Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: WoksYo

Rank: 1

Motivul demisiei: Armata nu este exact cum am crezut eu.Multumesc ca v-ati purtat frumos cu mine in timpul petrecut impreuna.Toate cele bune.

Posted

Nick: RedForce

Motivul demisiei: Sincer ma plictisesc si chiar doresc sa incerc ceva nou. Mi-a parut bine sa fiu alaturi de voi(in special Pityc, T.Michael, theone, GangXplor3 si altii :P)

Posted

Nick: Snoop

Rank: 2

Motivul demisiei: Am discutat deja cu tine (paul) despre ce e vorba, cred ca ai inteles.

M-am simtit foarte bine alaturi de voi, munca de echipa si toate chestiile, dar ceva ma facut sa va parasesc.. stie TheOne despre ce este vorba.

Multa bafta tuturor.

Posted

Nick: GangXploR3

Rank: 2

Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocul in hitman . Multumesc TheOne pentru sansa acordata, daca e de ceva voi reveni in viitorul apropiat :)

Posted

Nick: Dedrick_Writh

Motivul demisiei: Vreau sa incerc hitman.Multumesc TheOne pentru sansa acordata si sper sa ne revedem.

Posted

Nick: T.Michael

Rank: 5

Motivul demisiei: Un motiv ar fi inactivitatea mea , altul ca sunt prea multi vanatori. Lista poate continua si este destul de lunga. Consider ca in cele 5 -6 luni cat am fost soldat mi'am facut datoria si cred ca a venit timpul unei schimbari. Va urez mult succes in continuare tuturor si cum am mai spus .... Lideri ca Theone si Ares nu mai gasiti :)

Posted

Demisie acceptata. Multumim pentru tot ce ai facut in factiunea asta si pentru prestatia exemplara oferita. Succes in continuare in tot ce faci.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...