ROBBIN Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Nu-i nicio problema dar, pentru poza cu stats ai nevoie de maxim 1 minut la 3 zile, de posturi in topicul cu licente a fost nevoie de cand e factiunea si banuiesc ca stiai asta si inainte sa aplici. Cat despre sistem, e bataie mare pe cine sa acorde licente, toti vor bani, asa ca trebuie sa existe o limita si niste reguli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dennis Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 În leg?tur? cu seria de 2 , dac? unul dintre ei are cerere pentru 2 licen?e , cum proced?m ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitikoo Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Nu-i nicio problema dar, pentru poza cu stats ai nevoie de maxim 1 minut la 3 zile, de posturi in topicul cu licente a fost nevoie de cand e factiunea si banuiesc ca stiai asta si inainte sa aplici. Cat despre sistem, e bataie mare pe cine sa acorde licente, toti vor bani, asa ca trebuie sa existe o limita si niste reguli. Da, asa a fost mereu, tocmai de-aia mi-am cerut scuze ca nu am analizat asta inainte. Stiu ca toata lumea vrea bani, am spus, sunt de acord cu sistemul, este ceva util, insa nu e ceea ce caut eu acum. Mersi pentru intelegere. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBIN Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 @denis, daca intrebarea ta are legatura cu sistemul, te rog sa o postezi in topicul respectiv, ca sa evitam sa intrebe si altcineva acelasi lucru fiindca nu a vazut ca s-a discutat aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBIN Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Uitati de sistemul nou, ramaneti deocamdata la cel cu o cerere din 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 pitikkku, Loc_Dogg, Drake, Goodfella, sMokeR, EleMeNt, geoth3, TommyAngelo, Madalin - acceptati pentru teste, va recomand sa renuntati la job-urile secundare ilegale inainte sa ma contactati. XxSouLxX, CristiaNNN, Balon, Lie, Sucre, LoLz0r, Comy, iulizmen, KidnApare, FighT - respinsi, majoritatea din cauza biografiilor. HkR si EricK, vad ca ati aplicat aici cu cateva minute inainte sa va dati demisia din Ballas, prin urmare asteptati pe raspunderea voastra pana clarific lucrurile cu liderul de acolo sau aplicati altundeva si aplicatiile de aici nu se mai iau in considerare. -------------- Aplicatiile raman INCHISE. Cine aplica inainte sa spun eu ca s-au deschis, primeste warn. Salut. Alin, eu si HkR am primit uninvite din Ballas, nu am primit blacklist. Voiam sa stiu, suntem acceptati pentru teste, sau mai trebuie sa discuti tu cu Moses ? # Imi cer scuze ca am postat aici, dar am vazut ca este singurul loc in care pot lua legatura cu tine la momentul de fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBIN Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Salut erick, trebuie sa discut cu moses, sa-l intreb unele lucruri, altfel n-am cum sa va accept. Daca nu mai puteti astepta, va puteti retrage aplicatiile. Iar pentru cei care au fost acceptati pentru teste, la fel, ramane valabil ce am postat ieri, inca astept sa rezolve cei de la RDS problemele si in secunda in care pot sa intru in joc, o sa dam si testele, dar, daca nu mai puteti astepta, va puteti retrage aplicatiile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outcast Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Ieri nu am putut sa ajung la sedinta dar am auzit ca nu s-a tinut.....in concluzie cand a ramas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Ok, mersi Alin, putem astepta, nu e nicio graba. Atat am vrut sa stiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBIN Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Ieri nu am putut sa ajung la sedinta dar am auzit ca nu s-a tinut.....in concluzie cand a ramas? Cand pot sa intru in joc o reprogramam, daca nu am anuntat aici inseamna ca nu s-a decis inca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juan Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Eu as dori sa aflu daca mi s-a acceptat inactivitatea, ca din cate stiu, liderul accepta sau respinge o cerere de invoire :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanScb Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Nu cred ca ti-ar respinge cineva o cerere(sau oricarui player) atata timp cat tu nu poti intra in joc . E o prostie asa cu acceptat/respins :** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juan Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Poate e, sau poate nu, fiecare lider are politica sa, chiar si la sa:mp. Un lider, daca i se pare exagerata durata absentei, poate sa nu fie de acord cu acea cerere de invoire. De-aia vreau sa fiu lamurit, daca e vreo problema si liderul considera ca examenele de sfarsit de anul III nu reprezinta un motiv intemeiat de absenta, pot intra sa primesc uninvite. Acum ramane la latitudinea lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dennis Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Nu-?i mai face probleme ?i concentreaz?-te asupra examenului . Dac? nu ?i se accept? , e tot acela?i lucru , o s? te demita atunci . Nu te mai gandi la samp ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusiC Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 o sa intru mai rar vine examenul de bac si nu prea o sa am timp de joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBBIN Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Juan, e destul sa anunti ca nu poti sa intri, suntem oameni si cred ca ne putem intelege. Valabil pentru toti care aveti examene, indiferent ca e bac sau licenta. Si eu am dat bac-ul, si eu am examene de dat in perioada asta deci va inteleg perfect, e destul sa anuntati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAFUU Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Din pacate o sa intarzii 10 minute la sedinta , pentru ca am niste probleme personale si trebuie rezolvate urgent . Depinde de viitorul meu , sper ca ma ve-ti intelege . Multumesc anticipat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleMeNt Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Imi pare rau , dar nu voi putea fi prezent la sedinta pentru ca o sa ma duc cu prietenii prin oras .. Imi cer scuze incaodata pentru inconveniente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Dupa cum am spus si la sedinta, am o sugestie de facut. Din pacate nu avem un topic special pentru cereri scripting, asa ca voi posta aici. Propun sa fie adaugata o noua licenta, cea de motocicleta. Spre deosebire de "licenta pentru masina", cea de motocicleta, sa nu o primesti din start, ci sa fie la fel ca celelalte ( pescuit, barca, avion, etc ), sa dai test pentru ea. Pretul ei sa fie in valoare de 20.000 - 50.000. Aici va decide Robbin. Testele care vor fi date, sa fie asemanatoare cu cele din Single Player si sa fie date in San Fierro, la fel ca in clipul de mai jos. Exemplu : . Level minim: 2+ ( 2, 3, 4, 5 ). Astept pareri, pro/contra + argumente... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dennis Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Ideea propriu zis? ar fi bun? , dar punerea ei în aplicare ar aduce de la sine noi licen?e pentru autobuz , camion etc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Ideea propriu zis? ar fi bun? , dar punerea ei în aplicare ar aduce de la sine noi licen?e pentru autobuz , camion etc . Nu, cine a spus asta ? Am propus doar licenta pentru motocicleta, deoarece este ceva mai diferit. Cea pentru autobuz, camion, tractor, etc, era buna pe un server de Role Play, nu aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Este o sugestie foarte buna , dar nu stiu daca v-a fi acceptata . Ar fi bine sa difersificam putin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outcast Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Destul de buna idee asta ....daca nu e chiar asa greu si nu necesita multa munca ar fi frumos sa se bage eu unul sunt PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNAFUU Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Ideea e bine gandita , dar gandeste-te putin sunt 2 saptamani de cand s-a deschis serverul si majoritatea care sunt in PD / FBI / NG , nu au rank-urile necesare pentru a suspenda carnetul de conducere .. Mai incolo , ar bine sa fie pusa in aplicare . Sunt pro . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Imi pare rau ca nu am putut ajunge la sedinta , mi-a picat curentul de la ora 16:00 si a revenit pe la ora 22 : 00 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...