Jump to content
lego_kid

Discutii DNB

Recommended Posts

Posted

De astazi sunt noul vostru lider, sper sa ne intelegem bine.

Felicitarile in joc, va rog nu faceti spam aici la Discutii.

Se7eN, BlackCondor, Blacktouch, Ice_Cool.. mai activati sau va demit?

Aveti timp pana maine la ora 22:00 sa postati, altfel demisi.

Posted

Salutare. Imi cer scuze ca nu am activat in aceste zile dar nu am avut timp, nici macar sa postez inactivitatea. Nu garantez nimic pentru sedinta deoarece cred ca voi avea antrenament. Multumesc pentru intelegere.

@ Heineken. here.

Posted

Joi, 26 Aprilie 2012, Ora 20:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Cine stie sigur ca nu poate ajunge, sa posteze la Discutii factiune... daca nu anuntati primiti advertisment, iar membrii in perioada de teste care nu anunta, vor fi demisi.

Nu cred ca ajung, am scoala pana la 19:15 si pana ajung acasa se face 20-20:15, deci ori nu ajung ori intarzii.

Posted (edited)

Sa inteleg ca se lasa Hardwell de samp sau sunt niste zvonuri doar ?

Dacar se lasa, anunta. Lumea mai are si probleme personale, o sa revina.

EDIT: Acuma am citit postul lui Iceman de la Demisii.

Voi de unde ati scos chestia asta? Omul a anuntat ca este plecat la munte.

Si in plus, ce va face un lider de nu puteti sta fara, va gadila? :))

Numai dupa functii sunteti ... :) Nu stati deloc pentru distractie in jocul asta.

Edited by GaLLeRy
Posted

Pentru toti membrii Da Nang Boys !

V-am inscris la Last Gang Standing si am primit acceptul pentru a ma ocupa de voi pe perioada eventului in caz ca nu o sa aveti un lider pana maine la ora 14:00.

Vreau sa va mobilizati si sa intrati maine pe la ora 13:30 - 14:00 in joc pentru a nu lasa alianta rivala sa ne bata.

Cei prezenti vor fi recompensati in functie de seriozitate.

Posted

Pentru toti membrii Da Nang Boys !

V-am inscris la Last Gang Standing si am primit acceptul pentru a ma ocupa de voi pe perioada eventului in caz ca nu o sa aveti un lider pana maine la ora 14:00.

Vreau sa va mobilizati si sa intrati maine pe la ora 13:30 - 14:00 in joc pentru a nu lasa alianta rivala sa ne bata.

Cei prezenti vor fi recompensati in functie de seriozitate.

Filtzer iti multimim pentru efortul acordat. Sper sa fie cat mai multi DNB On.Have Fun.

Posted

Bine v-am (re)gasit! Sunt noul vostru lider, sper sa facem treaba buna impreuna si sa nu avem probleme.

Maine la ora 13:30 va astept pe server sa ne pregatim pentru Last Gang Standing. Daca intervine ceva urgent si nu voi putea fi online, liderii secundari inscrisi de filtzeR se vor ocupa de voi, insa nu cred ca va fi cazul.

Vreau sa stiu cati dintre voi ar putea veni la o sedinta luni (7 mai) la ora 19:00? Astept PM de la voi.

Posted

Mi-a parut bine sa fac parte dintre voi, dar nu mai activez asa mult ca inainte, motivul la fosta demisie nu mai e valabil, acum doar activitatea mea. Succes in continuare si fiti cei mai tari ;) !

Posted

"Ai invins, continua! N-ai invins, continua!". Asta e, timpul a fost destul de scurt, e bine ca am iesit pe locul 2 si ca titlul a ramas in alianta noastra. Felicitari tuturor membrilor care au fost prezenti!

@ Sebastian, mai tarziu nu pot eu.

Posted

Da, congrats Dexter si bine v-am gasit!

Daca nu dai rank, nu vin la sedinta! >:) ( Joke ) .

#Nu sunt sigur ca ajung, anunt preventiv.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...