Don Antoniooo Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: Don_Antonio Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa mai incerc si altcv pana va fii noul mod
ChangeNaMe Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Nick: UnBaNNN Rank: 1 Motivul: - Cat ai stat in mafie: 8 zile
Vicentzo Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 In primul rand nu asta e modelul de demisi,in al 2 lea rand care e motivul? Ma cauti in game.
nasubibi Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Nick:Dakar Rank:1 Motivul demisiei: Motivul este ca vreau sa incerc ceva nou (ng).Sper ca nu va veti supara, dupa o perioada sper sa pot revenii .In tot acest timp voi fi de partea aliantei.Multumesc de intelegere.
Vicentzo Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Dupa ce ca m-ai rugat sa nu te demit pentru ca esti inactiv ca ai teze etc,acum iti dai demisia?Frumos din partea ta. Ma cauti in game.
Chenzo Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nick: MostKiller Rank: 1 Motivul demisiei:Imi pare rau Vicentzo ma intelegeam bine pana cand a intrat un player Okapi pana a inceput sa ma injure si sa se creada el smecher dar imi pare foarte rau , dar nu mai pot sta in aceasta factiune
Erika6 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Nick: Erika Rank:1 Motivul demisiei: Imi pare rau Vicentzo ca stau asa putin dar vreau sa incerc si altceva.Mersi de intelegere..
DilleR Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nick: Dill3r Rank: 1 Motivul demisiei: Serveru imi da prea multe probleme, este prea mare lag si eu, care locuiesc in Italia se simpte si mai mult problema asta si ma deconecteaza prea des, asa ca am decis sa iau o pauza cu linkmania.
Vicentzo Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Done,mersi de activitatea depusa si bafta in Italia :P
macovei011 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Nick: bogdan.MA Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau incerc si altceva.Respect pentru toti membri The Mafia si mersi pentu sansa acordata.
Vicentzo Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) Dupa ce ca esti inactiv iti mai dai si demisia? :)) Oricum vroiam sa te demit.. Done. Edited June 23, 2012 by Vicentzo
Zohlomg Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Nick: deathsaw Rank: 2 Motivul demisiei: Momentan nu prea mai am timp de jucat Sa:Mp si nu as vrea sa tin locul ocupat. Mersi pentru sansa acordata. Ati fost niste colegi pe cinste :X. Succes mai departe.
Marian Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nick: kENNyyy Rank:2 Motivul demisiei: Va multumesc de sansa acordata,felicitari Andrei (KENN),nu mai stiu sa trag cu arma,nu are rost sa tin un loc in -,poate doresc si altii in locul meu.
gaganu_ga Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nick: bebe Rank:1 Motivul demisiei:pt ca sau schimbat mute nu mai este acel spirit de echipa de acum 8 luni !Poate voi reveni
Vicentzo Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Done,e acelasi spirit de echipa numai ca sunt playeri noi si nu le-ai dat o sansa sa invete,te-ai dat batut din prima saptamana si loc sa-i ajuti,asta e bafta pe viitor.
Radu. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Nick: Radu Rank: 3 Motivul demisiei: Nu este vina nimanui ca-mi dau demisia, doar a unui singur si acela sunt eu. Multumesc Vicentzo pentru sansa acordata m-am simtit foarte bine la voi. M-am cam saturat sa stau toata ziua in jail din cauza wanted-ului facut pe rivali + ca vreau sa mai incerc si alt ceva. Apropo, nu o sa scapati de mine, ma reintorc daca ma mai primiti. Multa Baflta. Edited July 7, 2012 by DroG_RaDu
Vicentzo Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Nu discutam in game,posteaza aici daca e. #Vreau sa stiu toate motivele pentru care iti dai demisia.
Ezekiel Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Radu - Nu ne asteptam chiar in aceste momente la o asa reactie din partea ta.Ne cauti in game, multumim pentru munca depusa..
ZzooM Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nick: ZzooM Rank: 5 Motivul demisiei: Nu mai e ce a fost, o mare parte din adevaratii mafioti s-au lasat si au venit tot felul de ,,playeri".Nu mai exista spiritul de echipa, acum fiecare e pe cont propriu.Pacat, pacat de tot ce a fost pana acum. Le multumesc tuturor celor care m-au ajutat si au avut incredere in mine: JUV3NTUSSS, MaRyUsS, Deejayk8,Tudose, Vice...(scuze pentru ce omisi) Bafta! :tiphat: (Sper sa ramana The Mafia cea mai buna mafie ca si pana acum!)