Asazuky Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Nick: Asazuky Rank: 2 Motivul demisiei: Stiu ca am stat putin in factiune dar mi-am dat seama in zilele astea ca locul meu nu e aici, de cand am intrat ies cu banii doar pe minus si stau numai prin jail nu ca m-ar deranja asta dar oricum alianta e aproape "moarta" ca sa zic asa, rar am vazut sa se organizeze un kill, war ceva poate s-au organizat si nu eram eu on nush. In plus cei din cadrul factiunii sunt pe cont propriu majoritatea, poate as fi ramas dar am probleme cu banii. Va urez tuturor bft si sper ca factiunea sa se ridice din nou incet-incet si sa ajunga in varf acolo unde ii e locul :) 1
Olteanuuuu Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nick:Olteanu Rank: 1 Motivul demisiei : Vreau sa intru in alta factiune...:( imi cer scuze si ii multumesc lu deej ca mi`a dat sansa sa intru .
VILLAIN Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Nick: fantoma Rank:1 Motivul demisiei: e frumos ,dar intru in altceva ,deej scuze :( ,o sa revin daca o sa mai fiu primit ...din punctul meu de vedere te descurci foarte bine !
Guest Eriika Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Nick: eRiKa Rank:2 Motivul demisiei: o sa fiu inactiva o perioda lunga de timp si nu as vrea sa incurc...multumesc pentru sansa acordata :tiphat:
rullerica Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Nick: Mr.Razvy Rank: 1 Motivul Demisiei: probleme cu pc`ul si vreau sa incerc si altceva :P
Jalol93 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Nick: JaLoL Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocul in UST.Scuze Alex/Deejayk daca v-am facut vreo problema. Tot respectul meu fata de Alexinho/Deejayk8! :tiphat: :tiphat:
lucyano92 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Nick: lucyano Rank: 1 Motivul demisiei: deoarece nu suntem uniti si tot timpul rivali ma omoara VA MULTUMESC IN SPECIAL LU Alexinho SI Deejayk8.Daca vam suparat cu ceva imi cer scuze . :hail: :tiphat: :tiphat: :tiphat:
Crowley Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nick: Madalyn Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva.Multumesc mult pentru sansa acrodata :D :tiphat:
Fonz Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nick: Fonz Rank: 3 Motivul demisiei: As vrea sa incerc si altceva.Multumesc pentru sansa acordata si promit ca ma voi intoarce :D
Lccc Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nick: Scandura Rank: 1 Motivul demisiei:Nu pot sa joc samp o perioada si nu vreau sa ocup un loc aiurea !! multumesc!
Guest Matusa Goa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Nick: Matusa Rank: 2 Motivul demisiei: Probleme in familie si din cauza asta nu voi mai avea timp foarte mult pentru samp. Multumesc Deejayk8 pentru sprijin.
The_Lion Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nick: Diablo Rank: 1 Motivul demisiei: Plec in pd .
lolflamE Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nick:HawX Rank:1 Motivul demisiei:intru in alta factiune care nu cere activitate deoarece no sa pot sa mai stau mult pe server.