Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Pityc

Rank: 4

Motivul demisie: Iti multumesc din suflet Game ca ai avut incredere in mine si ca m-ai primit in aceasta familie minunata.Imi cer scuze ca plec,dar m-am saturat sa stai aproape toata ziua in jail(am vorbit despre aceasta problema si la sedinta).In viitor cred ca o sa mai revin Grove daca o sa mai imi dai o a doua sansa.Inca odata multumesc pentru sansa de a fii colegi,esti un lider exceptional.Bafta!

Posted

Demisii acceptate.

Pityc,avand in vedere nesimtirea ta,eu iti accept demisia,insa nu iti dau uninvite,pentru ca stiu ca tu "nu stai dupa mine",asa ca poate stai dupa un admin level 5.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nick: Edy

Rank: 2

Motivul demisie: Vreau sa intru in hitman, au trecut 2 luni de cand am intrat si parca nu mai e viata in gang. ( toate gangurile )

Posted

Nick: Cretu

Rank: 4

Motivul demisiei: Vreau sa incerc F.B.I ... Imi pare rau pentru ca am luat aceasta decizie,si o sa mai revin in grove,bineinteles daca Game imi mai va acorda inca odata aceasta sansa. Aveti grija de voi baieti :gun: Grove rullzz!

Posted

Nick: PeU

Motivul demisiei: vreau sa incerc cv nou. imi pare rau game ai fost un domn cu mine ca mi-ai dat a doua sansa , o sa mai revin grove daca ma ACC :P

Posted

Nick: psihopaT

Motivul demisiei: Am intrat cu prietenii aicisa, plec cu ei + ca disper cateodata ca nu ma pot juca linistit. Mersi pentru sansa acordata ! :tiphat:

Posted

Incredibil.Demis!

# Mor cand va aud cu prostii de genu,ca v-ati certat cu nu stiu care si nu mai puteti sta.Frate,aveti o problema cu vreunu,ZICETI-MI MIE,v-am zis de 1000 de ori,scrie si in regulament,dar sunteti turci,nu ma mai intereseaza.

Posted

Nick: FullSpeed

Rank: 5

Motivul demisie: Dupa aproximativ jumatate de an petrecut in Grove Steet, doresc sa incerc altceva. Multumesc de sansa acordata si mult succes cu factiunea Snoop . :tiphat:

• Upvote 3
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...