Johannes Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nu garantez ca voi fi prezent la sedinta cu sanse 50% 50%
Potco Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nu am cum sa ajung la sedinta! Prea devreme..
Hackeru' Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Nu pot ajunge la sedinta motiv plecarea mea din oras.
HateLord Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Nu cred ca ajung de la antrenament la ora aia.
SuperPasaroiu Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Nu ajung. Majoritatea din factiune suntem majori, de ce nu o pui mai pe seara? 22~00? Macar acum, in vacanta, ultimu weekend de vacanta, doar o sugestie...
Guest Ionut Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Nu stiu sigur daca ajung chiar atunci am o problema...o sa incerc sa ajung dar nu promit..
deLetE Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Nu cred ca voi ajunge la sedinta,daca era seara ajungeam.
cRs Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=449622 TRK , sa il scoti din factiune pe Jairoo EDIT : De fapt , ti l-am scos eu de pe site
Johannes Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Bine v-am gasit ! Spor la kill bajetii ! Welcome, sebb
Sebb Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Turok , am niste probleme azi de rezolvat cu scoala, etc.... Maine dimineata sau seara o sa intru ! Pwp :-*
SuperPasaroiu Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Cat de buna devenise factiunea... Turok a fost demis.. yay, asteptam cu sufletu la gura urmatoarea tentativa de lider :X
Guest Marco™ Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Imi pare rau ca postez nu`s 100% sigur ca am voie sa postez aici dar astept un reply cu motivul pentru care a fost demis Turok ... ?
m4x Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Motivele le stim noi si e de ajuns, dovezi sunt si stie si el de cele intamplate si asta e tot ce conteaza. Nu e vina noastra ca un om in care avem incredere sa-si bata joc de functia ce o detine.. voi inca aveti impresia ca nu stim ce se intampla pe server si traiti cu impresia respectiva. Inca nu ati invatat ce inseamna respectul, ce inseamna o functie, ce inseamna o factiune... pe zi ce trece cate un jucator are de suferit. Asa va continua pana o sa realizati lucrurile astea de la sine, nu prin obligatie..
Turok Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Niciodata n-am facut asa ceva, nu mi-am batut joc de functie, imi pare rau unde s-a ajuns, nu am stiut ca trebuia sa intervin,pentru ca a fost prima oara cand am intrat intr-un caz ca acesta... v-am respectat si va respect in continuare, m-am chinuit cat am putut sa ridic aceasta factiune, pacat ca s-a terminat asa. Bafta tuturor in continuare.
Guest Marco™ Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Oricum cand o sa auzi despre gangul Grove Street tot timpu o sa te gandesti la Turok cel care a facut cea mai buna treaba in acest gang si cu bune si rele a fost unu dintre cei mai de treaba si capabili GM :) Respect Turok pacat pentru ce s`a intamplat .
RaZzzZoR Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Niciodata n-am facut asa ceva, nu mi-am batut joc de functie, imi pare rau unde s-a ajuns, nu am stiut ca trebuia sa intervin,pentru ca a fost prima oara cand am intrat intr-un caz ca acesta... v-am respectat si va respect in continuare, m-am chinuit cat am putut sa ridic aceasta factiune, pacat ca s-a terminat asa. Bafta tuturor in continuare. Bafta turok.. succes pe viitor poate ne vom revedea intr`o alta factiune , sa nu ne uiti stiu ca ai facut trb buna dar na asta e. ON: Welcome cRs sper sa facem treaba buna ;).
Mihnea Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Vreau sa face o sedinta zilele astea , stabiliti in joc o ora cu colegii si mi-o comunicati pe PM
Potco Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Bine ai venit Mihnea! Speram sa faci o treaba la fel de buna ca Turok
Dima Dan Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Nu stiu , pe luni marti in colo ? De azi intru 3 zile de noapte probabil , nu stiu daca voi putea sa ajung , stabilit voi restu .