Hash Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Nick: Hashish Rank: 1 Motivul demisiei : Nu mai e de mine samp :D, ma apuc de minecraft
filtzeR Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nick: Hashish Rank: 1 Motivul demisiei : Nu mai e de mine samp :D, ma apuc de minecraft Demis
alecs. Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nick: alecs Rank: 2 Motivul demisiei : Imi incerc norocul la Hitman ,daca nu merge o raresc cu jocul ... Sper sa nu dezamagesc pe nimeni , dar cu mine sau fara mine factiunea tot acolo sus ramane .
filtzeR Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nick: alecs Rank: 2 Motivul demisiei : Imi incerc norocul la Hitman ,daca nu merge o raresc cu jocul ... Sper sa nu dezamagesc pe nimeni , dar cu mine sau fara mine factiunea tot acolo sus ramane . Demis.
eMc Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Nick: eMc. Rank: 2 Motivul demisiei : Imi pare rau, nu mai pot juca la fel de mult cum jucam inainte ... las ocazia altui player mai activ si sigurat o sa fie cine sa intre in locu meu ... va urez bafta si succes in tot ce v-ati propus toti membri si lideru flitzer succes cu factiunea sper sa ramana la fel cum a fost si pana acum ai grija de factiune. #Multa bafta la toti. Respect Grove Street, calitate nu cantitate.
filtzeR Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Nick: eMc. Rank: 2 Motivul demisiei : Imi pare rau, nu mai pot juca la fel de mult cum jucam inainte ... las ocazia altui player mai activ si sigurat o sa fie cine sa intre in locu meu ... va urez bafta si succes in tot ce v-ati propus toti membri si lideru flitzer succes cu factiunea sper sa ramana la fel cum a fost si pana acum ai grija de factiune. #Multa bafta la toti. Respect Grove Street, calitate nu cantitate. Demis. Bafta in tot ceea ce faci !
FALLEN Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Nick: The StaR Rank: 3 Motivul demisiei: Deja ma cert din orice, toti se cred smecheri,injura,fac pe zmeii,mai bine ies si le fac pe plac, mersi filtzer pt sansa,sunteti si o sa ramaneti pe locul 1 Bafta #Scuze de double-post
filtzeR Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Nick: The StaR Rank: 3 Motivul demisiei: Deja ma cert din orice, toti se cred smecheri,injura,fac pe zmeii,mai bine ies si le fac pe plac, mersi filtzer pt sansa,sunteti si o sa ramaneti pe locul 1 Bafta #Scuze de double-post Demis.
Bytza Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nick: Bytza Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa ma intorc in PD . Mersii pentru sansa acordata ! :tiphat: Bafta
filtzeR Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nick: SenSei Rank: 3 Motivul demisiei: - Nick: Bytza Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa ma intorc in PD . Mersii pentru sansa acordata ! :tiphat: Bafta O sa primiti uninvite.
Bogdan Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nick: Calypso Rank: 4 Motivul demisiei: Prieteni. A venit momentul sa ne despartim. Ati fost si veti ramane cei mai buni. Nu-mi pare rau de nimic din ce am facut cu voi. Sunteti niste membrii totodata si prieteni minunati. Tineti-o tot asa ca veti ramane cei mai buni. Va pup pe toti si aveti grija de voi. Multumesc filtzeR pentru tot si pentru ocazia data. Love you! :-H
filtzeR Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nick: Calypso Rank: 4 Motivul demisiei: Prieteni. A venit momentul sa ne despartim. Ati fost si veti ramane cei mai buni. Nu-mi pare rau de nimic din ce am facut cu voi. Sunteti niste membrii totodata si prieteni minunati. Tineti-o tot asa ca veti ramane cei mai buni. Va pup pe toti si aveti grija de voi. Multumesc filtzeR pentru tot si pentru ocazia data. Love you! :-H Demis. Multumesc pentru tot ce ai facut in factiune.
Stephan Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick: Stefan27 Rank: 2 Motivul demisiei : As vrea sa incerc si altceva , multumesc filtzer pt a 2-a sansa sper ca nu te-am dezamagit.Succes in continuare !
filtzeR Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nick: Stefan27 Rank: 2 Motivul demisiei : As vrea sa incerc si altceva , multumesc filtzer pt a 2-a sansa sper ca nu te-am dezamagit.Succes in continuare ! Vei fi demis, cu toate ca nu ma asteptam la asta din partea ta.
RandOm Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick: RandOm Rank: 3 Motivul demisiei : As vrea sa incerc si altceva ,vreau sa-ti multumesc FiltzeR pentru sansa acordata,mi-a placut timpul petrecut aici,sper ca nu supar pe nimeni.
filtzeR Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick: RandOm Rank: 3 Motivul demisiei : As vrea sa incerc si altceva ,vreau sa-ti multumesc FiltzeR pentru sansa acordata,mi-a placut timpul petrecut aici,sper ca nu supar pe nimeni. Vei fi demis.
Darklar Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nick: Gladiator9 Rank: 3 Motivul demisiei : Imi pare rau ca imi dau demisia dar ma las ceva timp de samp.Cand o sa rejoc voi reveni in grove.Succes cu factiunea filtzer. :tiphat:
filtzeR Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nick: Gladiator9 Rank: 3 Motivul demisiei : Imi pare rau ca imi dau demisia dar ma las ceva timp de samp.Cand o sa rejoc voi reveni in grove.Succes cu factiunea filtzer. :tiphat: Vei fi demis.
Bogdan Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick: LoccaTutzu Rank: 1 Motivul demisiei: Nu mai activez pe contul asta. Intru de pe Calypso :*