ZooYork. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick: ZooYork. Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva
ExTrEm Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: ZooYork. Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva Demis
Mave Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nick: JaKeR Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa intru intr-un gang
DjSelective Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick:DjSeLectivE Rank:1 Motivul demisiei: Nu mai doresc sa fiu in triade deoarece vreau sa incerc si alte factiuni
ExTrEm Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Nick:DjSeLectivE Rank:1 Motivul demisiei: Nu mai doresc sa fiu in triade deoarece vreau sa incerc si alte factiuni Vei fii demis
iPhonu Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nick: iPhone Rank: 1 Motivul demisiei: Incerc sa intru in Da Nang Boys , multumesc Triadele , respect ExTrEm
ExTrEm Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Nick: iPhone Rank: 1 Motivul demisiei: Incerc sa intru in Da Nang Boys , multumesc Triadele , respect ExTrEm Demis
Erwin Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nick:Cobra1 Rank:2 Motivul demisiei:In primul rand am luat ban 10 zile pentru deranjare event da lam omorat dupa ce a zis Extrem over nul luam da na .... si in plus pe 21 plec si ma intorc pe 01-09-2012.
ExTrEm Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Nick:Cobra1 Rank:2 Motivul demisiei:In primul rand am luat ban 10 zile pentru deranjare event da lam omorat dupa ce a zis Extrem over nul luam da na .... si in plus pe 21 plec si ma intorc pe 01-09-2012. Vei fii demis
BlackAngel Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Nick: [blackAnGeeLl] Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc sa aplic hitman imi doresc foarte mult de cand sa dat wipe si nam avut nici o data sansa sa intru, respect extrem si ionut bafta cu factiunea si multumesc pentru sansa acordata.respect !
Guest Ionut Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Nick: [blackAnGeeLl] Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc sa aplic hitman imi doresc foarte mult de cand sa dat wipe si nam avut nici o data sansa sa intru, respect extrem si ionut bafta cu factiunea si multumesc pentru sansa acordata.respect ! Vei primi uninvite.
Guest Bortos Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nick:Bortos Rank:1 Motivul demisiei: Nu ma mai pot intelege cu unii membrii si mai bn demisionez eu decat sa mai stau sa ma injure cosmin001 si sa mai imi dea ordine stalker si nu vreau sa discutam nimik la sedinta
ExTrEm Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nick:Bortos Rank:1 Motivul demisiei: Nu ma mai pot intelege cu unii membrii si mai bn demisionez eu decat sa mai stau sa ma injure cosmin001 si sa mai imi dea ordine stalker si nu vreau sa discutam nimik la sedinta Vei fii demis
HerrBlackMaN Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nick: stefan20 Rank: 1 Motiv: 1. M-am saturat frate stalker sa-mi dea ordine de parca ar fi nustiu cine a fost lider o zi si deja crede ca el trebuie sa fie cel mai respectat din triads, tot rank 1 e nu merita asa multe 2. E o pierdere de timp jocul asta.
DFR Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Nick: stefan20 Rank: 1 Motiv: 1. M-am saturat frate stalker sa-mi dea ordine de parca ar fi nustiu cine a fost lider o zi si deja crede ca el trebuie sa fie cel mai respectat din triads, tot rank 1 e nu merita asa multe 2. E o pierdere de timp jocul asta. Nu m-am putut abtine :)) fara sa nu raspund , daca pentru tine a da ORDINE si a da un SFAT sau a pune o INTREBARE , inseamna acelasi lucru, pai mie imi pare rau, tu si bortos sunteti singurii care au spus asta, restul membrilor de ce nu au zis nimic ? Atunci inseamna ca voi a-ti avut sau aveti o problema :)
HerrBlackMaN Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Nick: stefan20 Rank: 1 Motiv: 1. M-am saturat frate stalker sa-mi dea ordine de parca ar fi nustiu cine a fost lider o zi si deja crede ca el trebuie sa fie cel mai respectat din triads, tot rank 1 e nu merita asa multe 2. E o pierdere de timp jocul asta. Nu m-am putut abtine :)) fara sa nu raspund , daca pentru tine a da ORDINE si a da un SFAT sau a pune o INTREBARE , inseamna acelasi lucru, pai mie imi pare rau, tu si bortos sunteti singurii care au spus asta, restul membrilor de ce nu au zis nimic ? Atunci inseamna ca voi a-ti avut sau aveti o problema :) Stai in banca ta fara a mai posta asta a fost motivul meu trebuie sa faci tu post ia vezi ca pe mine nu ma intimidezi ca ai fost tu lider 10 secunde
kucker11 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Nick:kucker Rank:1 Motivul demisiei: ma plictisesc.
ExTrEm Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Nick:kucker Rank:1 Motivul demisiei: ma plictisesc. Demis , +blacklist
Steven Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick: Steffy Rank: 1 Motivul demisiei: Nu e de mine mafia, deoarece stau cam prea mult in jail. Imi cer scuze tuturor. La revedere!
Guest Ionut Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 :violent: Nick: Steffy Rank: 1 Motivul demisiei: Nu e de mine mafia, deoarece stau cam prea mult in jail. Imi cer scuze tuturor. La revedere! Demis si daca nu e de tine mafia cat voi fi eu lider nu mai intri aici.
oneil Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nick: Scarface Rank: 1 Motivul demisiei: Raman o vreme civil, si in timp as incerca altceva. Imi pare rau ca nu am stat m-ai mult. Factiunea chiar merge bine, Ionute ai facut o treaba buna si Extreme e clar, incet incet. Erau inainte 3-4 on si acuma sunt si 11 sau mai bine. Bafta in continoare si mult noroc la "Cea mai puternica mafie", eu stiu deja ca o sa fie Triads. Fara suparare, mult Succes !
Guest Ionut Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nick: Scarface Rank: 1 Motivul demisiei: Raman o vreme civil, si in timp as incerca altceva. Imi pare rau ca nu am stat m-ai mult. Factiunea chiar merge bine, Ionute ai facut o treaba buna si Extreme e clar, incet incet. Erau inainte 3-4 on si acuma sunt si 11 sau mai bine. Bafta in continoare si mult noroc la "Cea mai puternica mafie", eu stiu deja ca o sa fie Triads. Fara suparare, mult Succes ! Iti multumim si noi pentru ca ai venit sa ne ajuti cand ne-a fost mai greu si te asteptam daca vrei sa revi(dar mai mult nu 2 sapt) bafta in continuare,asa va ramane mereu,Triads Rulz :D
Roxor Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: Roxor Rank: 1 Motivul demisiei: vr sa fiu civil :tiphat: va multumesc ca mati acceptat la teste Ionut si ExTrEm