Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Sayid

Rank: 2

Motivul demisiei: Mi-a placut foarte mult in aceasta factiune,dar m-am cam plitisit de mafii/ganguri si as vrea sa incerc si cealalta parte la legii,succes in continuare .

• Upvote 2
Guest al1n_tm
Posted

Nick:Al1n_TM

Rank:1

Motivul demisiei: No more playng SA:MP!

• Downvote 1
Posted

Nick: Judge

Motivul demisiei: Membri nu sunt uniti (eu ii zic hai ma ajutama ca sut 5 pe mine , el zice nu ca ma duc la event sau caut o masina sau nu am mats da are 2k la el ) si din cauza lu fannntasy care ma injura si ma ameninta ca o sa fiu demis...Snoop esti un lider foarte bun si imi pare rau ca ies din grove cat esti tu lider da ca asa membri nu se poate

• Downvote 2
Posted

Nick: Judge

Motivul demisiei: Membri nu sunt uniti (eu ii zic hai ma ajutama ca sut 5 pe mine , el zice nu ca ma duc la event sau caut o masina sau nu am mats da are 2k la el ) si din cauza lu fannntasy care ma injura si ma ameninta ca o sa fiu demis...Snoop esti un lider foarte bun si imi pare rau ca ies din grove cat esti tu lider da ca asa membri nu se poate

Demis.

P.S. Am pus un text cu bold, eu cred ca tu esti cel care http://img339.imageshack.us/img339/738/unledgj.jpg

• Upvote 1
Posted

Nick: kidzeen

Rank: 3

Motivul Demisiei: Ma duc in Hitman Agency, mi-a facut placere sa fim colegi,sa va ajut si sa dominam impreuna orasul dar acolo imi este locul.Numai bine,succes.

Posted

Nick: raKneT

Motivul Demisiei: M-am simtit extraordinar alaturi de voi, doresc sa incerc ceva nou. Succes in continuare !

Posted

Nick: DaRiUs14

Motivul demisiei: Ati fost niste colegi extraordinari,dar vreau sa imi incerc norocul in hitman,voi mai reveni desigur daca voi mai fi primit.Bafta :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...