ta..stiu ce am facut si stiu ca nu meritam ban in nici un caz..sa zicem warnu'l ca lam batut pala de mai multe ori,dar ban in nici un caz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevraje Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 si iar a picat serverul :D auziti e vreo logica la ala de pariuri? sau totul e random, pe noroc ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Noroc probabil..dar daca pui de vreo 3-4 ori pe acelasi numar e posibil sa iasa in proportie de 80%.. (cel putin asa mi s'a intamplat mie de mai multe ori). @The_StaR here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLz0r™ Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Nu e nici macar o logica , si daca pui pe acelasi nr nu prea ai sanse te asigur , trebuie sa joci peste 5 runde....si daca pui cate 10k iesi pe minus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jie Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 In fiecare seara pana la Supremacy SA ora 22:00 vor avea loc antrenamente. Prezenta este OBLIGATORIE, in caz ca nu pot ajunge la unul din antrenamente asta nu inseamna ca nu se mai fac, unul cu rankul mare va va organiza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 In fiecare seara pana la Supremacy SA ora 22:00 vor avea loc antrenamente. Prezenta este OBLIGATORIE, in caz ca nu pot ajunge la unul din antrenamente asta nu inseamna ca nu se mai fac, unul cu rankul mare va va organiza. Ce rau imi pare ca nu pot ajunge nici la antrenamente nici la supremacy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jie Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Deci am zis un lucru si se pare ca va durut undeva. De la Supremacy imi iau adio, nu-l mai castigam ca vad ca nu va sinchisiti cu nimic. Sa nu asteptati sa fiu mai bun alta data cu voi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevraje Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Mai bine am organiza antrenamentele dimineata pe la 10 11 ca atunci am vazut ca suntem foarte multi online :D seara e mai aiurea ca multi dintre noi iesim prin oras cu prietenii si nu o sa lasam distractia din oras pentru un joc, asta din punctul meu de vedere Link to comment Share on other sites More sharing options...
jie Posted June 23, 2011 Share Posted June 23, 2011 Eu la ora 10 seara ies pe afara si am zis hai, treaca mearga si sa intru. Voi ati ales ca antrenamentele sa fie la 10 si tot nu ati aparut. Oricum, sa nu va mai plangeti. Alta data cand hotarasc ceva nu ma mai intereseaza daca sunteti multumiti sau nu. Care nu apare sau care nu respecta sanctionez, scurt si la obiect. Ce fac acum stau sa ma rog de voi ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accent Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Mda . Nu ma mira faptul pentru care e nervos Jie . Voi acum pe bune fara nici un regret nu va dati absolut de loc interesul. Adica l-ati suparat ieri pe jie da ?Macar azi puteati sa faceti un efort sa fiti on ..macar asa sa vada si el ca regretati si ca no sa se mai intample . Am vorbit cu Symbol a spus ca e plecat ma rugat sa fac eu antrenamentul . Hai sa intru pe server sa il fac.. Benny , itv.dRey on ..multi . Infine :-j faceti ce vreti daca nu vreti ca factiunea sa fie ce a fost ca si inainte de wipe ,va doare undeva ..nare rost stresul .Supermacy e un subiect incheiat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Lasa ma ca suntem on mai multi la sedinte :X :-j Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Daca se amana supremacy nu cred ca voi putea intra saptamana viitoare ca nu o sa mai am pc ... I`ll be back .Succes in continuare :tiphat: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 S-a tinut pana la urma Supremacy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filtzeR Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 S-a tinut pana la urma Supremacy? Nu, nu s-a tinut. Scrie pe forum la SA Supremacy ca s-a amanat, puteai sa te uiti acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 S-a tinut pana la urma Supremacy? Nu, nu s-a tinut. Scrie pe forum la SA Supremacy ca s-a amanat, puteai sa te uiti acolo. A spus 'Probabil' ca se va amana,de aceea am si intrebat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sevraje Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Lista membrilor Traide: Symbol Jie cossy keNNyyy sOuNdy minu_csn TwIIsT iPhone ToaderMihai SexDrive VictorM3 TwiNkie sNNo RaDu Potco 0megga RaZzVAN kvL Benny Kunio Accent Sucre Th3_GoD The_StaR RuLLeR ConVicT K1dduletz LoLz0r filtzer cocaina raKneT Sevraje itv.dRey Pacat ca din cati suntem pe aceasta lista doar 6 7 activeaza :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
FALLEN Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Triade*.Eu nu activez ca am ban,benny are probleme cu pc,si altii poate ca jaoca cand nu esti tu on,nu toti jaoca la acelasi interval de ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...