PureMagic Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: ZzooM Rank: 5 Motivul demisiei: Nu mai e ce a fost, o mare parte din adevaratii mafioti s-au lasat si au venit tot felul de ,,playeri".Nu mai exista spiritul de echipa, acum fiecare e pe cont propriu.Pacat, pacat de tot ce a fost pana acum. Le multumesc tuturor celor care m-au ajutat si au avut incredere in mine: JUV3NTUSSS, MaRyUsS, Deejayk8,Tudose, Vice...(scuze pentru ce omisi) Bafta! :tiphat: (Sper sa ramana The Mafia cea mai buna mafie ca si pana acum!) Ai facut si asta pana la urma, a ?!! Bai nene.... sa nu te prind pe strada! Imi cer scuze pentru "interventia" mea aici. Sanctionati'ma daca doriti :-*.
Vicentzo Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 De cand ne-am "certat" noi atunci,te-ai cam suparat si stiam ca o sa-ti dai demisia,asta e. Iti multumesc pentru munca depusa ne cauti in game. #Valabil pentru pure si ceilalti care posteaza aiurea aici,daca mai vad un post aiurea o sa cer warn up pentru voi!
LaZoE Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Nick: LaZoE Rank: 1 Motivul demisiei: Sper sa nu va suparati pe mine dar nu'i de mine mafia, vreau sa ma duc acolo unde imi este locul, in politie... multa bafta baieti. ( Vice si Andrei va multumesc pt sansa acordata si sper sa nu va suparati, multa bafata cu factiune ;) )
DjSelective Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick:DjSeLectivE Rank:1 Motivul demisiei: Pentru a putea sa fiu membru altor factiuni.
Sandokan11 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Nick: Sandokan Rank: 2 Motivul demisiei: As dori sa incerc factiunile in care nu am fost pana acum. Vicentzo iti multumesc ca ai fost domn fata de mine si m-ai luat in aceasta factiune. Am fost uniti. Stiu ca te dezamagesc , dar dupa ce imi ating telul s-ar putea sa revin. Iar daca va fi asa voi veni cu toata placerea. Multa bafta la omorat, impuscat , spanzurat si in a arata cat de tare e aceasta mafie. :tiphat:
Zeus1995 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Nick: Zeus1995 Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva , care nu am fost inca. Bafta in continuare. Respect :Vicentzo si Andrei
freezeR Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nick:sweet.girl Rank: 1 Motivul demisiei: Ma las de samp .. pur si simplu nu am timp :| , multumesc liderilor pt sansa acordata respect aLL din mafia :D :tiphat: Bafta in continuare!!!! :tiphat:
Guest Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nick: Maryca Rank: 1 Motivul demisiei: Iarasi am ajuns aici din pacate:| parca mafia este blestemata,imi pare rau ca am luat aceasta decizie,tu vicentzo mi-ai facut toate poftele si am ajuns aici...Vicentzo stie motivele demisiei+ca nu ii mai suport pe anumiti indivizi din alianta:| , plec intr-un gang sper ca in alianta
Stef@n Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: TinKode Rank: 1 Motivul demisiei: Din pacate Mafia mi-a lasat un gust amar dar il voi uita,oricum mi-a facut placere sa am un asemenea lider :tiphat: multumesc colegilori si multa bafta in continuare.
Vicentzo Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ce gust amar?ca tu nici macar nu ai activat :)) Ne cauti in joc,si ca sa ne asiguram ca nu vei avea din nou acelasi gust amar vei primi cadou un black list(poate permanent)
Damelut Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: daMeLo Rank: 1 Motivul demisiei: cred ca am o sansa in alte factiuni dar mersi lui vicentzo si lui andrei pt sansa acordata si le urez bafta cu factiunea
Smiley Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nick: Smiley Rank: 1 Motivul demisiei: Nu este de mine aceasta factiune. Multe multumiri lui Vicentzo si Andrei, tot respectul ! Bafta cu factiunea.
Johannes Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Nick: YohaNNEs. Rank: 1 Motivul demisiei: As vrea sa incerc si altceva, multumesc vicentzo si andrei pt sansa acordata, bafta cu factiunea si aveti grija de voi!
RedForce Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Nick: Edward_DeeJay Rank: 1 Motivul demisiei: Mi-am dat seama ca mafiile/gang-urile nu sunt de mine, so... va parasesc. :)) Respect Vicentzo ! (si andrei sa nu se supere :)) )