Kanye Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 nick: nycu93 rank: 1 motivul : plec in alta factiune Nick:tyga rank: 3 motivul : plec in alta factiune
KEViN Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Nick: Kevin Rank: 2 Motivul demisiei: Mi-am facut treaba in ballas vreau sa incerc si altceva. Succes pe mai departe Camorra.
Panther Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Nick: Panther Rank: 4 Motiv: Am stat mult timp in aceasta factiune, Camorra ma bucur ca ai luat lider si sper ca o sa te descurcI, nu e nimic personal. Ma duc bikers sa mai ridicam si alta factiune. Multa bafta.
SNAPPi Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nick: Snappy Rank: 2 Motiv: Am stat ceva timp in ballas si cred ca mi-am facut treaba,as vrea sa incerc si altceva.Bafta cu liderul camorra sper sa mentii ballasul acolo sus.
Mario Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nick: White Rank: 2 Motiv: Imi e dor de vechiul colectiv. Bafta Camorra , sunt sigur ca vei face o treaba buna :P.
Phill Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nick: PhilL Rank: 3 [ 4 imd ] Motiv: De 1 an de cand joc pe server am fost numai gangster, stiu cu ce se mananca. As dori sa ma alatur unei factiuni care sa imi poata oferi ceva nou. II sunt recunoscator superiorilor mei: SmartAss JustinPA Ogloc Hitler dar si celor care merita tot respectul [ nu dau nume sa nu omit ] . Eu nu voi merge in Bikers deoarece, cum am zis, sunt satul de DM. Vreau sa incerc si alt ceva. In 5 luni de ballas, am trait intens, a fost cea mai buna perioada a mea. Sunteti cei mai buni, bafta liderului nou Camorra! :) Sper sa faci o treaba buna, poate chiar mai buna ca a lui JustinPa sau macar sa mentii ceea ce El a construit. :) :tiphat:
moses Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Nick: moses Rank: 1 Motiv: Vreau sa plec in fortele de ordine , m-am cam saturat de waruri :D
Camorra Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Demis, succes si multumesc pentru ajutor si implicare.
Camorra Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Demis, succes si multumesc pentru ajutor si implicare.
Roxor Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Nick: roxor Rank: 1 Motiv: Am fost de 3 luni in ganguri...dar akm vr sa aleg o factiune care fac fata....in ballas nu fac fata credetima.Multumesc... =((
Zachary Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Nick: sQeb. Rank: 1 Motivul demisiei: M-am saturat sa fiu luat peste picior.
Wiz` Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) Nick: Wiz Rank: 1 Motivul demisiei: N-ai cu cine sa faci treaba, toti stau AFK si nu vin la war. Edited October 15, 2012 by Wiz`
oneil Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Nick: Scarface Rank: 1 Motivul demisiei: Am facut tot ce am putut si am ajutat cu tot ce am avut, mersi foarte mult de sansa Camorra, dar din pacate vre-au sa incerc si altceva. Sunteti foarte tari si chiar am incaput bine aicia, dar vreau sa incerc sa intru in Armata sau ceva de genu mai legal putin. Bafta cu factiunea si sper ca pe viitor sa fin din nou colegi cu totii.